Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ile tu patologii na tym forum

Polecane posty

Szok, co to Wy wszyscy nie mieliście rodziców, nie chodziliście do kościoła, czy jak? A może wasi rodzice teżtakie szmaty i tego was nauczyli?

Gość pseudonimaaa
zgadza sie a ja jestem liderem

Gość Zuzanna Amelia !!!
Looopser - o co chodzi?

Czy to możliwe, żeby tyle kurestwa i braku zasad było w Polsce? Wiedziałem, że niewielu jest na moim poziomie, ale żeby było aż tyle plebsu. Tylko najeść się, nachlać i coś przelecieć jak jest okazja. Ot, bydełko.

O te wszystkie tematy, typu on mnie zdradził, ona mnie zdradziała, przespałam sie z chłopakiem na piątej randce w samochodzie, szukam kogośna sex najlepiej żeby miał żonę itd.

Gość phikus
na twoim poziomie jest niewielu to swięta prawda

Gość sjcslk
ja pierdole :D looooserowi chyba najbliższy punkt totolotka zamknęli :D

Wiadomo, że 80% Polaków, 90% młodych Polaków nadaje się tylko na nawóz. Ulegli propagandzie życia bez wartości.

Gość phikus
Loooser jesteś w tych 90% nie masz żadnych wartosci, to tylko puste słowa w obliczu braku możliwości

Gość chyba (nie)normalna.
taaa byś miał...idz kup zdrapke a nie smęcisz :O

To nie tylko zdrady, ale widać też zanik szacunku do starszych, zanik ról społecznych. Siedzi taki byczek w tramwaju, idzie emerytka, chwieje sie na nogach a byczek dalej siedzi.

Gość phikus
mieć dziewczynę byleby mieć- to jest zła opcja, której Loooser nie chcesz. a jaka jest ta dobra opcja, któej nie możesz osiagnąć?

Dobra opcja to taka, żebym miał z milion złotych i mógł założyć rodzinę. Wtedy tylko poznać porządną dziewczynę która mnie zauroczy i można zaczynać życie rodzinne.

Gość phikus
czyli nie możecie zdobyć osoby wartościowej ? coś z wami nie tak więc nie krytykujcie innych, bo inni to potrafią

Gość Zuzanna Amelia !!!
L - ale to przeciez ich problem a nie Twoj.

Gość phikus
ja nikogo nie zdradzam osoby, ktore zyja spokojnie i uczciwie nie zakładaja tu topików nie przyszło ci do łba, ze kafe to nie jest obraz społeczeństwa, tylko jego zdeformowany wycinek

Gość dekoldcsx
looooser wez ty koorwa zmien chociaz swoj nik:o bo ten terazniejszy wywoluje rzyganie u kafeteriuszy:o

No nie wiem, jak taka część społeczeństwa jest zdemoralizowana to nic dobrego nie będzie nawet dla tych porządnych. I ciężko znaleźć porządną dziewczynę.

Gość Zuzanna Amelia !!!
L a w kosciele tez juz nie ma porzadnych dziewczyn ? A Oazy ? Zapisani sobie, Msze? Szkolki niedzielne? Na pewno jest tam cala masa dziewic.

Gość phikus
tia jak moja babcia oglądała 997 to w każdym ciemnym zaułku widziała przestępcę. masz mentalnośc emeryta, ale nie dziwi bo wiedziesz zycie emeryta

Ostatnio słyszałem, że premier demoralizuje ten kraj i trzeba przyznać, że jest w tym wiele prawdy bo zamiast dać ludziom zajęcie walczy z wiatrakami, a polacy przecież coś muszą robić do czasu kiedy ma być lepiej, więc się demoralizują.

Nie chce was martwić, ale to ogólna mentalność polaków przyczynia się do tego. Dla przykładu podam Grecję najlepszy przykład. Widziałem nie dawno w tv i wygląda to naprawdę nie ciekawie. Nikt tam nie myśli teraz pewnie o jakimkolwiek związku. W Polsce jest podobnie bo nawet mając pieniądze ciężko jest stworzyć związek kiedy te pieniądze które mamy i tak idą na zadłużenie państwa a każda praca idzie na spłacanie zadłużeń bo dług ciągle rośnie, z tego biorą się właśnie patologie. W końcu trzeba się jakoś odstresować bo przecież pracujesz a i tak nic z tego nie ma. Ciężko stworzyć i myśleć o jakimkolwiek związku w takich warunkach.