Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adi.k,j,a

Seks na pierwszej randce... Warto czy nie?

Polecane posty

Gość adi.k,j,a

czy takie znajomosci sie rozpadaja? Mam randke dzis i czuje,ze do czegos dojdzie....

Nie warto. Są wyjątki, ale zazwyczaj nie warto... chyba, że oboje wiecie, co robicie i chcecie tylko seksu.

Gość zrobisz jak zechcesz
Ja zawsze czekalam z sexem przynajmniej miesiac ale ostatnio jak wybralam sie z kolezanka na impreze to poznalam fajnego faceta, pogadalismy, wymienilismy sie numerami a jak zaczelismy sie odprowadzac to wyszlo tak ze sie przespalismy ze soba, rano myslalam ze na tym koniec a on do mnie czy pojde z nim na randke:-) i codziennie do mnie pisal i dalej pisze i spotykamy sie czesto i jest super, juz tak miesiac to trwa, oby tak dalej. A z tej pierwszej nocy smiejemy sie, oboje bylismy porzadnie wstawieni. Zobaczysz jak sie randka potoczy, czy dobrze bedziesz sie czula w jego towarzystwie itd.

najlepiej odrazu sie wypnij w ramach przedstawienia sie a dopiero potem rozmowa itp.. i tak kilka razy a uzyskasz chonorowy status szmaty i kurwy pierwszego stopnia :D w swoim miescie i w obrebie ;)

wypniesz sie ty bo zachowujesz sie szmato jak baba pierdolac takie glupoty na forach masz jaja i rozum czy do kurwy nie ?

rozumiem zeby baby takie tematy zakladaly.. ale faceci ? faceci to chyba za duzo powiedziane :D wybrakowane cos bez instynktu samozachowawczego..

Gość Złota_Lilia90
Chyba zwariowałaś! Facet zostawi Cię zaraz po zaliczeniu bo nie będzie Cię szanować i on dla Ciebie też szybko przestanie być interesujący.