Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiała1991!

Jak dac znac, ze mi sie podoba? Poczatek znajomosci.

Polecane posty

Gość Nieśmiała1991!

Mieszkam w akademiku i czasami do naszego pokoju przychodzi taki jeden chlopak (kolega mojej współlokatorki) i oglada u nas tv, bo mamy w pokoju telewizor.Bardzo on mi sie podoba i wogole jest spoko, fajnie nam sie rozmawia i jest wesolo jak on przychodzi. Chcialabym jakos tak go sprowokowac, zagadac by mnie gdzies zaprosil ale nie wiem jak mi glupio samej zaproponowac

Gość Nieśmiała1991!
troche mi niezrecznie, bo kolezanka jest z nim na roku i sie juz nabija ze mnie, boje sie ze beda mnie potem obgadywac, niechce sie narzucac, chce dac delikatny sygnal zrobic tak, zeby to z jego strony cos wyszlo :) aha i to nie jest powód żeby mnie wyzywac od szmat!

kazdy powod jest dobry zeby wyzwac cie od szmat nie widzisz mojego przydomku ? LORD do czegos zobowiazuje masz jezyk ? jestes czlowiekiem masz mozg rece nogi ? no to jestes takim samym czlowiekiem jak ja czy ten ktory ci sie podoba (pooowiedzmy takim samym choc patrzac na mozgi znacznie sie roznimy) nie pomyslalas ze faceci mysla podobnie - nie chce sie narzucac, nie chce zeby sie ze mnie smiali... takie same obawy a jezeli to on tobie wpadl w oko to sie korwa ogarnij i sama go gdzies zapros bo potem zajebiesz posta ze smutem ze korwa nie zwrocil na ciebie uwagi ze jest juz z inna a przeciez sie staralas i o niego zabiegalas... czekajac az sam cie gdzies zaprosi... czaisz pustaku ?

Gość Nieśmiała1991!
czaje ale pustakiem nie jestem, to ze sie pytam to nie znaczy ze jestem glupia, tylko prosze o porady, bo nie chce chlopaka do siebie zrazic, bo juz mialam takie przypadki, ze jak sie dowiedzieli, ze na nich lece to mnie unikali i urwali kontakt, a tego bym nie chciala

dla mnie jestes pustakiem bo wymagasz zeby facet w telepatyczny blizej nie wyjasniony sposob sam cie zaprosil bo tobie TOBIE sie spodobal... mamy 21 wiek a nie jebane sredniowiecze baby tez moga walczyc o swoje szczescie... w sumie tego same chcialyscie wiec macie droge wolna... nie chcesz go zrazic ze na niego lecisz to sie na niego nie rzucaj z opuszczonymi gaciami tylko podczas rozmowy zaproponuj mu spacer ze gdzies tam idziesz albo do centrum i czy by nie poszedl z toba bo razem razniej albo pod jakims innym byle pretekstem zeby z toba gdzies poszedl.. i dla tego jestes dla mnie pustakiem bo masz mozg a nie myslisz :P ale nie martw sie tak ma wiekszosc kobiet radzacych sie po forach jak maja zyc ;)

Gość Nieśmiała1991!
no ok masz racje, glupie jest to ze nigdy nie rozmawialismy sam na sam tylko zawsze przy tej kolezance

dokladnie jak bedziecie sam na samy przy stosownej okazji sama mu zaproponuj jakis spacer zakupy itp mozesz powiedziec wprost czy by nie poszedl na spacer, jezeli nie dasz rady to wyciagnij go pod byle pretekstem np zakupy w centrum handlowym ze musisz zrobic i czy tez sie nie wybiera to pojdziecie razem a we dwojke wiadomo razniej, jak bedzie spiety mozesz zazartowac ze musisz kupic 20 kg ziemniakow a sama nie dasz rady.... opcji jest wiele...

Gość Nieśmiała1991!
tak, tak opcji moze i jest wiele, bo ja wlasnie jestem taka spontaniczna i wogole, a on moze nie i wtedy bedzie klapa. poprzednio wlasnie tak zrobilam, ze zapytalam, czy gdzies razem nie wyskoczymy, a tamten, ze ok, ale potem mnie unikal i juz sie nie odzywa dlatego sie boje i pytam. i wlasnie sie zastanawiam

no i co stalo sie cos ze potem cie unikal ? widocznie nie byl zainteresowany i tyle... masz jasna i przejzysta sprawe wiesz na czym stoisz i nie musisz sobie niczego wkrecac... tak samo zrob z nim jak mu sie podobasz to chetnie sie z toba wybierze , przejmie inicjatywe a jak nie to poprostu jakos sie wykreci odmowi.. i tez BEDZIE WSZYSTKO JASNE i nie bedziesz musiala sobie wkrecac i smecic na forach bawiac sie w zgadywanki co on mysli co zrobic itp... nie bedzie chcial to NIE przeciez do kurwy nic wiecej nie zdzialasz nie lepiej odrazu wiedziec na czym sie stoi niz sie tak czaic ?

Gość pseudonimaaa
je a ty nam radzisz czy sobie tłumaczysz?

Gość pseudonimaaa
"Jak dac znac, ze mi sie podoba? Poczatek znajomosci." - usmiechnij sie - zostan z nim sam na sam - poflirtuj - spogladaj na niego i wiele innych jak nie zadziała podchodzisz i mówisz "ale z ciebie wiesniak ja sie wdziecze jak debil a ty mnie nawet na kawe nie zaprosisz" :P zartuje .... tak nie mów powiedz "przejdziesz sie ze mna (tam i tam) " pozniej mozecie wstapic gdzies na kawe i tak dalej i tak dalej ...

Gość pseudonimaaa
"_LordKoks 3232232@tlen.pl'; a ty robisz tego loda czy nie ?" komu ? tobie?

Gość pseudonimaaa
aha - loda oczywiście robię, ale za połyk musisz dopłacic 20 zł

Gość pseudonimaaa
"pseudonimaaa aha - loda oczywiście robię, ale za połyk musisz dopłacic 20 zł" uuuuuu kogos zabolalo ze sie podszywa...pewnie lodrkoks :D hahahha

Gość pseudonimaaa
za 20 podszywie robisz? to niezle ... daj na siebie namiary mam kilku kolegów którzy skorzystaja :)

Gość gamera
nie to nie lord, to tylko, ja, sorry nie mogłem się powstrzymac i oczywiście przepraszam, że nie zacząłem podszywu od "jem kupę :classic_cool:"

Gość pseudonimaaa
bo ja się wyżej cenię i robię za 30:)

Gość pseudonimaaa
a wracajac do temtu :) poprostu sama go zapros jesli to fajny miły chłopak

Gość pseudonimaaa
"pseudonimaaa bo ja się wyżej cenię i robię za 30" ja robie za darmo ale tym co mi sie podobaja ... :) reszta moze placic ile chce a gówno dostana :)

hahaha nie to nie ja sie podszywalem.. ale nie powiem na poczatku mnie zaskoczylo i juz chcialem sie targowac do 10 zl :D

Gość pseudonimaaa
tzn sorki, przejęzyczyłam się nie "gówno" a "w gówno" miało byc, czyli, że analny też wykonuję, ale tylko dla stałych klientów

a w ogole pseudonima wyjebalas jak dziki knor na tesciu o czym ja jej do kurwy ciagle pisze ? udawac madra lub modrego mozesz sobie gdzie indziej a nie wpierdalac sie miedzy huja a pizde

Gość pseudonimaaa
ziewwww ide od was...bo dla was szczytem smiechu i dobrego zartu jest kupa anal i robienie loda... usmiałam sie po pachy ha ....ha......ha

Gość pseudonimaaa
"a w ogole pseudonima wyj**alas jak dziki knor na tesciu o czym ja jej do k**wy ciagle pisze ? udawac madra lub modrego mozesz sobie gdzie indziej a nie wpie**alac sie miedzy ch*ja a pi**e" juz skonczyłes swoje wulgaryzmy z przecikami?

jak lubisz w anala to popros i ladnie sie wypnij tylko przed tem sie umyj i zajeb lewatywe to moze cie zerzne ;)

Gość pseudonimaaa
"jak lubisz w anala to popros i ladnie sie wypnij tylko przed tem sie umyj i zaj** lewatywe to moze cie zerzne" :) ohh dziekuje ...przemysle sprawe...dam ci znac w nastepna srode :)

Gość pseudonimaaa
bo teraz mam klientów już do wtorkowego wieczoru umówionych

Gość Nieśmiała1991!
chyba temat poszedl w inna strone niestety

Gość Nieśmiała1991!
no dzisiaj nie przyszedl ;/ a szkoda