Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiała1991!

Jak dac znac, ze mi sie podoba? Poczatek znajomosci.

Polecane posty

aaha no chyba ze tak.. nic straconego niesmiala zeszedl temat w innym kierunku bo temat zostal wyczerpany ;) zostalo wszystko powiedziane teraz dzialaj i najwyzej zdaj relacje jak poszlo ;)

Gość virescens
Nieśmiała - podaj znaki zodiaku Twój i Jego to Ci powiem czy warto żebyś pierwsza uderzała i czy Ci będzie dobrze w związku w którym Ty przejmujesz inicjatywę.

Gość Nieśmiała1991!
:( widzialam dzisiaj jak odprowadzal taka dziewczyne... nie wiem czy to kolezanka czy jakas blizsza znajomosc, ale teraz chyba nie bede sie narzucac.

Gość Nieśmiała1991!
zawsze jak ktos mi wpadnie w oko, lub poznam kogos fajnego to jest zajety, ale to zalosne

Gość Nieśmiała1991!
a mialam zaczac dzialac, a teraz juz nie wiem ;p ;/

Gość offerma....
_LordKoks------------> jesteś jebniety czy co ??????

Gość Nieśmiała1991!
ale o co chodzi? ;o

no wlasnie o co chodzi ? nie martw sie niesmiala ? niektorzy na tym forum to nizej niz dno ;) co do tematu noo wlasnie mialas dzialac ;) za bardzo sobie wkrecasz a jak to tylko kolezanka ? mialas dzialac.. wiecej dzialania mniej myslenia niesmiala :) przeciez jak go zapytasz sie tak jak w przykladzie czy sie TEZ nie wybiera czasem do sklepu bo mozna by isc razem to nie bedziesz sie narzucala... bo z zalozenia i tak i tak tam idziesz :)

Gość Nieśmiała1991!
Teraz juz go tak czesto nie widuje, on tylko przychodzi jak jestesmy we 3 w pokoju. A przeciez ja do niego nie pojde, bo z kolegami mieszka i wogole to byloby glupie. Przeciez tez nie bede za nim chodzic. Szkoda ale wydaje mi sie ze ten kontakt sie urwie.