Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakis dziwak!!!

Chłopak nie zapłacił za mnie na spotkaniu. To normalne?!

Polecane posty

Gość Mania,.,.
Nie wiem nie znam sie na tym ale mnie to szokuje. Kumpele zawsze mówiły że jestem szczęściara bo tyle co sie wyraaandkowałam w swoim życiu i ani razu nie zapłaciłam ani groszówki,zawsze za mnie płacono..No razzz poszlam na randkę w tzw.ciemno i koleś chciał za mnie płacic ale ja nie chciałam mu pozwolić bo mi się kompletnie nie podobał i wiedziałam że już się więcej nie umówimy na randkę.

Gość komitorndek
Mania bdb,bo to przywilej jak facet zaprasza na randkę ładną i mądrą kobietę to robi niejako inwestycję życia,bo jak sie postara to ta kobieta zostanie z nim do końca życia,a wiadomo co to oznacza nieowijając w bawełnę: Będzie go karmiła,opierała,prasowała mu koszule,spełniała wszystkie zachcianki i zaspokajała seksualnie.

Gość jagusskaa
moim zdaniem dziwny... powinien zaproponiwac chociaz. Ja na spotkaniach z moim obecnym mezem placilam zawsze sama dla siebie ale dlatego ze chcialam. Facet nalegal 100 razy ze zaplaci, a ja ze nie. ale skoro nawet nie zapytal to dziwak jak nie wiem co. sknerus

Jeśli kogoś zapraszam, to płacę za tą osobę. Jeśli ktoś mnie zaprasza, to ta osoba za mnie płaci. Nieważne, czy to kobieta, facet czy kosmici. Jeśli sytuacja jest taka, że razem się z kimś umawiam, to koszty idą fifty-fiftt,

Gość a moim zdaniem popełniacie
błąd kobiety! komitorndek ma rację! Wy poprostu chcecie mieć przerąbane na całej lini i wciąz bardziej i bardziej a jak juz macie jeszce bardziej to wołacie że jeszcze za mało i prosicie o więcej. Same jesteście sobie winne bo zamiast być damami na balu życia robicie z siebie praczki i pomywaczki które jeszcze panu swemu zapłacą za to że je wykorzysta!!! Jesteście powalone i nie macie za grosz kobiecości w sobie!! OCENA KAŻDEJ KTÓRA CHCE PŁACIĆ SAMA ZA SIEBIE!

jak juz pisalem to nie sredniowiecze mamy 21 wiek rownouprawnienie to ze dziewczyny jeszcze zyja sredniowieczem gowno mnie obchodzi wazne ze ja dotychczas spotkalem Kobiety z KLASA i zadna nie oczekiwala zebym jej cos fundowal i cieszyly sie z tego ze MOGA MNIE POZNAC POROZMAWIAC a nie ze bede bawidamkiem i frajerem od stawiania... "daj 8 zl na cos tam" - pewnie powiedzial to inaczej ale baby zawsze afere wesza i koloryzuja a jezeli jednak powiedziala prawde i w slowo w slowo tak powiedzial w co bardzo watpie to faktycznie buracko sie zachowal bo mogl to inaczej w slowa obrac ale nie zmienia to faktu zeby bulic za baby na pierwszych randkach i zeby sie oburzaly ze CHAM bo nie placil na randce i nic jej nie kupywal i oo boze musiala sama za siebie placic... TO JEST JEBANY BRAK KLASY ZE STRONY BAB...

Gość Angela/\
a ja bym nie umówiła się z facetem który nie ma ambicji za mnie płacić bo nie umawiam sie po to by sie umawiac tylko po to żeby poznać kogos na stałe A jak będzie sknera bez ambicjio to życie znim będzie udręką!

Gość papierowa
a moim zdaniem popełniacie jestes m czy k?

Gość mhmjh,h,h,hk,
Dla mnie brak klasy u faceta jest w tedy gdy to on zaprasza kobiete np. na kawe i karze jej za siebie placic. Czy to duzo dla ciebie 10 zl ?

Co innego jest postawić, jak się zaprasza kogoś. Jeśli natomiast jest taka rozmowa: Gosia: "ale się nudzę" Jaś: "ja też, może gdzieś wyjdziemy?" Gosia:"to może idziemy do knajpy" Jaś:"ok, to idziemy" W takiej sytuacji zapłaciłym tylko za siebie.

"a ja bym nie umówiła się z facetem który nie ma ambicji za mnie płacić" haha Angela jak by facet chcial za babe placic poszedl by do burdelu nie sluchaja zrzedzenia i nie uczestniczac w gierkach i podchodach... a ja nigdy nie poszedl bym z BABA ktora oczekiwala by zeby za nai bulic... z tepa idiotka ktora nie poszla by z facetem zeby go poznac tylko po to zeby cos jej tam postawil... z tepa szmata ktora na randki nie chodzi poznac faceta tylko zobaczyc czy bedzie za nia bulil i ile.,..

i gratuluje ambicji , ambicji zwyklej podworkowej szmaty :D ktora oczekuje i wymaga ze facet ma jej stawiac...

Gość rewqgq
Ciekaw jestem z jakimi damami umawia się LordKoks.. może wygląda bardzo biednie i na takiego, który wymaga zaopiekowania, albo znajduje fanki sknerstwa :D Żenada

w ogole to nawet dobrze zostawiam takie pustaki z ambicjami szmaty dla frajerow ktorzy zeby zaimponowac i zainteresowac soba kobiete beda bulic, stawiac zawsze i wszedzie a one beda doic ich jak frajerow :D a normalne Kobiety z klasa zostana dla prawdziwych facetow ktorzy nie musza imponowac kasa i je "kupywac" bo sa na tyle ciekawi ze Kobieta nie bedzie patrzyc czy bedzie na nia kase na randce wykladal bo jedyna rzecza jaka ja bedzie interesowac to wlasnie ten facet... a marni frajerzy co nie maja soba nic do zaoferowania niech zasilaja pijawki patrzace i wysysajace kase :D

Gość Baśka34
LordKoks uprawnienie to masz lub możesz sie go kiedyś doczekać w biznesie W życiu nie ma czegoś takiego jak równouprawnienie i nigdy nie będzie nawet za milon lat. Chodzi o to by na polu zawodowym kobiety były na równi z mężczyznami traktowane. Ale w zyciu prywatnym... Facet jest facet a kobieta kobietą i różnią sie mentalnie Facet może spłodzić dziecko a kobieta czy jej się to podoba czy nie żeby je zobaczyć na świecie musi urodzić. Kobiety są opiekuńcze a faceci mają zarabiać Kobiety dbaja o domowe ognisko a faceci muszą to sfinansować To nie jest średniowiecze choć wtedy było pewnie podobnie. To jest poprostu życie i porządek który nie zmieni sie nigdy bo kobiety i mężczyźni właśnie tym sie różnią miedzy sobą że w swoich rolach spełniają się najlepiej. Więc kto będzie trwonił czas na marnowanie życia żeby wszystko pozmieniac nie wiedząc nawet czy komukolwiek wyjdzie to na dobre?

Gość rewqgq
to spotykasz się z dziwkami? Rozumiem, że jesteś sutenerem :D

Gość virescens
_LordKoks dobrze prawi. Można się czepiać że wulgaryzuje ale w sumie zabawniej jest napisać zamiast "ty głupi facecie" - "ty tępy chuju" albo zamiast " ty głupia kobieto" - "ty tępa szmato" :D

Gość Angela/\
LordKoks ja bymsięnie umówiła z nikim kto mówi o kobietach ,,kurwy" ,,szmaty" ani z nikim kto chodzi do burdelu.

dokladnie facet jest facetem a nie frajerem ktory probuje kupic Kobiete :P przeczytaj pozostale moje posty.. stawianie na pierwszych randkach to frajerstwo a jezeli wymaga tego baba to jest tepa materialistka i napewno nie idzie poznac faceta, przed randka sie ustala czy placi kazdy za siebie czy ktoras ze stron itp lub na poczatku randki. ale oburzanie sie ze chcial zeby kazdy za siebie zaplacil i miec o to pretensje to JEBANE KURESTWO I BRAK KLASY facet jest facetem zna swoja wartosc i nie musi jej banknotem podbijac a leszcze i frajerzy niech placa :)

Gość olivia dunhammmm
W USA jest to wrecz obraza dla faceta jesli dziewczyna chce za siebie placic. Dla niego jest to jak policzek. Lord z takimi jak ty to chyba tylko blachary sie umawiaja

Gość papierowa
_LordKoks a jak ty imponujesz kobietom i pokazujesz ze ci zalezy?

Gość rewqgq
Alfons może mieć inne podejście do kobiet. Nie ma co z tym dyskutować

Gość a moim zdaniem popełniacie
oświadczam że jestem doświadczona kobietą która wszystko juz w życiu zdobyła co kobieta mieć powinna. Niezależna,spełniona. Lubie czytac kafe ale wkurzaja mnie blędy jakie popełniają młodzi ludzie i złe kierunki w których próbują iść pod prądnie zdając sobie sprawy że nie przyniesie im to szczęścia w życiu.

virescens wiadomo ze dobrze prawie a ze wulgarnie noo coz jestem tylko KOKSEM W DRESIE hahaha albo PROJEKTEM jak to tam ktos nazwal ewentualnie dzieckiem z zapadnieta klata w okularkach jak ktos tam gdzies sugerowal.. tylko zjadajacy inteligencja wiekszosc kafeterii I'm Sorry taka prawda

Gość papierowa
_LordKoks odpowiedz mi

Gość ..........,................
_LordKoks jesteś najgłupszym forumowiczem który wygłasza tutaj swój brak racji,nie wiem gdzie byłeś jak inteligencje dawali, ale pewnie stałeś po coś, do czego nie było kolejki he he he he

Gość a Tyyy Tyy Ty
_LordKoks jesteś żigolakiem ??? :o czy kimże że tak się czepiasz? każdy robi co chce a TY sobie te swoje z KLASĄ poznawaj i zachowaj to dla siebie jak nie wnosisz nic do tematu

Gość olivia dunhammmm
po angielsku tylko i'm sorry? Dalszej czesci zdania juz nie potrafiles:D:D:D: