Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

jak przystalo na chwalipiete, pochwale sie Wam moim dzisiejszym wypiekiem

Polecane posty

Gość dsdssdsdfsdfdfdfdf
mniam mniam az slinka mi pociekla :)

Gość orekz
Widac znasz sie na kuchni . Ale nie zjadłbym tego bo nie lubie słodkich rzeczy , a to wyglada na słodkie

nigdy nie przesadzam z cukrem ;) tez nie lubie slodkich, przeslodzonych ciast :) - te jest w sam raz, chyba :D

Gość zezre 3bita
ale mnie wkufilas, jak to zrobilas coooooooooo

Gość zezre 3bita
ja robilam w sobote tort, tez mam zdjecie :D ha, ale nie chce mi sie szukac kabla,zeby wrzucic na kompa

Gość maroooo
Do ust bym tego nie wziął :/

przepis na babke orzechowa szklanka maki szklanka cukru pudru 250gr masla 4 jajka 2 lyzeczki proszku do pieczenia 3/4 szklanki zmielonych orzechow laskowych 2 lyzki kakao maslo do wysmarowania formy maslo rozpuszczasz w garnku odzielasz zoltka od bialek, ubijasz bialka na sztywna piane, do zoltek dodajesz cukier, ubijasz na puszysta mase, dodajesz make z proszkiem do pieczenia, rozpuszczone maslo, orzechy i kakao, pozniej bialka ubijasz dalej na lekkich obrotach wkladasz mase do nasmarowanej i opruszonej formy i do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 40 minut - ja pieklam 45 i wyszlo a tu macie przepis ;) dekoracja wedlug uznania :) ja lubie bajerowac :D

Gość łądna i to bardzo
wygląda bardzo pięknie. Ale tona tego lukru to jakieś okropieństwo, fujjjjj - no chyba że to czekolada???

lukier ale nie duzo bez przesady no i na dodatek dosc kwasny bo mi sie sporo soku cytrynowego do niego wcisnelo ;)

w zasadzie moglabym juz sprobowac, ale obiecalam ze poczekam na mojego, a on dopiero w domu bedzie o waszej 2:30 :/ wiec chyba napisze ci dopiero jutro :)

Gość izabelala
za dużo lukru, powinno byc symbolicznie ku ozdobie he he hee

ja tez, ale sera nie mialam ;) a ze mi sie nudzilo to cos zrobic musialam, chyba juz jestem uzalezniona od pieczenia ciast :)

zono wlasnie sie zajadam ;) i musze powiedziec, niebo w gebie! pulchniutka, mieciutka, nie za slodka, pycha! - jestem z siebie dumna :)

Gość brzydki i pewnie nie dobry
nie wiem czym się chwalisz :O:O