Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 daisy_daisy

karaluchy!

Polecane posty

Go艣膰 daisy_daisy

Witam Wprowadzi艂am si臋 2 tygodnie temu do mieszkania i okaza艂o si臋, 偶e mamy nie proszonych go艣ci, mianowicie karaluchy i prusaki. Nie ma ich jako艣 strasznie du偶o, ale i tak jest to obrzydliwe. Wraz z wsp贸艂lokatork膮 walczymy r贸偶nymi 艣rdokami ale nie wiele pomaga, postanowi艂y艣my zrobi膰 dezynsekcje i nam贸wi膰 na to s膮siad贸w. No i tym sposobem dowiedzia艂y艣my si臋 sk膮d te stworzenia. W bloku s膮 zsypy, ale mieszkamy stosunkowo daleko od nich. Sasiedzi naprzeciwko maj膮 taki syf w domu, kiedy pan nam otworzy艂 wok贸艂 niego biega艂o z 5 karaluch贸w, 艣mierdzia艂o strasznie i powiedzia艂, 偶e si臋 zastanowi nad dezynsekcj膮. I tu moje pytanie, bo jesli on si臋 nie zgodzi to nic nie da to, 偶e my zrobimy bo i tak b臋d膮 przechodzi膰 od niego. Zosta艂y艣my kilka minut na klatce, z jego mieszkania chyba z 10 wybieg艂o! Czy mam prawo gdzie艣 to zg艂osi膰 je艣li owy s膮siad nie zgodzi si臋 na dezynsekcje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 inug
hahahah czy mieszkasz w Opolu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daisy_daisy
nie , wwa. Nic w tym 艣miesznego, to jest tragedia! Wiecie czy mam prawo jako艣 interweniowa膰? Albo jakie艣 znane sposoby na pozbycie si臋 tego 艣wi艅stwa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inug
mozesz sie tylko wyprowadzic.. mieszkalam w opolu w bloku , w ktorym tez byly zsypy, walczylismy dlugo z tym dziadostwem, dezynsekcja jedna , druga, nic nie pomoglo.. musialam sie wyniesc , po tym jak znalazlam rano karalucha w lozku.. na drugi dzien juz mnie tam nie bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daisy_daisy
Ja mieszka艂am kiedy艣 w akademiku i te偶 by艂y karaluchy ale po dezynsekcji si臋 poprawi艂o. Tutaj te偶 my艣l臋, 偶e da艂oby rad臋, gdyby tylko ten s膮siad si臋 zgodzi艂. Bo to od niego wszytsko idzie do nas! Nie chc臋 si臋 wynosi膰 , dopiero co si臋 wprowadzi艂am i uwielbiam to mieskzanie, poza tym jednym szczeg贸艂em:/ Czy je艣li si臋 nie zgodzi mog臋 np zadzwoni膰 do sp贸艂dzielni i zg艂osi膰 to? W og贸le co to za pomys艂, 偶eby zsypy trzyma膰...w cholere by to zamurowali...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 csog
Mielismy karaluchy, kupilysmy kiedys na nie taki fajny srodek mikrokuleczki, ktore roznosily miedzy soba i ktore porazaly ich system nerwowy, wylazily, krecily sie w kolko i pada艂y. Potem juz zadnego nie bylo. Srodek byl rewelacyjny, fun ze darmozjadow tez niezly, bo chodzily jak pijane. Niestety nazwy srodka nie pamietam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daisy_daisy
hmmma gdzie to co艣 kupi艂e艣/a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 csog
To bylo we Wroclawiu na Grabiszynskiej ze srodkami bhp i generalnie z chemia, tak ze nie wiem czy sie to przyda... skoro problem jest w Wawie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zajka
Tez mialam dlugo problem z karaluchami, niestety zaden super srodki nie dzialaly, az do momentu kiedy nie zarezykowalam w rosyjski srodek Kapkan zel. Polecam!!!!! Swietny, rewelka, po kilku dniach pozbylam sie tych potworow z domu. Kupilam go tu, na tej stronie! http://tablica.pl/oferta/kapkan-zel-na-prusaki-karaluchy-mrowki-IDyCvp.html#670291b7;promoted;r:;s:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zg艂osi艂am problem do administracji i oni si臋 tym zaj臋li. Nie wiem jak dok艂adnie, ale przekonali buntowniczego lokatora do wpuszczenia pan贸w z ddd us艂ugi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂a艣nie najlepszy spos贸b to spece z ddd us艂ugi, bo wyt臋pi膮 szkodniki do ostatniego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas jest jaka艣 chora administracja, nie wpuszczaj膮 gazownika, a co dopiero kogo艣 z dddus艂ugi! trzea samemu pr贸bowa膰 t臋pi膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
samemu nie da rady, trzeba zam贸wi膰 ozonowanie www.airozone.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddrobak
polecam ch艂opak贸w z robaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie najlepszym rozwi膮zaaniem okaza艂 si臋 preparat owadob贸jczy Muszak, kt贸ry zam贸wi艂am od firmy http://bentawet.pl/ Po nim nie ma ju偶 偶adnego problemu z karaluchami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 kiedy艣 wynajmowa艂am mieszkanie w bloku gdzie by艂y zsypy i przez to i w mieszkaniu karaluchy by艂y. Najpierw pr贸bowa艂am jakie艣 og贸lnodost臋pne 艣rodki, ale nic to nie da艂o. Dopiero dezynsekcja przeprowadzona przez firm臋 www.gwaraddd.pl pomog艂a, po tym ju偶 nigdy nie widzia艂am 偶adnego karalucha w mieszkaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no zaraz chemicznymi 艣rodkami, ale czy bezpiecznymi? bo nie chc臋 skorzysta膰 z ddd us艂ugi i mie膰 ca艂e mieszkanie niedost臋pne ze wzgl臋du na toksyczn膮 chmur臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lepiej zam贸wi膰 profesjonaln膮 dezynsekcj臋, bo tylko to daje gwarancje, 偶e pozb臋dziemy si臋 problemu! Ja sam skorzysta艂em z us艂ug firmy DDD.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz zg艂osi膰 to do sp贸艂dzielni i zobaczy膰 jak zareaguj膮. Nie mnie jednak polecam zastosowa膰 dezynsekcj臋 z pomoc膮 specjalnie przygotowanej firmy. Domowymi 艣rodkami bardzo ci臋偶ko jest pozby膰 si臋 tych insekt贸w. U mnie bardzo szybko i sprawnie zadzia艂a艂a firma http://bogel.pl/ zajrzyj sobie do nich, na pewno Ci pomog膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karaluchy to co艣 strasznego . Walczylismy z tym dziadostwem chyba prze p贸艂 roku z marnym skutkiem. Zdecydowali艣my si臋 na dezynsekcj臋 z pomoc膮 firmy http://www.hruzewicz.pl/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dezynsekcja to jedyne wyj艣cie. My walczyli艣my z karaluchami do艣膰 d艂uga ale znale偶li艣my lokalizacj臋 u s膮siadki tych robak贸w. Moja c贸rka bardzo si臋 boi tych robaczk贸w wiec zam贸wili艣my z s膮siadk膮 dezynsekcj臋 z firm膮 www.aquatox.pl. Rozprawili si臋 z nimi ju偶 za pierwszym razem u mnie i u s膮siadki. Od dezynsekcji min臋艂o ju偶 p贸艂 roku a po karaluchach zosta艂y tylko.....z艂e wspomnienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawd藕 ofert臋 na http://www.dddtomex.pl/ -> DDD TOMEX - Deratyzacja, Dezynsekcja, Dezynfekcja, Ozonowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mia艂am problem z nieproszonymi go艣膰mi. U mnie akurat zal臋g艂y si臋 mr贸wki faraonki. Zg艂osi艂am si臋 do firmy www.bogel.pl, kt贸ra zajmuje si臋 dezynsekcj膮. Pozbyli si臋 robali z mojego domu szybko i skutecznie. Polecam ich wszystkim z Wroc艂awia i okolic.

Udost臋pnij ten post

Ja pr贸bowa艂am r贸偶nych sposob贸w 偶eby wyt臋pi膰 karaluchy z mieszkania. Pomaga艂y troche pu艂apki z klejem ale nie na d艂ugo. W Warszawie skorzysta艂am z firmy www.pryskanie.pl i po kilku dniach od oprysku po problemie. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja_woska

Spr贸bujcie聽www.dezynsekcjahemmerlingbydgoszcz.pl ! Fachowcy przyjechali do mnie jeszcze tego samego dnia po tym gdy odkry艂am, 偶e w szafce 艂a偶膮 karaluchy! Wyt臋pili je raz dwa!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ula

U mnie te insekty urz膮dzi艂y sobie niemal kr贸lestwo, czu艂y si臋 jak u siebie. Sp贸艂dzielnia nie reagowa艂a na moje pro艣by, a sama nie by艂am w stanie sobie z tym poradzi膰. Na szcz臋艣cie kolega poleci艂 mi firm臋 DDD us艂ugi, kt贸ra skutecznie i sprawnie wygna艂a karaluchy z mojego mieszkanka 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bioida

Warto sprawdzi膰 us艂ugi tej firmy聽bios.net.pl maj膮 szybkie terminy realizacji i niskie ceny

Udost臋pnij ten post