Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie przemyslenie

słówko o sponsoringu

Polecane posty

Gość takie przemyslenie

fakt, to zakamuflowana prostytucja, ale z drugiej strony... dla jaj założyłam konto na seksfotce, wsadziłam zdjęcie jakiejś d.upy z neta i wiecie co? jest sporo chętnych kolesi, niektórzy całkiem nieźli, ale nie o to chodzi. to nie jest wcale takie głupie :P juz chyba lepiej mieć takiego stałego partnera w uczciwym układzie za prezenty itp, niż niby jakąs prawdziwą miłość, która wiadomo że nie istnieje, a facet udaje zakochanie bo ma ruchanie i gotowanie za darmo, a potem i tak pojdzie do innej, ładniejszej czy bardziej uległej. w sponsoringu przynajmniej wszystko od początku do końca jest uczciwą transakcją, nie sądzicie? jednak do tego chyba trzeba mieć mentalnośc zdzirki, póki co bawią mnie takie flirty ale jak by miało do czegoś dojśc to bym wymiękła...

Gość takie przemyslenie
co fajnie? haha jednak nie wydaje mi się :D

"niż niby jakąs prawdziwą miłość, która wiadomo że nie istnieje, a facet udaje zakochanie bo ma ruchanie i gotowanie za darmo, a potem i tak pojdzie do innej, ładniejszej czy bardziej uległej." bo jak się szuka facecika a nie mężczyzny to na takiego się trafia.

Gość takie przemyslenie
Levviatan ja nic nigdy nie szukałam ale z tego mi sie przytrafiało i moim koleżankom to jest tak jak mówię. może gdzies chodza po świecie chwalebne wyjątki ale to bez sensu żebym w jakis sposób weryfikowała facetów :o

Gość czerwony dziurkacz
wezcie leviatana jego i tak zadna nei chce , wiec z nikim nie zdradzi 🖐️

Gość monadoll
To prawda. Ja mam trzech sponsorów + jeden za darmo ;DPo pierwsze, fajna zabawa, kasa leci, szybkie samochody, wylansowanie się przy prawniku czy innym, sa super przystojni... same plusy ;D

Gość takie przemyslenie
monadoll ale sama wiesz że trzeba mieć że tak powiem dryg do tego :P ale to chyba i tak jedyna możliwy uczciwy układ między ludźmi więc nie potępiam tego tak jak np stanie przy drodze ale jest jakies ale...

monadoll -> a jak się im znudzisz to zostaniesz bez kasy i pracy i zostaniesz już zwykłą dziwką a nie taka z małą ilością klientów.

Gość tez bym chciała, ale za brzydk
jestem do tego ;(

Gość monadoll
Jak się znudzę to znajdę innych. Poza tym nie ma opcji żeby troje naraz mnie zostawili. Dryg to tego można udawać, potem sam przychodzi ;D To świetna zabawa.... jaguarem, subaru po wawie, szaleństwo, od czasu do czasu hotel

a ile masz lat? ladna jestes?

Gość monadoll
Co prawda 17 ;) ale podobno wyglądam na conajmniej 19 blondynka, myślę że bardzo fajna, zgrabna... średni wzrost, około 50kg, biust B

jak ich znalazłas? przez internet?

Gość takie przemyslenie
tez bym chciała, ale za brzydk nie ma brzydkich kobiet tylko podobno zaniedbane :P zresztą jest całkiem sporo kolesi którzy nie grzeszą urodą więc wezmą co się nawinie byleby wszystko było na miejscu:D a co ci się w sobie nie podoba?

wiesz skoro płaca to i wymagają fajnej dupy ;) brzydule nie mają szans w tej branzy :O

Gość monadoll
tak, internet... ale zdarzyło się co prawda pare brzydkich z kiepskim autem, to wtedy kończyłam znajomość po prostu Hmm wkurzają mnie moje włosy, bo się puszą, w sumie to nie wiem co jeszcze. Zawsze mogło być gorzej

Gość monadoll
Jak się wymalujesz i sexi ubierzesz to chyba nie będzie problemu :]

Gość do manadoll
rodzice wiedzą co robisz??? pewnie nie:P

no raczej mi juz nic nie pomoze :O a twoje kolezanki tez to praktykuja? ;pskad w ogole pomysł zeby tak zarabiac ? :p

Gość monadoll
Raz rodzice coś odkryli, ale powiedziałam że mam przyjaciela, pokazłam foty, opowiedziałam coś o nim i było ok ;] działam sama więc nie wiem pomysł? pomyślałam że to może być fajna zabawa... przytojni kolesie w garniturkach, super auta, chociaż przez chwilę mogę się poczuć jak ksieżniczka ;)

duzo masz juz odłozone ? ile razy w tygodniu sie z nimi spotykasz? ile ci placa ? wiedza o sobie nawzajem ? sorki ze tak pytam, ale to ciekawe jest :p

@Do Autorki Mam jedno krótkie pytanie. Chciałbyś męża który sam kiedyś był sponsorowany (spał z kobietami za kasę/prezenty)? Proszę odpowiedz szczerze ...

Gość oł jeeee
przyjaciela?? to po ile oni maja lat ? bo rozumiem, ze 50 letni przyjaciel rodziców raczej by przerazil...

nie jestem autorka ale odpowiem: pewnie nie , ale mąz nie musialby o niczym wiedziec , po co sie przyznawac

Gość monadoll
koło 1000 zł. Niestety dużo wydaję na bieżąco. Trójka wie o sobie, oprócz jednego... nastarszego ;) za seks w hotelu to od 600 do 1000 za raz, a np zwykla przejadżka + samo całowanie i kino to z 200 zł zawsze wpadnie

Traktowanie faceta jak bankomat (branie kasę za całuski, seks) nie pozwala budować szczęśliwego życia. Zostają trwałe ślady na psychice ... No ale to wasze życie.

Gość monadoll
jeden ma 28 lat, drugi i trzeci 35, a najstarszy ma 44

Gość oł jeeee
monadoll zwykła sucz z ciebie , tyle w temacie :O