Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LajzaMinelli

Czemu 36-40 letnie kobiety uwazaja ,że wygladaja młodziej??

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Z własnych obserwacji wiem, że nie jedna 30paroletnia kobieta wygląda lepiej niż co niektóre 20 latki. x Lepiej a młodziej to dwie różne sprawy. Nawet Angelina Jolie wygląda na swoje lata choć jest atrakcyjniejsza od rówieśniczek. Mimo to nie wygląda jak 20 latka. Kobieta może wyglądać atrakcyjniej ale nie młodziej. Ale nie oszukujmy się wasze nakładanie tapety pomaga wam wyglądać dojrzalej jak macie naście i 20 lat ale później to przynosi minusy i to spore.

Gość gość
Bywają takie przypadki. Mam 42 letnią koleżankę, której nikt nie dałby tyle lat, ile ma ale to są wyjątki. Sama czuję się młodo, pełna energii i piękna. Czasem jednak spojrzę w lustro, zobaczę swoje zdjęcie i jestem szczerze zaskoczona, że jednak wyglądam gorzej niż się czuję. Po 40-tce czas przyspiesza niestety.

Gość gość
Jak to mówią do czterdziestki to jeszcze jakoś to wygląda, ale po czterdziestce to już leci z górki, i to zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
niestety po 40 tce każdy się starzeć, faceci też. Dlatego 40 tka to taka granica młodości wg mnie. Od 40 do 60 wiek średni (choć niby każą nam pracować do 67 więc może do 70 wiek średni? jak uważacie), a potem starość. Choć niby taki dziarski dziadek ma 90 lat a ma energii jak 30 latek więc też różnie z tym bywa.

Gość gość
Można się dobrze trzymać do maks. 36-40 lat , potem nie ma bata, nic nie pomoże.

Gość gość
znalam kobiete 56 letnia ktora wygladala na 25

Gość gość
rodowicz na ile wyglada?

Gość gość
niektore kobiety lepiej wygladaja od facetow w tym samym wieku

Gość gość
stare baby myślą, że wyglądają młodziej od własnych wnuczek :P

Gość gość domi
Mam 36 lat i wygladam zdecydowanie 10lat mlodziej,to jest opinia ludzi mnie otaczajacych...

Gość gość
I jesteś facetem..? Zgadlam?

Gość gość
Jeśli kobieta jest piękna, to wygląda dobrze i po 40. Nie bez znaczenia jest to czy ma kasę i czas o siebie zadbać. Jeśli jest średnio urodziwa, to niestety już się nic nie poradzi. A te dojrzałe co są proszone o dowód ubierzcie się raz jak kobiety a nie jak siksy w rurki i balerinki i wtedy zobaczycie czy ktoś wam da 17 lat. Wątpię ;-)

Gość gość
czyli według niektórych forumowiczek lepiej wygladac na mlodziej a niekoniecznie lepiej- hahaha Spoko- wolę wygladac na swoje 34 lata a super niz wygladac na 20 i beznadziejenie- a cała masa takich ludzi.../ehhh tępaki

Gość gość
no właśnie,to najistotniejsze piękna kobieta ma przewagę nawet koło 40

Gość gość
11.27 " ubierzcie sie raz jak kobiety a nie jak siksy" Hihihi a moze rozbierzcie sie jedne i drugie wtedy ocena bedzie miarodajna Jak wygladaj mlodo w mlodych ciuchach;-) to i na nago beda wygladaly podobnie, ciuchy ciuchami caloksztalt sie liczy:-) co w tym zlego ze mlodo wygladajace kobiety 40-50-60 nie postarzaja sie tzw " statecznym ubraniem kobiecym" Bez makijazu i bez ubrania- tak trzeba oceniac;-)

Gość gość
>co w tym zlego ze mlodo wygladajace kobiety 40-50-60 nie postarzaja sie tzw " statecznym ubraniem kobiecym No nic w tym złego, chodzi chyba o to,że niektóre tylko zapomniały,że to co pasuje gimnazjalistce, to niekoniecznie trzydziestce czy czterdziestce i są przeszczęśliwe, że ktoś nie zauważy szarej twarzy spod kaptura i poprosi o dowód (a na nogach martensy na przykład).

Gość gość
Jeszcze uwierze, ze 40 latka, potrafi wygladac na 30- lat - jesli sie jakos trzyma, ale ,ze wyglada na mniej to juz sciema...

Gość gość
liceum i muzeum, ale się niektórym lalom strony mylą

Gość gość
Ja w tym roku kończę 40 lat i na pewno wyglądam dużo starzej niż 10 lat temu, więc nie uważam, że wyglądam młodziej. Z drugiej jednak strony patrząc na swoje rówieśnice widzę, że w tym wieku można różnie wyglądać.

Gość gość
Ja tez 40 ,wyglądam dobrze ale sporo mnie to kosztuje ,dieta,sport,kosmetyki,kosmetyczka ,wyglądam na ok.35. Nie wierze i nie spotkałam kobiety ktora by w wieku 40 wyglądała na 25.

Gość gość
A ja nic nie robię - nie stosuję diety - jem ogromne ilości słodyczy,nie uprawiam sportu, nie chodzę do kosmetyczki no i w wieku 40 lat mam lekką nadwagę, ale nie na kilogramy ta nadwaga, bo ona jest w normie i nie na końcowej granicy tej normy, tylko bardziej chodzi o fałdki.Wciskam się w rozmiary 36-40. Wg. siebie wyglądam na 40 lat, ale niektórzy dają mi trochę mniej, bo nie siwieję i nie maluję się w ogóle od zawsze, więc skóra na twarzy jeszcze nie została bardzo zniszczona, poza okolicą oczu i czoła, gdzie zmarszczki mimiczne się pojawiły.

Gość gość
Czemu? A temu, że 36-40 to taki wiek, gdzie częśc kobiet jest już zapuszczonych, a częśc jeszcze się trzyma. W wieku 20 lat wszyscy wyglądaja młodo. A to "trzymanie się " to albo tzw. dobre geny (są kobiety, które w wieku 38,40 lat nie mają jeszcze zmarszczek), albo dobra stylizacja. Ja mam 37 lat, lekki makijaż, jestem szczupła, mam zadbane włosy. Czy wyglądam młodziej od swojej równolatki z nadwagą, źle ufarbowanymi włosami i cienkimi namalowanymi brwiami? I tak, i nie. Proces starzenia skóry pewnie na tym samym etapie, tyle, że opakowanie inne ;) To jest cała tajemnica tego słynnego "wyglądam młodziej na swój wiek".

Gość gośćfajna40tka
mam 40 lat i dzisiaj pani ze sklepu powiedziala mi ze wyglądam jak nastolatka,jest osobą miła i szczerą,pewnie przesadziła ale sama widze ze nie wyglądam na tyle ile mam,no moze nie jak nastolatka ale kilka lat mnie to na pewno

Gość gość
Co Maja mowic :P

Gość gość
Co za bzdurne komentarze Wszyscy ale to wszyscy będziecie staro wyglądać i tego nie zatrzymacie dlatego tak ważne jest wnętrze człowieka i to jak się czuje a nie zmarszczki na twarzy bo cóż mi z tego że jestem piękna i młoda a nieszczęśliwa do tego stopnia że nie chcę żyć. Więc przestańcie bzdury pisać o ludziach starszych bo każdy wiek jest piękny i ludzie potrafią pokochać w każdym wieku i nie patrzą na to czy ktoś ma zmarszczki bądź nie. Oj małolaci jesteście tacy puści.

Gość gość
Nie tylko kobiety w tym wieku tak uważają, z kobiet co znam w wieku 20 - 30 lat , to z 95 % tak uważa :D I ja się też zaliczam do tej grupy hehehhe

Gość gość
Myslisz, ze jak masz 20 lat to wygladasz mlodo przez sam wiek? No jesli masz sylwetke 90-60-90 i gładka skore to moze i tak. Ale majac 40 i taka sylwetke tez wyglada sie na 20 lat. a twarz? heh w tych czasach nie tak trudno odmlodzic skore...wiec nie badz tego taka pewna.

Gość gość
Ale 40 lat, słyszysz to? To jest stare. Sztucznie odmlodzona gęba nijak nie pasuje bo jest śmieszna znając wiek. Trzeba umieć starzeć się z klasą a nie robić z siebie dzidzię piernik.