Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LajzaMinelli

Czemu 36-40 letnie kobiety uwazaja ,że wygladaja młodziej??

Polecane posty

Gość gość
Ty tam wyżej masz rację. Niedługo kończę 40 lat i niestety to zaczyna być widać - z każdym miesiącem więcej zmarszczek pod oczami. I te zmiany następują na przestrzeni miesięcy, a nie lat.

Hm Mam dużo mniej niż 36 lat, ale 30 skończyłam. Wyglądam dużo młodziej. Aczkolwiek pewnie takie geny i styl życia. Co nie zmienia faktu, że pewnie bliżej 40 zmarszczek zacznie przybywać i to tak jak napisał ktoś wyzej, nie na przestrzeni lat a miesięcy. Nawet patrząc na celebrytki, które mają środki na odmładzanie się to opływ lat jest widoczny. Zwłaszcza na twarzach i szyi. I niestety nawet u tych ,które korzystają z usług medycyny estetycznej. Taka kolej rzeczy. Jednak myślę też, ze można być fajnie zadbaną, zgrabną i pociągajacą niezależnie od wieku. Tylko, ze dbać o siebie trzeba zacząć wcześnie .

Gość gość
Temat bez sensu, a posty... Tylko spuscic zasłonę miłosierdzia

Gość gość
Nawet nie czytam , ale znam takie co wygladaja mlodziej .

Gość gość
Ja mam tylko albo az 29 lat a wiecznie biora mnie za 17/17. Bez dowodu z domu nie wychodze

Gość gość
Mam 46 lat i w lusterku widzę kobietę po 40ce, tylko , że ja znam swoją twarz i wiem jakie zmiany zaszły na przestrzeni lat. Do 40 ki wyglądałam na 30 i nie dlatego, że tak mi sie wydawało tylko widać to było po zaskoczeniu ludzi gdy mówiłam ile mam lat i to nie tylko mężczyźni ale i tez kobiety. Teraz jest podobnie, dają mi coś przed 40. Ostatnio znajomy w towarzystwie zapytany o wiek przez koleżankę powiedział, ze jest starszy ode mnie. Odpowiedziałam, że jest odwrotnie, tym bardziej, że kiedyś wymieniliśmy sie info o wieku. Nasza wspólna znajoma potwierdziła moje słowa a znajomy stwierdził, że wyglądam na młodszą od niego a tamta rozmowa o wieku jakoś mu umknęła. Powiem tylko, że znajomy jak na 42 wyglada dobrze, jest szczupły, bez bojlera na brzuchu, ma nadal gęstą czuprynę i zero siwych włosów. Oczywiście nikt mi nie da 20tu paru bo jednak widać, że jestem starsza.

Gość gość
Nie chce mi sie nawet nic tu pisac.

Gość gość
Niektóre z nich może faktycznie wygladaja mlodziej, ale szczerze watpie zeby pytali je o dowod. Kilka, a nawet 10 lat mlodziej niektore moga wygladac, ale na nastolatki to juz raczej niemozliwe bo wraz z wiekiem zmieniaja sie proporcje twarzy i jej rysy, wiec to na ile lat wygladamy nie zalezy tylko o tego czy mamy zmarszczki

Gość gość
Do 30 można wyglądać b. młodo. Ale po 35 r. jest coraz gorzej, a po 40 to już nie ma co się oszukiwać. Nie wierzę, że po 40 można wyglądać 15 lat młodziej, przy dobrych genach ewentualnie z 5 -6 lat młodziej od swoich rówieśniczek. Pytanie tylko czy to my wyglądamy młodziej, czy też one przedwcześnie się postarzały ?

Gość gość
Ja do 35 Rz wyglądałam na 23 lata a potem zaczęłam się szybko starzec, teraz mam 38 i wygladam na 35-38. Boje się ze po 40 będę wyglądać staro. Moja mama do 60 wyglądała do najmniej 10 lat mniej, a po 65 na 5-10 więcej :(

Gość gość
Znam wiele kobiet około 50 tki które zaskoczyły mnie gdy poznałam wiek. wygladały na 35 l. Łączy je jedna cecha- są szczupłe i wysportowane, zadbane po prostu.

Gość gość
Bo niektóre 30+ 40 + lepiej wyglądają od swoich młodszych koleżanek które uważają że aby być piękną wystarczy być młodą :D a to błąd...

Gość gość
Myslalby kto.

Gość gość
Boli cie to ze 40 lepiej wyglada niz ty? Nic nie poradziesz genetyka. Albo facet to zalozyl zeby wmowic 40 ze gorzej wygladaja choc moze lepiej wygladaja. Tak czy owak nawet mi sie n8e chce tu pisac.

Gość gość
Temat jest zalozony po to zeby spowodowac awanture. Bez sensu.

Gość gość
początek końca to chyba 90 tka a nie trzydziestka

Gość gość
Po co odpowiadacie w tenacie z 2011?

Gość gość
A na to wszystko – kac morderca. Po 35. urodzinach zmniejsza się liczba nefronów w nerkach, które odpowiedzialne są za usuwanie toksyn z układu krwionośnego. no tak, to jest chyba najgorsze...nie mozna sie juz tak naj..ać jak 2 lata wczesniej. No po prostu straszne:)

Gość gość
gość dziś początek końca to chyba 90 tka a nie trzydziestka x Dla większości Kobiet 30-35 lat znalezienie sobie Mężczyzny rówieśnika to jak polowanie na Yeti. 30-35 letni Mężczyzna bez większego problemu znajdzie sobie młodszą. Nie dość że młodsze są ładniejsze to łatwiej znaleźć taką która jest fajna i ma normalny charakter ;) Roszczenia rosną z wiekiem tak że ten...

Gość gość
Nie prawda. Mam 35 lat i jak ktoś mnie nie zna myśli że jestem dużo młodsza. A sama nie mam problemu ze swoim wiekiem

Gość gość
każdy jest młody, potem trochę starszy, w końcu stary i co z tego?

Gość gość
Dla większości Kobiet 30-35 lat znalezienie sobie Mężczyzny rówieśnika to jak polowanie na Yeti. X W takim razie jestem w mniejszości bo mężczyźni sami sie do mnie kleili w wieku wyżej podanym i nadal kleją choć już po 40ce. Jak kobieta ma powodzenie to przebiera nie tylko w rówieśnikach ale i młodszych.

Gość gość
Bo wiedza ze nie cofna czasu buhaaa

Gość gość
36 lat to jeszcze nie starosc, ale po 55 plus

Gość gość
36 lat to jeszcze nie starosc, ale 40 sa juz obwisle

Gość gość
Masz 55 skladaj na trumne

Gość gość
A facet jak wygląda 40+ łysieja i rosną im grube sadła.

Gość gość
to się ciesz a najlepiej poczekaj aż dobijesz do 60.

Gość gość
Geny geny geny i odpowiednie dbanie o siebie też jest ważne. Ostatnio dalsza znajoma zapytala czy ja już skończyłam 30. Tak kilka lat temu. Wiem, że dobrze wygladam i mam często młodych adoratorów co mi schlebia tylko nie jestem zainteresowana. W moim przypadku to dobre geny rodzinne. Rodzice też nie wyglądają jak ich równolatkowie. W mamy przypadku jest dużo zazdrości wśród znajomych które przy niej wyglądają jak babcie, a ona na imprezy wesela jeszcze w mini idzie bo takie ciało i wygląd ma super. Geny ruch ćwiczenia dobre kosmetyki czasem spa i uśmiech