Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie są dziwni!

Po dwóch latach napisał do mnie!!!

Polecane posty

Gość Ludzie są dziwni!

Około 2 lat temu pisałam z kimś na czaterii. Wymieniliśmy się fotkami. Był zainteresowany spotkaniem, ja raczej nie, choc definitywnie nie odmówiłam. Ostatecznie nic nie wyszło i pamiętam, ze za 2 miesiące nieoczekiwanie dostalam od niego maila z propozycją spotkania. Byłam zaskoczona, tym bardziej, ze rozmawialam z nim raz w zyciu na czaterii. Do spotkania nie doszło... No i właśnie po dwóch latach dostałam od tej osoby maila wraz ze zdjeciem, z propozycją spotkania, pisze do mnie jakgdyby nigdy nic, jakbysmy byli starymi znajomymi...Powiem szczerze, ze jestem mega zaskoczona, ludzie są naprawde nieprzewidywalni...Co mu odbiło? Naprawde nie rozumiem ludzi...

Nie ma sie czemu dziwic. Poznaliscie sie w niezobowiazujacy sposob, na portalu internetowym. On pewnie w tym samym czasie poznawal takze inne kobiety w taki sam sposob. I zyl sobie swoim zyciem oprocz tego. Teraz przypomnial sobie o tobie i chce odswiezyc znajomosc. Jezeli masz tylko na to ochote, to w niczym ci to nie uwlacza. Taka jest wlasnie natura internetowych znajomosci.