Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjekf

kto siedzi teraz w pracy?

Polecane posty

Gość hdjekf

Niech sie odezwwie i powie cos o sobie bo cholernie mi sie nudzi

Gość hdjekf
Arszenika: nie uwierzysz, zalozylem ten temat z mysla o Tobie hahahaha wczoraj rozmawialismy o samochodzie haha masz avensis w kombi ;). To ja luke :)

No to może ty zacznij dając dobry przykład? W stylu: jestem dyrektorem zarządzającym IT w dużej korporacji, zarabiam 28 tys. netto miesięcznie, mam osobistą sekretarkę która właśnie robi mi laskę pod biurkiem, popijam drinka i strasznie mi się nudzi. A wy co porabiacie?

Gość hdjekf
Przegladamod rana ogloszenia motoryzacyjne :). A Ty czym sie zajmujesz?

Gość hdjekf
Babeczki... piekny scenariusz napisalas ale niestety tak nie jest. Pracuje w duzej firmie ale nie zarabiam nascie tysiecy i zadne laski lodow mi nie robia hahaha. Szukam zonie auta

Gość hdjekf
Arszenika: o ktorej wstalas? Bo ja zasnalem o 1 w nocy a o 6 budzik mi zadzwonil. Do teraz nie wiem co sie dzieje, spie na siiedzaco. Masakra

Gość hdjekf
A do czego potrzebny Ci jest zdalny serwer?

Luke - pozwolisz, ze tak napiszę, budzik codziennie dzwoni mi 10 po 5. a wstaję za 15 6. Dzisiaj też sie nie wyspałam, bo mamy małą separację ze starym i spałam w duzym pokoju. Nie kontaktję zupełnie nic.

Gość hdjekf
Ladne rozbicie godzin :))) . Separacja powiadasz .... to on powinien spieprzac z Twojego lozka :). Dlugo jestescie po slubie? Kurde prezes przyszedl, musze sie kryc z kafeteria hahaha

Gość hdjekf
W jakiej branzy pracujesz?

Nie, nie nie taka separacja. Złapał stary jakąś infekcję i choruje a ja jestem w ciąży i nie mogę się zarazić, więc blizej niż 1,3m nie podchodzi;-) Roczek nam minął w lipcu. A ja u ciebie? Długo?

Gość hdjekf
O to gratuluje! Ja jestem 4 lata po slubie i poki co nie planuje dziecka, mozna powiedziec ze dosc nedznie nam sie zylo na poczatku a od 2 lat jest lepiej i w koncu zaczalem zyc :). Babeczki: nie wie po jakich stronach lazilem bo tak sie sklada ze ja jestem administratorem serwera proxy :). Conajwyzej moze zobaczyc na moj ekran, stad te slowa. To ja raczej widze co inni ogladaja

Gość hdjekf
Telekomuniikacja tak doslownie TP SA czy tak ogolnikowo? W domu mam netie :P

Kurva od 30 minut moja praca polega na kilkaniu "enter" i co jakis czas krzyknieciu, ze działa... Sympatycznie, nie? sektor telekom. Z tpsą kiedyś pracowałam teraz współpracuję czasami.

Gość hdjekf
Babeczki: nie do konca pasuje to slowo "ustawiony" lepsze jest "na dorobku" . No moze gdybym pracowal np w warszawie to mialbym wieksze zarobkiale niestety albo stety mieszkam w nieduzej miejscowosci i nie ma kokosow . Ale nie narzekam :). A Ty czym sie zajmujesz? Arszenika: skad taka ksywka u Ciebie? Jestes trujaca?

Gość hdjekf
Setunia a Ty gdzie pracujesz? Albo inaczej: jaka branza?