Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Oficjalnie oznajmiam po raz wtóry, iż egzamin na poziomie PROFESSIONAL....

Polecane posty

coś tam coś tam bla bla bla z dnia wczorajszego, certyfikowany przez amerykańską firmę ..... odbyty oczywiście po angielsku udało mi się zaliczyć na 87% :classic_cool: 🖐️ wynik dedykuję wszystkim kurom domowym, które za sukces wczorajszego dnia poczytują to że udało im się upierrrdolić zalewajkę na obiad :D

Gość naprawdę gratulujemy
i współczujemy jednocześnie

***Lady Laroo*** dyrektorke eeee ale się wysrałaś...myślałam że bardziej ambitna jesteś...flaki z olejem przy Twoich mega ambitnych informacjach typu: "wstałam o 11.30" faktycznie wymiękam w przedbiegach :classic_cool:

wredna blondyna W dzisiejszych czasach nie znać angielskiego to wstyd. Wiec jeśli znasz go dobrze to nie jest powód do chwały. to był egzamin z takiego oprogramowania inżynieryjnego :classic_cool: także nie sprawdzał moich umiejętności anglistycznych :classic_cool:

Gość odpierdol sięę
egzamin na co ? na nałogowego bywalca gównianego forum ? :-D pewnie dzisiaj tez masz sesję tutaj :-D

Gość odpierdol sięę
osiągnie wyższy stopień wtajemniczenia i dostanie nominację na kafeteriusza starszego stopniem :-D

Aniołek w kropki No i znowu nie zgadłeś/aś A doczekam sie kiedyś na tą moją wróżbę? moje wróżby są ostatnio bardzo w cenie 😴 wątpię czy Cię na nie stać :classic_cool:

odpierdol sięę egzamin na co ? na nałogowego bywalca gównianego forum ? pewnie dzisiaj tez masz sesję tutaj do mnie pasuje nieco inna linijka niż do Ciebie ;) także poszerz nieco horyzonty i ruszaj do boju :classic_cool: 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
dyrektorke to jest PROFESSIONAL Dzaga

bizonsur a to chyba nielegalne w ogóle jest? granie w pokera? z tego co mi się wydaje :classic_cool: trochę głupia ta ustawa - trzeba przyznać :O

wredna blondyna Pytam się dyrektore co w związku z tym że zdałaś jakiś egzamin? Co ci to da? łojjjj - jak to co - posiadam fajny wartościowy certyfikat poza tym udało mi się odnieść kolejny sukces więc znając siebie :classic_cool: będę jeszcze bardziej zadzierać nosa 🖐️ oczywiście Ty uważasz, że lepiej jest nie mieć certyfikatu niż go mieć... po co mieć.... przecież są niepotrzebne 🖐️

Aniołek w kropki Skoro tyle sobie za nie liczysz na pewno gwarantujesz odszkodowanie w razie jeśli sie nie sprawdzą oczywiście - zresztą przy usługach najwyższej jakości sprawa odszkodowań tak naprawdę jest kwestią czysto formalną - JEST ale wiadomo że i tak nikt nigdy nie będzie przechodził tej procedury :classic_cool: 🖐️

***Lady Laroo*** a nic ciekawego,szukam butów na zimę a ty co ćwiczysz? nie bardzo rozumiem II pytanie :classic_cool: ale butów się szuka raczej w sklepach na zakupach ;) wiem, że kury domowe rzadko wychodzą z domu no ale to już jest przesada :classic_cool: 🖐️