Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Oficjalnie oznajmiam po raz wtóry, iż egzamin na poziomie PROFESSIONAL....

Polecane posty

MałaBlondynka Gratulacje blondzia dzięki 😘 NI UWIERZYSZ...ale po prawie 200tu postach jesteś pierwszą osobą która mi po prostu pogratulowała :classic_cool: ojjj...nie wpisujesz Ty się w klimat kafeeee ANI TROCHĘ...... 🖐️

Gość powiedz sama jak ktoś ma Ci
szczerze gratulować, skoro jesteś zaczepialska i niesympatyczna "wynik dedykuję wszystkim kurom domowym, które za sukces wczorajszego dnia poczytują to że udało im się upierrrdolić zalewajkę na obiad " możesz mieć i 110% ale kompleksy wyłażą. Maluczcy potrzebują się tak dowartościowywać , kosztem innych. Szczerze współczuję

wredna blondyna Dyrektore dowiem sie w koncu co ci ten egzamin da? Awans? Lepsza praca? Co? da mi tylko poprawę kwalifikacji zawodowych - kto wie kiedy się to przyda i ile kasy przyniesie ;) awans??? nie nie..hehe

No więc teraz jeśli już wiem o co chodzi z tym egzaminem mogę pogratulować że ci się chciało dla samej siebie podnosić kwalifikacje. Wielu osobą by się nie chciało. Mogłaś już w pierwszym poście to powiedzieć a nie najeżdżać na kafe w pierwszych slować.

powiedz sama jak ktoś ma Ci piszesz tak....jakbyś PO RAZ pierwszy była na forum..... :D ilość zaczepek, obraz i bluzgów pod moim adresem jakie płynie z tego forum - właśnie od takich anonimków jak Ty - jest wręcz niezliczona. L) co ciekawe - jeśli mnie się raz zdarzy ostry tekst - od razu też o to są pretensje - :) wszystko dlatego że anonimowość daje każdemu prawo do bluzgania - usprawiedliwia wszystko :)

MałaBlondynka Jestem ewenement A teraz idę upie**olić zalewajkę i przyjdę się później pochwalić :D tylko żeby pyszna była :classic_cool: 🖐️ ps. se wjadę tam na poczęstunek :classic_cool:

kobieto, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora jestem na forum szmat czasu, ale nigdy nikogo nie obraziłam czy na czarno czy na pomaranczowo naprawdę masz jakiś problem z samooceną? Jeśli tak, to bez złośliwości radzę ograniczyć kafe, bo tu wzmocnienia nie uzyskasz

a dobrej zalewajki też bym zjadła..:) serio - kto umie zrobić?

więc zastosuj się do swoich własnych słów i nie wrzucaj wszystkich moich postów do jednego wora :) zresztą - wcale nie jest obraźliwy - bez przesady, że tutaj znowuż wszyscy tacy ekstremalnie wrażliwi są :classic_cool: 🖐️

dyrektorke, a co Ty kończyłaś? bo tu widzę oprogramowanie inżynierskie, wcześniej spotkaliśmy się przy okazji chemii :) Tak z ciekawości pytam, żeby nie było ;) P.S. Fotka w kozaczkach była lepsza :D

Aniołek w kropki Dyrektorke proszę mi sie ładnie wypowiedzieć w moim temacie, ale już ! dasz mi klapsa jeśli odmówię???? :classic_cool:

Dopingujesz wyzywając je od kur domowych. :D Sama nakierowałaś swoją wypowiedzią jakiej odpowiedzi oczekujesz. Nie powiedziałaś ze jesteś szczęśliwa bo podniosłaś dla samej siebie kwalifikacje co było trudne ale udało ci się. Napisałaś to tak jakby to była przechwałka z byle błahego powodu a jednocześnie to nic ma być lepsze od tych kur domowych. Nie będę się sprzeczać bo zapewne sama chciałaś osiągnąć taki efekt. Szczerze ci gratuluje bo na prawdę bez awansu niewielu osobą chciałoby się.

powiedz sama jak ktoś ma Ci a dobrej zalewajki też bym zjadła.. serio - kto umie zrobić? a może ktoś nawet zaprosi 😭 płonne nadzieje :(

guzzler dyrektorke, a co Ty kończyłaś? bo tu widzę oprogramowanie inżynierskie, wcześniej spotkaliśmy się przy okazji chemii Tak z ciekawości pytam, żeby nie było P.S. Fotka w kozaczkach była lepsza na zdjęciu nie ma kozaczków - ale zadzierać w samochodzie nóg nie wypada :P nie przypominam sobie, żebyś ją jakoś tak chwalił - ale nie przejmuj się kozaczków jest wiele a fotek w nich jeszcze więcej :D także coś się pewnie pojawi w najbliższej przyszłości :) :classic_cool: 🖐️

Hmmmmmm, brzmi interesująco ;) Znam dużo inżynierskich programów, jak chcesz, to mogę Cię przepytać z czegoś :D Po angielsku też, a certyfikaty jakieś się znajdą, jak będzie potrzeba ;)

Gość bhamber
Dyrektorke -> miałas dziewczynie przetłumaczyć tekst w innym wątku. W kwestii przypomnienia. Chyba, że to jest te brakujące 13% z twego egzaminu.

Możesz mnie przepytać, ale dopiero przy bliższym poznaniu :D A z czego miałbym się przygotować, bo może nam się branże nie zejdą ;)

Gość no to pochwal się dyrektorke
z jakiego to oprogramowania był egzamin