Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzupzupzu

PZU odszkodowanie

Polecane posty

Gość pzupzupzu

jakie macie doświadczenia w uzyskaniu odszkodowania z PZU? ile czasu trwała cała procedura i ile kasy otrzymaliście? leczenie już zakończone czy rehabilitacja zwiększa kasę czy nie?

Gość powiem i ja .....
a na komisję lekarską już wzywali ?

Gość pzupzupzu
zawołali doktora hałsa ale nie przyjechał :(

Gość pzupzupzu
dopiero papiery mailem wysłane

Gość pzupzupzu
nie wiem czy nie za mocno spakowałam papiery bo wyglądają w skrzynce nadawczej jak papier toaletowy Regina :o

Gość pzupzupzu
no i velvet podszywaczu

Gość pzupzupzu
proszę o pomoc pomimo podszywów

Gość powiem i ja .....
to teraz musisz czekać aż Cię wezwą na komisję lekarską bo tak na prawdę to lekarz określa procent uszczerbku na zdrowiu

Gość pzupzupzu
a tak mniej więcej ile procent orzekają przy tym urazie?

Gość pzupzupzu
zwichnięcie stawu skokowego

Gość zwykla małpa
tabela procent uszczerbku na zdrowiu- tak wpisz w google i wyskoczy ci cała tabela w PDF ie

Gość pzupzupzu
o dzięki, a ile trwa takie postępowanie?

Gość pzupzupzu
o dzięki a jak długo trwa takie postępowanie?

Gość powiem i ja .....
to wszystko zależy od lekarza ...pamiętaj o tym że oni są opłacani przez danego ubezpieczyciela i wiadomo że nie będą działali na szkodę własnego pracodawcy syn mojej siostry rozwalił sobie głowę ....miał założonych parę szwów ....jak poszła na komisję okazało się że akurat siedział tam znajomy lekarz wiec dostała sporo kasy a jak mój mąż poważnie złamał sobie rękę w nadgarstku to nie dość że na komisję wzywali do innego miasta to dostał grosze śmiechu warte było to wszystko zaraz wypisaliśmy się z PZU

Gość zwykla małpa
nie wiem bo sama dopiero bede składac dokumenty miałam wypadek przy pracy , uszkodzona łąkotka pewnie z 6 tygodni

Gość pzupzupzu
aha, dzięki PODSZYWACZU WIEJE NUDĄ

Gość pzupzupzu
a tak w praktyce to ile juz ktoś dostał punktów procentowych za staw skokowy?

Gość Misso isu
Może byc róznie, ale napewno nie bedzie łatwo...Trzeba ich pilnować i znać się na swoich prawach. Nie licz, że oni uczciwie sie toba zajmą.

Gość zwykla małpa
Skrcenia i zwichnicia stawu kolanowego (w tym zwichnicie rzepki) z uszkodzeniem aparatu wizadowostawowego (torebki, wizade, kotek) w zalenooeci od ograniczenia ruchów, stabilnooeci stawu, wydolnooeci statyczno-dynamicznej koczyny: a) izolowane uszkodzenia kotek, stan po leczeniu operacyjnym kotek z dobrym efektem, uszkodzenia aparatu wizadowego bez cech niestabilnooeci w zalenooeci od stopnia upooeledzenia zakresu ruchu ...................................1-5 b) uszkodzenia aparatu wizadowego z lub bez uszkodzenia kotek powodujce ma lub oeredni niestabilnooe prost, niewielkiego stopnia rotacyjn, stan po leczeniu operacyjnym struktur stawu z dobrym efektem w zale- nooeci od stopnia upooeledzenia zakresu ruchu ...................1-10 c) uszkodzeniami aparatu wizadowego z lub bez uszkodzenia kotek, powodujce du niestabilnooe prost lub oeredniego stopnia rotacyjn, bd niewielkiego lub oeredniego stopnia zoon w zalenooeci od upooeledzenia zakresu ruchu ......................................................................10-25 d) utrwalone due niestabilnooeci zoone i rotacyjne, uszkodzenia obu wizade krzyowych, znaczne zaburzenia osi koczyny w zalenooeci od stopnia upooeledzenia zakresu ruchu25-40

Gość pzupzupzu
ok ok czytałąm tylko jak to wygląda w praktyce, bo 1-5, to moga byc różne punkty i ile za 1 punkt płacą, wiecie moze?

Gość zwykla malpa
zalezy czy bedzie podobała sie pamu doktorowi i czyw nocy zona dała mu doopy :( niestety od tego wiele zalezy :)

Gość pzupzupzu
ups, tu chodzi o mojego męża, ale moze na jakiegoś geja trafi

Gość gość
Najlepiej w takim przypadku udać się do EuCO. Mają świetnych specjalistów, którzy pomagają odzyskiwać odszkodowania. Poza tym mają również własną kancelarię prawną.

Gość widawskaA
Z tego EuCO znam świetnego agenta od odszkodowań. Tutaj a.kita@euco.pl jest jego adres mailowy. Gość naprawdę zajmuje się sprawą.

Gość gość
U nas gdyby nie euco, to byłoby naprawdę kiepsko...