Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaK.

Czy Wasze dzieci mowia do Was po imieniu ?

Polecane posty

Gość AniaK.

bo moja 3 letnia czasem mowi do mnie: - dziekuje Aniu -proszę bardzo Aniu nie wiem skad jej sie to wzielo ,ale brzmi to bardzo uroczo . Oczywiscie " mamusia " tez do mnie mowi . a jak jest u WAs ?

Gość hnghn
twoje dziecko po prostu odkryło że mama tez ma imię ;)

Gość kinia1321
dobrze że mówi po imieniu, mój syn mówi do mnie "cysiu" :/ nie wiem skąd mu się to wzięło i za cholerę go nie mogę oduczyć...

Gość kinia1321
dodam że nie karmię go już piersią

Gość moja córka ania
Moja 2,5 letnia córka mówi do taty per "Kuba". Do mnie mówi "Mamo" a do niego po imieniu. Jak pytam, gdzie tatuś to pokazuje go palcem i mówi "Tu Kuba". Trochę to komiczne jak taki mały kaczan krzyczy na spacerze "Chodź Kuba" a wielki, prawie 2 metrowy facet idzie za nią grzecznie odkrzykując "Idę, idę". :)

syn mówi do mnie "mama Aga" a do taty "tatuś nasz" :P i zawsze właśnie tak, nie ma wyjątków, ja nigdy nie jestem mamą, zawsze mamą Agą, a mąż nigdy tatą tylko zawsze "tatusiem naszym"

Gość Moj jak mial trzy lata
tez zaczal mowic do mnie po imieniu i tez to bylo wg mnie bardzo slodkie:-) Pozniej mu minelo , poza tym co niektorzy go poprawiali i mowili to mama

Mojego pracownika synek mówi na niego "ociec" co ma oznaczać "ojciec". A jak się go spytasz kto to ojciec, to odpowiada "tata". Też nie wiedzą skąd się to wzięło, ale ja leję po nogawkach jak słyszę "ocieeeeec! choooodź ociec!".