Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PieniądzeDająSzczęście...

Potrzebuje 300 zł.....inaczej nie dam rady...

Polecane posty

Gość miastowy
Autorka się obraziła i sobie poszła :( Gdyby się uwiarygodniła to bym dał jej tą kasę. W sumie nie majątek. Najgorsi są ci co starają się coś wyłudzić, przez co naprawę potrzebujący są olewani.

Gość a nie mozna sie starać
a nie mozna sie starać gdzieś bezpośrednio indywidualnie w uni o kase jak sie jest bezrobotnym i ciezka sytuacja finansowa ? pełno stowarzyszeń fundacji powstaje niby dla pomocy potrzebujących biorą kase z uni ale gdzie nie pytam to już mają komplet potrzebujących dzwoniłam przed chwilą do jednego stowarzyszenia to pani jakoś tak zdziwiona skąd ja wogle o nich wiem ? i ze juz nie mogą nikogo wpisać na liste darmowej zywnosci bo mają 750 osób którym pomagaja i tak juz do stycznia podobno ......... a te 750 osob to jakies martwe dusze ze nie mogłam sie od nich dowiedzieć ? dziwnie zdziwiona była .....

Gość ale na neta kasa jest
....

Gość z rana potrzebowałas 3000 zł
kilka dni wcześniej 5 tys. zł, a teraz już 300 złodziejko?

Gość hehehe heh
a w opolu ciekawe ogłoszenia pracy ,ale nie ma to jak narzekac heh

Gość net to zaden luksus
kompa mozna mieć za grosze a internet może ktoś inny płacić i tez to nie jest wielka kwota a masz kontakt ze światem taniej niż przez telefon bo jest darmowy skajp

Gość net to zaden luksus
sprzęt ciuchy mozna miec prawie za darmo ale za opłaty jedzenie środki czystościowe trzeba zapłacić

Gość net to zaden luksus
jak ją namierzą to może jej pomogą :D

Gość net to zaden luksus
ja bym chętnie przyjęła coś dobrego do jedzenia od jakiejś bogatej pani kafeterianki

Gość net to zaden luksus
a jak by była ładna to nawet wylizałabym muszelkę :)

Gość glashhh
net to zaden luksus - aleś doyebał :O

Gość net to zaden luksus
rozumiem ze prywatne osoby mogą nie mieć zaufania do pomagania nieznajomym ale zeby w miescie w którym jest mnóstwo różnych fundacji stowarzyszen deklarujących pomoc biednym nie można było uzyskać coś darmowego do jedzenia ?!

Gość net to zaden luksus
mam w dupie opinie okrutnych ludzi bez serca

Gość glashhh
podejrzewam że to 550 zł to jest za dużo żeby otrzymać pomoc... takie realia :O Kryterium dochodowym dla osoby samotnie gospodarującej jest dochód nie przekraczający kwoty 477zł, natomiast dla osoby w rodzinie - kwota 351zł (art. 8 ustawy z dnia 12 marca 2004 r. o pomocy społecznej).

Gość net to zaden luksus
a przy jakim zadłużeniu eksmitują ? teraz od listopada będzie chyba okres ochronny ?

Gość nie jestem specjalistą
ale czy to czasem nie jest tak, że jeśli wpłacisz powiedzmy 50 zł teraz, to nie mogą Cię wyeksmitować bo nie było pełnych 3 miesięcy przerwy w czynszu? Może tak spróbuj. Tym bardziej, jeśli to mieszkanie własnościowe. Poza tym spróbuj może dorobić na sprzątaniu grobów trochę.

Gość Tak naprawde, madrale, byscie
chcieli tobyscie pomogli... Ale Wy tylko dokuczac lubicie... Jakis czas temu mialam lepsza sytuacje, a i tak zarabiam malo. Pisala laska, ze potrzebuje kasy, dla dziecka... mi sie uwiarygodnila, przelalam 15zl bo wiecej nie mialam. Glupia suma, a jak mi dziekowala... pisala ze inni tylko ja podpytywali, spowiadali z zycia i dawali glupio-madre rady, na tym sie konczylo. Ja ledwo wiaze koniec z koncem ale dume mam... zebrac nie bede... wyprzedaje sie na allegro... jak wrzuce linka do aukcji piszecie ze takie, owakie, ze gowno, niemodne, ze nie warto. Pomyslcie czasem ze komus jest naprawde ciezko...

w biedronce nie zawsze przyjmują przynajmniej nie u nas ... z pracą jest naprawdę ciężko wiesz co my mamy na troje 600zł łacznie jakos dajemy rade narazie ... dzisiaj pisałam tu na kafe ale nie licz na nic od tych "debili" bo inaczej się ich nie da nazwać masz rentę rodzinną czy socjalną?

Gość Tak naprawde, madrale, byscie
Dalam tez temat, ze szukam pracy dorywczej - zadnej propozycji, czepianie sie, podwazanie moich umiejetnosci, denne podszywy... wsydu nie macie :o

Gość byc slawnym byc
miastowy ??????????????????? raptore to ty???????????? hhahhahahahaha kutasie?

ja Ci wierze, tez szukalam pracy i wiem jak ciezko. nie mowcie ze praca jest wszedzie bo to nieprawda.. nawet na siedzenie na kasie czy sprzatanie robia castingi jak na dyrektora i jest 100 kandydatow. niestety nie pozycze bo sama ledwo ciagne

Gość 2312312312
Jeszcze nie slyszałam o przypadku, zeby kogos wyrzucono z mieszkania dlatego że wisi 300 zł za czynsz. Jest to niemozliwe. Zwykle takie długi rosną do kilkudziesięciu tysięcy zanim jest eksmisja. Więc kręcisz ostro... Poza tym, jak masz rentę 500 zł i utrzymujesz sama to mieszkanie to mogłabyc i sc do MOPS i pewnie dopłaciliby ci choc powłowe do rachunków.

Gość Ty ostatnia madralo, moze ona
wynajmuje, a moze nie placi rachunkow

Gość 2312312312
Kryterium dochodowym dla osoby samotnie gospodarującej jest dochód nie przekraczający kwoty 477zł, natomiast dla osoby w rodzinie - kwota 351zł (art. 8 ustawy z dnia 12 marca 2004 r. o pomocy społecznej). a co do tego powyzej to jest to prawdą, ale w szczególnych wypadkach moga odstąpic od tego zapisu- kwestia uznania przez pracownika.

Gość 2312312312
Pisała że mieszkanie ma po babci, poczytaj dokładnie...

Gość 5-7 latem do 21x ale nie
no ale widocznie ma juz spore zadluzenie i musi splacic

Gość 2312312312
to może podnajełaby to mieszkanie kolezance?

Gość A ja potrzebuje około
100 tysięcy, bo inaczej wyrzucą mnie z mojego domu i co? I nawet "kruk" mi nie pomoże... :( Nie wiem gdzie pójdę... Raczej się to skończy źle...

Gość podaj namiary
Podaj numer konta i czekaj może ktoś wplaci ja bym ci mogła pomóc