Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PieniądzeDająSzczęście...

Potrzebuje 300 zł.....inaczej nie dam rady...

Polecane posty

Gość 2312312312
300 zł to jak sie ma jakiekolwiek konto, to mozna wziąc sobie debet w banku akurat tyle, i nie trzeb go spłacac dopóki się dostaje regularnie swoją kase

Gość 2312312312
podaj namiary- zaraz się tu posypia numery różnych kont, skąd będziesz wiedziec które jest autorki... ? :p

Gość net to zaden luksus
dumą sie człowiek nie naje a co mi po opinii ludzi z których nic nie mam :) i którzy zupełnie nie przejmują sie moim losem ? I nawet rozumiem :) ze mają w dupie kogoś z kogo nie mają żadnej korzyści ............ tylko dlaczego ?! ludzie udają ze są wrażliwi na los innych tak bezinteresownie ? !

Gość byc slawnym byc
ja potrzebuje buty na zimie :( i kurtke :( rozmiar 36 :(

Gość Tak naprawde, madrale, byscie
Nie przyszlo Ci do glowy, ze ktos moze nie miec debetu? Bo stale na nim zyje i nie moze zrobic wiekszego? Ja regularnie mam manko i sie nie moge z tego wydobyc

Gość podaj namiary
No to jak mam pomóc autorce bo 300 zł to nie duża kwota ale konkretnie jej.

Gość czy to swiat jest zly? czy ty?
a mi kto pomoze? nie mam na ksiązke do anglieskiego :/ ktora jest obowiązkowa :/

Gość net to zaden luksus
autorka sie zmyła może to było prowo

Gość czy to swiat jest zly? czy ty?
prowo nie prowo, jakby miala pieniadze to by nie pisala w ten sposob :(

Gość temat stary jak świat
W czasach kiedy nie było internetu redakcje czasopism tupu Przyjaciółka ale i gazet lokalnych zalewane były listami typu: "czy może ktoś z bogatych czytelników mógłby...". Bez względu na to czy temat to prawda czy próba wyłudzenia to jednak można się podirytować, albowiem ten sposób NIGDY NIKOMU nie pomógł. Nigdy nikt nie wyszedł z trudności finansowych dzięki pomocy bezinteresownych obcych ludzi, którzy odpowiedzieli na apel w gazecie/internecie. Nawet w telenoweli bogaty książę musi się w bidulce zakochać, a nie rozdaje majątek na prawo i lewo. Dziewczyno: nie pomożesz sobie w ten sposób, to co robisz jest nieskutecznie i nigdy nie było. Lepiej skorzystaj z którejś z tych głupio-mądrych rad o wynajęciu pokoju czy sprzątaniu grobów (zysk pewniejeszy).

Gość podaj namiary
Raczej nie prowo co miała pisać na ataki z każdej strony.

Gość dfdefedf
jesli czynsz 150 to nie ejst to najgorsze meiszkanie , ludzie maja czynsz po 80 i maja w swoich meiszkaniach lazienke. idz do opieki po kase plus jak splacisz po dofinansowanie do czynszu a nie zebraj na forach

Gość jesteś tu jeszcze fogle
http://www.zlecenia.przez.net/ - pracujesz bez wychodzenia z domu, przez net. Nie ma znaczenia, że jesteś skądś, gdzie nie ma pracy. I weź współlokatorkę, będzie na czynsz.

Gość net to zaden luksus
pieniądze moze ludzie bezinteresownie nie dają ale rzeczy niepotrzebne a całkiem dobre jeszcze czy ubrania czy żywność wysyłają nawet albo podają namiary gdzie można odebrać

Gość podaj namiary
Do net jesteś w błędzie moim dzieciom nic nie brakuje i zawsze staram się pomagać bezinteresownie.

Gość podaj swoje
gg jesli mozesz

Gość net to zaden luksus
do ski_nio załóż swój temat jak chcesz

Gość miastowy
@ być sławnym być --> nie jestem raptore kutasie :D

Gość net to zaden luksus
ja szukam darmowej żywności i środków czystościowych tutaj w moim miasteczku i jestem niemiło rozczarowana

nie założe bo mam dumę wolę oszczędzać i gospodarować się tym co mam, nie będę żebrać:P

Gość tak tylko zlecenia przez net
- czasem masz 50 licytujacych i w dodatku to niezle konkrety np. zrob sklep netowy w tydzien. A jak, jesli dodatkowo pracujesz?

Gość net to zaden luksus
ja niedługo chyba zacznę żebrać ale w realu bo tutaj na kafeteri :D trudno sie dziwic ze ktos nie traktuje cie poważnie ....... za to mozna pisac co sie chce i modek nie skasuje :P

Gość Marilonka
Nie lubię być nabita w banię,ale lubię pomóc jak ktoś naprawdę potrzebuje. Jak to sprawdzić czy autorka nie bkefuje? Chętnie bym pomogła ale niewierzę.

Gość net to zaden luksus
a jak chcesz jej pomóc ? bo jesli chcesz finansowo to może podać ci swoje dane do spółdzielni , numer konta spółdzielni itd a ty możesz jej wpłacić przelewem na poczcie nawet nie podając swoich prawdziwych danych ........ jeśli chcesz zachować anonimowość :)

Gość Marilonka
Ale to żadna gwarancja że ona na prawdę potrzebuje. Nie dam rady się przemóc, jak nie zobaczę na własne oczy to nie dam.

Gość Konsultant/ka Avon
Konsultant/ka Firmy Avon: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. - PREZENTY, które można zdobyć startując w aktualnym Katalogu: Pierwszy katalog współpracy, zamówienie na minimum 200zł - Woda toaletowa Spotlight Drugi katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Superwydłużający tusz do rzęs Trzeci katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Podwójny program liftingujący okolice oczu Czwarty katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Woda toaletowa Treselle Mystique Kontakt: avonpraca@op.pl Na e-maile odpowiadam codziennie.