Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystiann

Czy jest jakaś chętna Pani na seks-pogaduchy ?

Polecane posty

Gość Mała Mi 1982
Czyli w Twoim przypadku odpadły brązowe oczy , a reszta też coś nie tak ? Co do wzrostu wysoki jesteś , tak doczytałam .Czyli dalej mam rozumiec ,że jesteś szczuuuuuplutki ze sztuczną szczęką :-p

Wysoki, szczuuupły, z zębami owszem, ale nie jakimiś super - no i bez brązowych oczu :D - także wiesz - uśmiałem się szczerze, bo akurat nie mam cech, które wymieniłaś - poza wzrostem, ale tu też może być pułapka, bo jeśli masz 160 cm to mógłbym być za wysoki :)

Gość Mała Mi 1982
Co do tych zębów to w miare wyleczone to miałam na mysli ;-) A dlaczego się usmiałeś ? Przecież nie robie tutej castingu na męża :-0 Zapytałeś odp , ot i tyle

ale a propos niskich kobiet - miałem taką partnerkę raz i PRZEZ JAKIŚ CZAS się dogadywaliśmy nawet :D

przecież nie mówię o castingu, bo tylko ja (póki co) biorę udział w grze - ale ale - zaraz może pojawić się przystojny Roman, o brązowych oczach, dobrze zbudowany, o przyzwoitym wzroście i leczonych w USA zębach :)

Gość Przystojny Roman
JESTEM

Gość Mała Mi 1982
a co ma wzrost wspólnego z dogadywanie ? Kiedys pracowałam z takim chłopakiem on 202 ja te swoje 160 i drugim 175 dogadywaliśmy się swietnie gorzej z tym jak wyglądaliśmy jak gdzieś razem szlismy , to było dośc komiczne

Gość Mała Mi 1982
Wykrakałes tego Romana :-P Gdzie ja napisałam ,że ma byc dobrze zbudowany i o zębach leczonych w USA ? Sama lecze w kraju , fakt faktem ,że prywatnie ale staram się żeby jakoś wyglądały , wole kilka kiecek mniej ale zęby wyleczone . Chciałbyś partnerke co jak się usmiechnie to ma braki lub same dziury :-p ?

:D ale nie sprawdzasz tych zębów z takimi metalowymi narzędziami jak to dentyści mają? :D

Gość Mała Mi 1982
Fakt strasznie to wyglądało szczególnie jak mielismy zatanczyc bo on wogóle duży chłop , wyglądałam jak dziewczynka chociaż byłam 6 lat starsza

Gość Mała Mi 1982
Oj co Ty z tymi zębami ? Już tak mam ,że drażni mnie jak widze nie zadbane tak powiedzy w linii usmiechu . Głębiej już nie zaglądam :-p

Gość Mała Mi 1982
Nosze szpilki i to wysokie ;-)

Gość Mała Mi 1982
O matko ...

Gość Mała Mi 1982
Ale sie przestraszyłam :-0

Gość Mała Mi 1982
Kąpiel brałeś czy kolecje robiłeś ?

Gość Mała Mi 1982
Oooo amator picia kawy w nocy ? już nie powiem ,że też pije ją w nocy , bo zaczniesz mnie tutaj o coś podejrzewac ;-)

: ) do nocy to dla mnie daleko. Ja swobodnie siedzę do 3, a dziś po prostu jestem jakiś śnięty i chcę się trochę obudzić kawą