Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjhdhdhhdhd

Co myślicie o facetach ,którzy robią błędy ortograficzne?

Polecane posty

Gość fjhdhdhhdhd

Na przykład : Naprawiłem spżęgło , założyłem kąto, poruwnanie, umuwić się etc ?

UUuuu strasznie kuje to w oczy rozumiem jakies drobne bledy ale to zagielo by najwiekszego dyslektyka.. niestety...

Gość fjhdhdhhdhd
wyszukiwarka na tym forum nie działa, kiedy chcę coś konkretnego znaleźć wyskakują tematy o prawiczkach i penisach

Wyszukiwarka działa bez zarzutu. :P Po prostu nie chce Ci się poszukać :P A tu, masz spis treści: Życie uczuciowe]Mój facet jest nieinteligentny I odpycha mnie tym. Mówi: poszłem, przyszłem. Ma takie głupie, infantylne, irytujące powiedzonka typu "wydaje ci się, bo rośniesz", "możesz zdjąć ciuchy i pilno [Życie uczuciowe]czy skresliłabys faceta jesli robiłbym błedy ortograficzne takie jak np krempuje,pożadek,pruk,wruk? [Dyskusja ogólna]błędy ortograficzne ludzi poznanych przez internet..... Pytam głównie dziewczyn ale też facetów. Samych i tych którzy kogoś szukają również przez internet. Czy denerwują was błędy ortograficzne jakie taki typek sadzi [Życie uczuciowe]PYTANIE DO KOBIET-Co dyskryminuje w waszych oczach faceta chodzi o wszystko wyglond zachowanie praca [Życie uczuciowe]on po zawodówce, ja studiuję 2 kierunki...to ma przyszłość? Słuchajcie, chodzi za mną problem. Jestem wolna ale od jakiegoś czasu pojawił się na horyzoncie świetny facet. Jest zabawny, wesoły i zaradny. Pracuje w wojsku, [Życie uczuciowe]co myslicie o facecie który robi straszne błędy ortograficzne czy skreśliłybyście takiego?? [Życie uczuciowe]czychciałabys faceta które popełnia strszane błędy ortograficzne?? i piszer np wruciłem,kłutnia,hyba [Dyskusja ogólna]co sądzicie o FACETACH (ale nie tylko) którzy robią masakryczne błędy ortograficzne pisząc z kimś np na gadu gadu? Nie powtarzaj więc kolejnego tego samego, tylko wczytaj się w już istniejące. Zaśmiecasz forum tymi rzęchami :P

Gość oj jajcarzwielki
lord jajcarz z ciebie :D

Gość huuujjjjjjjjj
To nie Wizaż kurva tu mozemy 100razy pisac na ten sam temat jak sie nie podoba to WYPIERDALAJ

Gość olala.
Lordzik ile bledow trzasnales w swojej wypowiedzi, jak myslisz?:D

Gość oj jajcarzwielki
lordzik czasnoł błendy :D ale on jajcarz jest tylko.

Gość lordkoks i jego bledy hahh
kazda jego wypowiedz to byk na byku

Gość lordowi chyba
WYKULO oczy !!!!!!

"To nie Wizaż kurva tu mozemy 100razy pisac na ten sam temat jak sie nie podoba to WYPIE**ALAJ" - ty wy......aj, i to w podskokach :P Co ma do tego "Wizaż" ? - zostanie tajemnicą na wieki :D 🖐️

Gość panna z sucha glowa
ja bylam kiedys z autentycznym dyslektykiem. Byl super, tylko nie daj panie jak cos napisal... :)

Gość huuujjjjjjjjj
jak to co kurva? na wizażu tez pisza ''uzywaj wyszkuiwarki'' :O szmaty jebane, adminki frajerki nolife siedzą tam po 10 lat i pisza dzien w dzien w gownianych tematach o smarowaniu ryja olejami myslą ze beda piekne hahahhaha

Gość mam morko na glowie
huuujjjjjjjjj--- cóż za inteligentna wypowiedź, pasujesz idealnie do lordaKoksa :D:D

Gość lordkoks i jego bledy hahh
nie dosc ze pisac nie umie to liczyc tez nie

drobne bledy u facetow sa nawet urocze :D ale wkurza mnie kiedy moj biegnie do mnie z kazdym slowem i pyta jak napisac :D

Gość kamelija
im gorszy ortograficznie, tym lepszy w łóżku

nie istnieją dla mnie:) w ogole takich ludzi nie traktuję poważnie, bez względu na płeć

Gość miałam absztyfikanta
który zamiast przedszkole napisał mi 'przeczkole' :D

co za brednie:D przecież wiadomo, że im męzczyzna inteligentniejszy, tym lepszy w hocki klocki;) co jak co, ale analfabeta jest aseksualny

Gość kamelija
dyslektycy i dysgraficy sa bardzo inteligentni