Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde no sama nie wiem...

Kozaki- pomóżcie

Polecane posty

Hej dziewczyny, kupiłam sobie ostatnio kozaczki na szpilce z wysoką cholewką. Bardzo mi się podobały i są bardzo wygodne. Tylko mają taką luźną cholewkę... Jak przymierzałam w sklepie to myślałam, że jak włożę w nie spodnie to będzie ok, ale teraz przymierzyłam w domu i nie jest ok... W sumie to nie wiem czemu takie luźne te cholewki, zawsze wszystkie miałam dopasowane... Jak myślicie, będę głupio w nich wyglądać?:( nie wiem czy je zakładać, czy wyrzucić... Nie znam się na modzie, ale może teraz takie kroje są?:o Doradźcie mi, nie chcę, żeby się ludzie na mnie gapili...

Ale się rozpisałam, pewnie nikomu się nie będzie chciało czytać;)

Gość gnsueighea
ale mnie to denerwuje :o od miesiąca chodze praktycznie dzień w dzien po sklepach i szukam kozaków które mają wąską cholewkę, nie znalazłam jeszcze takich i już nie wiem co ci co te buty robia mają w głowach, co oni myslą że mu mamy nogi jak słonie czy jak :o Ja bym na twoim miejscy zwróciła bo jeśli w dodatku masz nogi troche krzywe to w okolicy kolan przy chodzeniu buty jeszcze bardziej będę odchodzić i podkreslac ich krzywizne.

No ja też właśnie szukałam takich z wąską, łaziłam pół dnia po całym mieście i za cholerę nie mogłam znaleźć! Nóg nie mam krzywych. Szkoda mi oddać, bo mi się podobają... Ale jak nie będę miała wyjścia to oddam. Wiecie co, jutro wrzucę jakąś fotkę, bo córka już mi dokazuje i muszę uciekać;)

Gość sdfghjkl
mysle ze one takie maja być.Wczoraj przyglądałam sie dziewczynom w kozakach i wszystkie miały luźne cholewki.Teraz takie chyba po prostu sie nosi.Ja znowu mam odwrotny problem,wszystkie cholewy sa na mnie za ciasne.I z kolei wyzywam na kogo te buty sa robione a wy odwrotnie.

Gość lhlciua
jak ja rok temu poszłam ze swoimi kozakami do zwężenia to musiałam płacić 50 zł :o

Gość lhlciua
jutro tu wróce i będę nadal nadawać na cholewki ;)

Cześć dziewczyny, dzisiaj zrobiłam zdjęcia tych kozaków, oceńcie same: http://www.voila.pl/366/nrueq/?1 http://www.voila.pl/371/9h4nh/?1 http://www.voila.pl/372/quu5a/?1 http://www.voila.pl/374/ijraq/?1 I co myślicie? Na tym trzecim zdjęciu tak się brzydko ułożyła cholewka, bo buty były w pudełku, a są z takiej delikatnej skórki.

troche luźna jest ta cholewka, chociaż nie wiem czy to będzie aż tak mozno się rzucać w oczy. Może porób sobie kilka zdjeć w całości i wtedy sama zobaczysz jak to wygląda.

Stałam przed lustrem pół godziny i się przyglądałam tym cholernym butom... I mam mieszane uczucia:) Ja nie wiem, jakoś nie mogę nadążyć za tą modą:D Chyba że rzeczywiście te cholewki są na grubsze nogi.

up

No do spódnicy to na pewno się nie nadają... chyba, że do jakichś ciemnych grubych rajstop, to może nie bedzie się tak rzucać w oczy.. a do spodni, jak najbardziej, mogą być :) jak ci troszke będa odstawać to nic..

Gość lhlciua
do cieckich rajstop nie pasują, poza tym w zimie w takich cienkich rajstopach chodzić to troszkę komicznie wygląda ale do grubych rajstop/leginsów/spodni rurek będą wyglądać fajnie i nie będą tak odstawać, bo na nogach bez niczego to każde kozaki będą za szerokie. Myślałam że one bardziej odstają ale nie jest tak źle, no ale zawsze możesz oddać i poszukac bardziej obcisłych albo po prostu pójśc do szewca i je zwęzić.

Gość nosz kurde zesz
Wiocha te buty :o Ja bym nie wyszła w takich, dziewczyny noszą z szeroką cholewką bo nie wiedzą, że można oddać do cholewkarza, który zwęzi buty, o ile mają szew z tyłu. Ja swoje oddałam, zapłaciłam 80 zł i mam super dopasowane buty.

Dzięki za opinie:)

Gość Estera Goldbaum
właśnie jak odstają jest najbardziej trendy , noga wygląda na szczuplejszą