Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z zasadami to ja

jak jąk przekonać żeby zamieszkała u mnie

Polecane posty

Nie o to mi chodziło. Chodzi mi o to, ze dom trzeba ogrzewać, my oczywiście byśmy ponosili połowę opłat im lżej i nam.

Gość A K I M A
Cała twoja rodzina pojebana.Pazerstwo. Wiesz co umyj jaj i idż spać

Gość a to pazerny gnojek
"Moi rodzice uważają, że to dobre rozwiązanie, brat też. Całej mojej rodzinie się pomysł podoba, tylko nie jej i jak widzę wam. Spójrzcie na to logicznie i bez emocji." No to jest logiczne. Oskubujecie ją z kasy, więc wam się pomysł podoba. :O Żenujące to jest, co za czasy, że to mężczyźni usiłują żerować na kobietach... Odwrotnie to miało przynajmniej jakieś uzasadnienie biologiczne.

Gość tenitamten
Skoro bratu się ten pomysł podoba, to niech brat zamieszka z rodzicami i spłaci Ciebie. Wtedy ona będzie mogła sprzedać swoje mieszkanie i za pieniądze ze spłaty i z jej mieszkania pobudujecie się i bedziecie na swoim, a nie u Twoich rodziców na łasce. :)

Między nami zaczyna się psuć. Bardzo nas to dzieli. Moi rodzice znowu uważają, ze to ona jest egoistką, ja zaczynam w to wierzyć. Nie chce już w ogóle do nas przyjeżdżać. Ja jestem między młotem a kowadłem.

Gość mam nadzieję, że to prowo
To niech Twoi rodzice sprzedadzą dom i kupią dwa mniejsze domki :D

W ogole to nie rozumiem co to za pomysł ze spłacaniem rodzinnego domu? Widze, ze cała rodzinka materialistów... Chooy sie należy z tego domu - zarówno Tobie, jak i Twojemu bratu. Nie Wy na niego zapracowaliście, nie Wy go wybudowaliście. Wiec jak macie możliwość mieszkać to mieszkajcie tam, a jak nie, to wypierdalajcie, ale nie ządajcie spłaty połowy, bo to jest kurva śmieszne. :O:O:O🖐️

"Między nami zaczyna się psuć. Bardzo nas to dzieli. Moi rodzice znowu uważają, ze to ona jest egoistką, ja zaczynam w to wierzyć. Nie chce już w ogóle do nas przyjeżdżać. Ja jestem między młotem a kowadłem." Hahaha. Już się zaczyna buntowanie Ciebie przeciwko niej, a jeszcze ślubu nie macie i strach pomyśleć co by było dalej. Niech dziewczyna ucieka gdzie pieprz rośnie.

Gość no i dziwisz się
że twoja dziewczyna jest uparta, a ty jesteś dokładnie taki sam. Już sobie wymyśliłeś jak będzie wyglądało wasze życie i kto będzie się zajmował dziećmi. Mieszkanie z teściami to same kłopoty. Najlepiej być na swoim i samym rozwiązywać problemy. Twoja dziewczyna tak prawdę mówiąc dobrze robi, że nie zgadza się na twoje widzi mi się.

Nikt jej z kasy nie chce oskubać. Przecież zamieszka ze mną. Jak będziemy mieli dziecko to wiadomo, ze dom później będzie na dziecko. Ludzie, ja chcę z nią być i żyć. Mieć normalną rodzinę.

Gość słaby z ciebie ekonom więc
Podejrzewam prowo :). Mając nieruchomość, chcesz ot tak ją sprzedać i to nawet nie dla siebie tylko żeby spłacić brata, który i tak tam nie mieszka? Nonsens. Jeśli już chcesz coś takiego zrobić, to spłać brata z pożyczki bankowej, mieszkanie wynajmijcie a z wynajmu spłacajcie pożyczkę > w przypadku rozwodu żona będzie miała prawo do roszczeń z tego tytułu (czy na pewno tego chcesz?).

A definicja normalnej rodziny wyklucza teściów czy rodziców na karku i tyle.

Gość no i dziwisz się
A ona to nie chce normalnej rodziny? :O Uważasz, że normalną rodzinę możesz stworzyć tylko w swoim rodzinnym domu? :O

Gość no i dziwisz się
Prowo nie prowo tacy gamonie przecież istnieją.

Gość a to pazerny gnojek
Kuźwa, jak czytam takie brednie, to żałuję, że bomba M tylko w Seksmisji :O

dziewczyna ma racje i mam nadzieje ze przemysli wszystko i cie rzuci bo to ty kombinujesz jak dostac kase z jej mieszkania i namawiasz ja na sprzedaz

Ekonomem nie jestem. Lub jestem, bo potrafię wywnioskować, ze czynsz w bloku, to 500zł minimum. Jestem zamknięty w klatce, po co to wszystko, jak u siebie mam choćby podwórko........

Gość słaby z ciebie ekonom więc
Dopiero doczytałam, że ty chcesz spłacać brata za życia rodziców :) Sweet. Przygotuj się lepiej następnym razem.

Gość a to pazerny gnojek
Ekonom = facet stojący z batem nad chłopem odrabiającym pańszczyznę :D "Intelektem" też nie jesteś :D

Dobra ok, więc niech tego mieszkania nie sprzedaje jej powiem. Jednak niech zamieszka u mnie. Mieszkanie niech wynajmie, może wtedy da się namówić.

to Ci mówił przecież ktoś o wynajmie tego mieszkania ćwoku, a Ty czynsz i czynsz :O

Gość Bronek to TY?
złamasie na kafe opisujesz nasze problemy? :O

Pisałem, że jak spłacę brata, to rodzice przepiszą dom na nas! Dom będzie nasz wtedy!

Gość hahahahahhaaaaa
Ty autorze taki glupi jestes czy tylko glupiego udajesz???

To jej się zapytaj, a nie nas. Chociaż ja i tak bym się nie zgodziła na mieszkanie z teściami. Zwłaszcza z takimi pazernymi, zapatrzonymi w swojego syneczka. Nara