Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z zasadami to ja

jak jąk przekonać żeby zamieszkała u mnie

Polecane posty

Gość KURDE,
Nie dość że niekumaty egoista to jeszcze alkoholikjakiś,gówniarskie zagrywki,jak on znalazł taką odpowiedzialną laskę?życzę jej szczęścia bez niego

A ja powiem tak, schrzaniłeś kobiecie 4 lata życia... Miałeś mieszkać przecież u niej. Teraz po konsultacji z mamusią i tatkiem zmieniłeś zdanie?I zmuszasz dziewczynę, by zrobiła tak jak WY (ty i rodzice) chcecie? I wielce rozczarowany jesteś .... Żal ,Ty nawet nie jesteś mężczyzną... Brakuje mi słów na ludzką głupotę. Boże chroń kobiety przed takimi mężami. Amen.

Przecież już pisałem, że nie musi sprzedawać mieszkania, niech je ma dla siebie i nawet za wynajem! Teraz znowu ma warunki, nie zamieszka u mnie, z rodzicami! Nic jej się tu nie podoba, mimo, że remont był zrobiony! Myślę, że jest jebnięta! Wy wszyscy za nią, a może ona chce mnie wykorzystać! Nie ogarniam teraz tego, bo piję piwo.

A jak ona ma Cię wykorzyatac skoro Ty nie masz NIC???? Za to ona ma cos cennego, czym próbujesz rozporzadzac Ty razem ze swoją rodzinką - tylko dziewczyna/narzeczona to nie jest Twoja własnośc i ma prawo miec swoje zdanie.

Gość alalalalalalalalala
To ja mam propozcję dla ciebie, wejdź sobie tutaj jutro jak będziesz bez % i poczytaj wszystkie wpisy, może twój mały rozumek będzie odświerzony i wreszcie zrozumie że jak tyle ludzi coś pisze to musi coś w tym być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KURDE,
Ona Ciebie wykorzystać?!chyba odwrotnie,tu tylko ona ma coś do stracenia.jak nie dojrzałeś do S A M O D Z I E L NEGO życia bez starych,to nie wiąż się z nikim

Gość czy aby tak
I dziwisz się, że niechce mieszkać z Twoimi rodzicami?W tych czasach nikt nie chce mieszkac z tesciami.A za pare lat i tak by jej wypomnieli ze żadnego wkładu do tego domu nie miała i bedzie musiała wysłuchiwac żalów teściowej bo to nie jest to samo co wolnośc Tomku w swoim domku.I Ty leniu śmierdzący powinienes zawinac rekawy i zarobic na spłate brata a mieszkanie zostaw w spokoju bo nie wiadomomo na co komu sie przyda,bo moze okazac sie ze za prare lat przyszło by wam z domu wypierdalac i nie było by do kad

Gość do autoraaaaaaaaa
taaaaaaaaaaaaa jasne...chlopie wez sie jebnij w ten glupi leb zakuty deklu!!!! laska ma leb na karku i MYSLI w przeciwienstwie do ciebie, ty chcesz miec mamusie i zonke pod jednym dachem bo tobie tak dobrze, a myslisz o niej ? jak widac ona ci mowie ze tego nie chce!!!!!!!!! dotarlo? ONA NIE CHCE, ma do tego prawo!!!!! Chce mieszkac na swoim a nie z tesciami za sciana! oby cie w dupe kopnela, zycze ci tego zakuty deklu

Facet szkoda dyskutować z Tobą. Podstawówkę skończyłeś?Chyba specjalną :O Bo czytać ze zrozumieniem nie potrafisz ani odrobinę.... Tak ,ona na pewno chce Cię wykorzystac, czyha na Twój wielki majątek... W tej chwili własne masz chyba tylko gacie(prane zapewne przez mamusię;) ) , bo reszta jest Twoich rodziców. A ona ma SWOJE mieszkanie i sama się utrzymuje.Do pięt jej nie sięgasz... Idę spać, bo się tylko niepotrzebnie denerwuję ludzką głupotą.

Gość do autoraaaaaaaaa
a wykorzystac to chcecie ja wy, ty i twoja pazerna familia dekli :O:O:O co za sepy jebane, ja nie moge:O:O:O:O:O idz sie mamci pozal:P:P:P:P:P:P

Gość do autoraaaaaaaaa
nie ma sie co denerwowac Anna:O to jakis debil :O:O:O oby laska przejrzala na oczy i w dupe mu kopa zasadzila:) Boze bron przed takimi maminsynkami

Gość czy aby tak
Za to jego brat by miał radoche bo tyle kasy by miał i w domu z rodzicami i tesciami by sie nie gniździł. I cieszyłby ze głupia sie trafiła

Gość alalalalalalalalala
Jak dobrze że mi suę taki nie trafił :)))

Gość czy aby tak
gnieździł *

Gość raczej to prowo
bo nie mozna byc tak tepym i wkółko pisac to samo.A jak nie to zasadniczy niech spiertala do mamusi zeby mu żonke z ukrainy sprowadziła

o nie! żonki z Ukrainy to ty nie obrażaj bucu zasmierdziały którego matka spłodziła z swoim bratem.

Gość taka sabie jedna ja mówię
Nie chce mi się czytać całej rozmowy... Zwrócę uwagę tylko na jedną rzecz: dlaczego dzielicie dom waszych rodziców na pół pomiędzy siebie i brata? Jakim prawem ty masz w ogóle spłacać brata? Ja bym się na to nigdy nie zgodziła... Dlaczego? To ty będziesz mieszkać z rodzicami, kiedy oni już będą starsi i niedołężni i to ty będziesz wtedy się nimi opiekować. Skoro przejmujesz na siebie tak duże obowiązki (ty a nie twój brat) to dlaczego prawami do domu dzielicie się po połowie? Ja gdybym miała splacić trójkę mojego rodzeństwa, to bym się nie zgodziła. Wyobraźcie sobie: każdemu zapłacić po 100.000zł? To ja mówię tak: to wy mi zaplaćcie 100.000, ja za to wybuduję sobie mały domek ale wlasny, a wy mieszkajcie w starym rodzinnym domu i przejmijcie na siebie obowiązki. Brat sobie to sprytnie wykombinował - on się wyprowadzi zrzucając na ciebie obowiązki względem rodziców a majątku dostanie tak jak ty - 50%. Sprytne.

Gość raczej to prowo
pgna zmien radiestete na ukrainie bo ci żle wahadełkiem sprawdził kmiocie , twoja babka trawe żarła na ukrainie w 31 roku

Nie jestem tępy! Wkurza mnie fakt, że ona chce rządzić i ma być jak ona chce! Ludzie zrozumcie, że moja rodzina to nie patologia!. Jak dobrze pójdzie, to się nikt z nikim nie musi widzieć przez tydzień! Ten dom jest duży!

Gość o co kurde kaman
to jest chyba prowo.. jak możesz powiedzieć o swojego kobiecie (poza której rzekomo świata nie widziałeś), że jest jebnięta!!!!! w głowie mi się to mieści. ja tak na obcą osobę nie powiem, a co dopiero na mojego mężczyznę.

Gość fgfggghghhhgh
facet z zasadami a chce mieszkać i ruchać na kocią łapę z dziewuchą... smiech na sali, gdzie te zasady? slub za 2 lata hahaha taa juz to widzę

Gość mojekontoweczko
Zmarnowałeś kobiecie 4 lata życia, Już na pierwszym spotkaniu trzeba było jej powiedzieć, będę Cię kochał zaraz po mamie i tacie. Żałosny jesteś człowieku, poza tym osobnik płci męskiej, który ma 30 na karku do tego narzeczoną i nie chce się od mamusi wyprowadzić, bo ona mu gotuje, pierze itp to nie facet. Przyznaj, że jesteś takim leniem, że ze strachu o to, że żona nie będzie sprzątać i gotować a sam będziesz musiał to robić nie chcesz iść do jej mieszkania.

Gość piczkaxxxxx
ha ha ha :D gośc jest ograniczony wiec szkoda sensu mu tłumaczyc

Napisze wszystkim, którzy się tu udzielali. Zerwałem z nią, może ona ze me mną. Była strasznie wulgarna, nie dała mi szans, tak jakby tego chciała. Nie poznawałem jej. Waliła tekstami typu... masz sprawdzoną matkę we wszystkim , to pewnie w łóżku jest najlepszą.... Jakby ją towarzystwo nakręciło. Oddała mi pierścionek i to chyba koniec:(. Jest mi źle, bo, to ja zmarnowałem 4 lata!!

Gość abcdefg trawka niebieska
I ja ją rozumiem!!! W koncu dziewczyna nie wytrzymala i wybuchła. I rozstanie to nie jest jej wina ale pewnie i tak tego nie rozumiesz. Za to teraz masz spokoj i mozesz spokojnie mieszkac z mamusia :) Powodzenia

Gość abcdefg trawka niebieska
A jeszcze dodam ze np. wg mnie mieszkanie w domu jest gorsze niz w bloku. Mam porownanie bo mieszkalam w jednym i drugim. Nigdy wiecej w domu!!!! I to ze Ty uwazasz ze mieszkanie w bloku jest duszeniem sie nie oznacza ze kazdy musi tak myslec (na wsi z sasiadami ktorzy o Tobie wiedza wiecej niz Ty sam o sobie, interesujacy sie kiedy i gdzie Twoj samochod ruszyl, co zalatwiales, co masz w ogrodzie i czemu do 12 w nocy palilo sie swiatlo.... wlasnie z takimi sie spotkalam i to w 99% na wsiach i przedmiesciach w domkach wiec dziekuje bardzo-wole nie znac sasiadow i miec spokoj)

Gość gdsdggsdsdggsdsdg
ja sobie mysle kompromis- mieszkac u laski, bo beda sami, po kilku latach blok sprzedac i ruszyc na dom swoj oddzielny od rodzicow, twoi mieszkaja sami poki moga. a jak juz nie beda to sie bedziesz martwic.

facet zastanow sie nad soba... chcesz zalozyc rodzine wlasna a myslisz tylko o rodzicach i bracie??? ja ja rozumiem bo sama tez nie wyobrazam soebie zycia z tesciami, ani nawet z rodzicami, jestesmy osobno, mamy swoje prywatne zycie, swoje prywatne sprawy, odwiedzamy sie, pomagamy sobie, ale mamy sowja prywatnosc - zrozum to! dziewczyna miala racje i nie dziwie sie jej, poczula sie napewno zdradzona przez ciebie, miesliscie plany swoje, a ty wszytsko zmieniasz po rozmowie z swoja rodzinka! pomysl!