Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

zerwanie, niby powrot? oszaleje zaraz!

Polecane posty

Gość HłehłeHłe,,,
to mi przypomina sytuację sprzed lat. Byłam z chłopakiem kilka lat po czym on sobie kogoś poznał i mnie zostawił bez słowa wyjaśnienia(ja o tym nie wiedzialam). Ale po kilku tygodniach zaczął się do mnie odzywać i wciskać mi taki kit, że nie wie co robić, ze ,ma problemy i nie chce mnie nimi obarczac i dlatego musi się odsunąć. Wydzwaniał codziennie, wypytywał, udawał że się troszczy a ja głupia dałam się omamić. Zaciagnął mnie po kilku miesiącach takich przepychanek do siebie do domu i chciał mnie zerżnąć ale się nie dałam. Trzepnełam go w pysk i wybiegłam więcej go nie chciałam widzieć. Później życzliwi mi donieśli, że zakochał się w jakieś 18 letniej dziewicy, która mu długo nie chciała dać dupy. :( Ale to jeszcze nie koniec z tą dziewicą był rok, po czym ona go kopnęła w dupe a on do mnie z przeprosinami poleciał, że jestem miłością jego życia ble...ble... oczywiście dziada olałam

Gość HłehłeHłe,,,
a jaki ma naturalny kolor włosów i jaki teraz, ewentualnie jeśli masz farbowane

rozowy strachulec - mieszam? nie mieszam nie wiem jeszcze raz napisac? rozstaismy sie w czerwcu pozniej on ciagle dzwoni dzwonil, ja nie odbieralam bo nie chcialam kontaktu w sierpniu dokladnie 3 sie widzielismy na godzine bo pojchalam do niego rzeczy odebrac pozniej znowu cisza, ja mialam 8sierpnia urodziny, on dzwonil co chwila a ja nie odbieralam, pozniej pod koniec sierpnia ja bylam na weselu wlasne z tym nowym chlopakiem po kilku dniach mi zaczal mowic ze kocha itp, awantury zaczal robic, jazdac itp. ja na zlosc jemu puscilam strzalke bylemu i byly zadzwonil wzoraj sie widzielismy i rozmawialismy na ten temat nie wiem co mam jeszze napisac, bo troche chaotyczne to

moj naturalny to taki jakis dziwny, ni braz, ni ciemny blond, taki w sumie ciezko do okreslenia wiekszosc ludzi ma taki kolor ;) mam narazie taki ciemny braz ale chcialabym zmienic kolor widzi mi sie taki ciemny rudy albo wlasnie jakis jasny braz, ale nie wiem ktory bedzie bardziej pasowac

i jeszcze o nim myślisz kopnij go w dupe i tyle i idz do tego fryzjera

dokladnie ale ja mam pofarbowane na ciemny braz mam juz odrosty jakies 5cm, i wlasnie one sa jasniejsze niz reszta wlosow ale i tak mam ten kolor juz zmyty, wiec nie widac az takiej roznicy ale przy glowie widac ten jasniejszy kolor i wlasnie cos takiego jak trzebiatowska ma

Gość Lilly Evangeline**
kurcze też mam taki kolor ja żmuda-Trzebiatowska i też nie wiem co z nimi zrobić. Kiedyś miałam blond, ale już teraz nie chcę do tego koloru wracać, włosy są zbyt zniszczone. Jednak jeśli nie chcesz iść do fryzjera a teraz masz ciemniejszą farbę, to po samodzielnym farbowaniu mogą ci wyjść paski na głowie. Lepiej odłóż kasę i idż do profesjonalisty i zrób sobie taki kolor jak ma teraz Urbańska albo jakiś miodowy c.blond. :) jeśli chcesz rudy to nie rób ciemnego tylko taki bardziej marchewkowy blond

Gość Lilly Evangeline**
ostatnio jak robiłam refleksy na głowie to płaciłam 90, ale przypuszczam że na całą głowę kosztuje podobnie

jest mi lepiej jechalam dzisiaj tramwajem do pracy, oczy cale we lzach cholera musze sie podniesc bo ciagle wspominac i myslec o tym, to nic mi nie da niedawno zaczelam studia, prace, przeprowadzilam sie do nowego miejsca, ciagle cos sie dzieje a ja stoje w miejscu, to wszystko dzieje sie obok mnie, nie uczestnicze w tym bo ciagle wspominam bylego nie chodze na imprezy bo nie chce nikogo poznawac, nie chodze nigdzie bo nie chce nikogo poznawac, masakra

Gość pseudonima
"tak, takie to trudne bo do cholery po co dzwoni? po co mi d**e zawraca? " po co? zebys przypadkiem o nim nie zapomniała i sobie zycia nie ułozyła "na seks nie ma co liczyc bo nie spimy ze soba" no i własnie o to chodzi :)

Gość pseudonima
szczerze? chłopak cie nie chce ale równiez nie chce abys była z innym i o nim zapomniała... typowy pies ogrodnika...sam nie chce nikomu nie da dlatego dzwoni przypomina sie na zasadzie "ja tu jestem" i takie duperele ...ogolnie koles jebniety wiec daj sobie z nim spokoj...dzwoni niech dzwoni a ty sie zajmij własnym zyciem...

Gość pseudonima
"nie chce byc ze mna ale nie daje mi spokoju?" bo koles jebniety i nie zyczy sobie abys była szczesliwa z kims innym ...egoista i debil

Gość sadfghjasdfghjasdfgh
faceci to skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny no a jakze? przeciez zwariowac tu mozna kurwa mac i to na maxa http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

Gość pseudonima
jebij go w twarz a ci przejdzie :)

bez sensu to wszystko ja kazdy jego odzew biore za to ze on jednak zmienil zdanie, ze jednak chce u mnie nie ma czegos takiego jak bycie znajomymi po zwiazku, byl zwiazek rozstalismy sie i koniec, a on chce ciagle miec kontakt

dostal ode mnie wczraj w twarz, nie pamietam co mi powiedzial ale powiedzial cos ze nie wytrzymalam juz ale i tak slabo sie zamachnelam bo sie odsunal i nie dostal za mocno :o chyba za malo go bolalo, dlatego ciagle taki jest

Gość IMO13855
Agnieszka...wiesz co mam zamiar powiedzieć? :classic_cool: Ile można...

Gość pseudonima
"IMO - sama wiem ze to moja porazka ale serce glupie jest" nie serce głupie ale ty :/

Gość pseudonima
achh te gierki ...

Gość IMO13855
Jak sama wiesz nazwałem Cię głupią cipą. :classic_cool: Dlatego pozwól, że od dzisiaj tak będę Cie nazywał. Otóż Głupia Cipo, jak większość już napisała, Twój fagas oczekuje wygodnego worka na spermę. Im worek bardziej przywiązany, tym wygodniejszy. Worek oczywiście nie zerwie wszelkiego kontaktu jak pewna mądra osoba radziła 3-4 (?) MIESIĄCE TEMU, stąd pasująca ksywka - "Głupia Cipa". Mam pomysł - jeśli tak Ci źle, to daj mu dupy, przynajmniej jedna strona tej karuzeli otrzyma to, czego oczekuje. Ale po Tobie jak po kaczce. :D