Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam teraz robic

Mój chłopak bierze sterydy i nie chcę przestać , mam go rzucić?

Polecane posty

Gość nie wiem co mam teraz robic

Znalazlam jakies tabletki i ampułki u niego w mieszkaniu w lodówce,wynajmuje z kolegami , głupia nie jestem wiem co to jest , wmawiał mi ze to leki :/ Prosilam go zeby nie bral a on chyba nadal cos kupuje. Co robic? Jestem z nim pol roku

Gość dźizzzas
i nie chcę przestać " jak nie chcesz to nie przestawaj kolejna zmanierowana klofta z Pipidówki, co wtrąca "ę", gdzie tylko się da.

Gość dokladnie.ludzie zupelnie nie
a no!wszystkie laski z tym ą i ę gdzie sie tylko da!smiesznie to wyglada,i brzmi bo zupelnie zmienia sens i postac zdania

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Stanie sie coraz bardziej agresywny, nigdy tego nie rzuci. Wiem z doswiadczenia. 6 lat z coraz wiekszym potworem. Na szczescie tylko 6:) Nigdy wiecej.

a co to za sterydy ze wylazi z niego potwor? mozna brac sterydy dziesiatki lat i byc milym czlowiekiem jak zwykle. tylko do tego trzeba miec odrobine rozumu w glowie. wiedziec ile, co i jak. moja praca jest wlasnei taka ze mam duzy kontakt z kolesiami ktorzy w wiekszosci biora sterydy i to sa normalni sympatyczny ludzie, tylko trzeba miec umiar zeby sobie organizmu nie rozpieprzyc.