Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznik25

wasze spostrzezenia wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość slonecznik25

czesc dziewczyny prosze was o rade bo sie pogubilam w tym wszystkim... staramy sie z mezem o dzidzie . mierzylam temperature przez caly cykl i wiec przez pierwsze 13 dni temperatura byla w granicach 36.4 - 36.6 potem w 14 dniu chyba owulacja i do dzis temperatura 36.9- 37.1 dzis juz prawdopodobnie jest 15 dzien wyzszej temperatury. czy to moze swiadczyc o ciazy? do tego od 3 dni doszly mdlosci ale bez wymiotow no i brzuch pobolewa od jakiegos tgodnia chodze spiaca a najbardziej tak ok 13 - 14 , od kilku dni mimo tego ze staram sie nie pic za duzo to musze nawet w nocy wstawac po 3-4 razy.. ;/ no i szyjka jest wysoko i wydaje mi sie ze jest jakas dziwna czytalam troche inne watki ale juz sama nie wiem bo wszyscy pisza co innego.z gory dzieki za odpowiedz . nie jestem jaka gowniara po prostu chcialabym wiedziec czy wogole jest sens robienia testu... czy to norma . pozdrawiam

Gość A na kiedy masz
termin miesiączki??

Gość slonecznik25
wczoraj , ewenualnie dzis

Gość A na kiedy masz
No to może warto zrobić test.Ja bym zrobiła chociaż te objawy co opisujesz to troszkę za szybko.To chyba twoja psychika:) No ale skoro miesiączka powinna być wczoraj to zrób test tylko z porannego moczu

Gość jestemchyba
za wczesnie chyba na mdłosci nawet bez wymiotów ale temperaturka..

Gość najzwyczajniej idź do
ja tam odczekałabym jeszcze kilka dni i jeśli okres nie nadejdzie to zrobiłabym test. Czasem nie ma co się zbytnio spieszyć.

Gość slonecznik25
mozliwe ze to psychika chociaz to dopiero poczatek naszych staran wiec jakos bardzo nie przezywam i raczej nie doszukuje sie objawow na sile tylko po porstu zle sie czuje aczkolwiek calkiem mozliwe ze to zupelnie z innego powodu hehhe ale chyba jednak rano zrobie test bo zazwyczaj przed okresem jakos nie musialam sie wysilac zeby wyczuc szyjke a teraz nie moge jej dosiegnac i to chyba najbardziej mnie zastanawia no i mas stwierdzil ze jakos inaczej tam jest hehe ;p

Gość myslaca klopotnica
Witam.. Sluchaj poczekaj do jutra i z rannego moczu zrob czuly test.. JA jestem 3 dni po pozytywnym wyniku...Niestety ciaz anie jest chciana,totalna wpadka..Z odczuc mam bole podbrzusza jak na @ i suchosc w ustach,to wszystko.. Powodzenia zycze !

Gość slonecznik25
no czasem sie tak zdarza ze czegos sie po prostu nie planuje a jest a jak sie czlowiek stara to nie wychodzi ;p hehhe no chyba zrobie rano ten test a moglabys mi jakis polecic bo sie kompletnie na tym nie znam ;/