Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Temat dla elity kafeteriii........

Polecane posty

Gość uyuhjk
pomaranczka wiem jak to jest uwiebialm swojego iphona ale jak mam pisac i same wkrecaja mi sie slowa, kt0ry nie chce a nie zdaze odrzucic to mnie trzaska

Gość uyuhjk
"to byś sobie jeździła palcem po klawiszach i sam by poprawiał błędy " ktos sie tu wymadrza na t. iphone a widac ze go w reku nigdy nie maial :D

Gość poom aranczka
Dokladnie. Iphone jest bezkonkurencyjny. Moj maz ma szajsunga i takiego dna jeszcze nie widzialam! Bez porownania z iphonem :)

poom aranczka do gazu z tym szajsfonem :D nawet zdjęcia blutaczem się wysłać nie da :D amerykańskie ścierwo 😴

nooooo to masz czym szpanować :P i ile już nastolatek na telefon poderwałeś ??

Gość poom aranczka
Dyrektorke a fajny jest ten samsung? Dobrze sie z niego korzysta? Ekran jest dotykowy czy uciskowy (bo w starszych byl uciskowy) ?

Gość poom aranczka
Ja jestem nr 1 elity! Ten watek zostal zalozony dla mnie :classic_cool:

Gość czy ja mogę prosić
o listę osób, które należą do elity, bo nie wiem :classic_cool:

Toksy - nie mów o rzeczach o których nie rozumiesz 😴 poza tym zaraz chyba zacznę CIę ignorować - za próbę oszustwa - zresztą wykrytą już dawno temu 😴

dobrze wiemy o czym mowa :P a kiedy niby cie oszukałam ?? nie przypominam sobie :classic_cool:

czy ja mogę prosić o listę osób, które należą do elity, bo nie wiem właśnie jesteś świadkiem gorącego procesu jej tworzenia :classic_cool: 🖐️

Toksy PRÓBA OSZUSTWA :O nie uda CI się powyższe nawet jak staniesz na głowie i zatrzepotasz uszami ;) w ogóle możesz stąd już zmiatać 😴

Aniołek w kropki dyrektorke jak sienie będziesz wypowiadała w moich tematach przestane podbijać Twoje mały szantażyk południową porą ? :classic_cool:

Gość czy ja mogę prosić
znaczy się ta elita to wszyscy, którzy piszą w tym teamcie? :classic_cool: oczywiście pytam o czarne niki

poom aranczka Dyrektorke a fajny jest ten samsung? Dobrze sie z niego korzysta? Ekran jest dotykowy czy uciskowy (bo w starszych byl uciskowy) ? EKRAN UCISKOWY??????? chyba coś CI się pomyliło.... praktycznie wszystkie ekrany są teraz pojemnościowe - najlepiej opracowana technologia.... wystarczy dotknąć i śmiga - działą bardzo dobrze - no i nie trzaska się tak jak szajsfon :O :O :O 🖐️ i kolorki ma 1000x lepsze ❤️

czy ja mogę prosić znaczy się ta elita to wszyscy, którzy piszą w tym teamcie? oczywiście pytam o czarne niki znaczy się nie wiemy.....tego, bo niektórzy dostarczyli stosowne zwolnienia lekarskie :classic_cool:

Gość czy ja mogę prosić
czyli kogo tu brakuje, bo chcę was poznać :classic_cool:

Gość czy ja mogę prosić
ej, no napiszcie :classic_cool: