Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Temat dla elity kafeteriii........

Polecane posty

Zdesperowana Domowa Żona szok szok szok.... żonsia pewnie jakąś kapuerę trenuje ....... normalnie zwariować można ja też chcę 😭

wenus --> pytasz jak tu wytrzymuje wiec ci powiem jak, np. wiesz ja sie uwazam za calkiem nieglupia no bo cos tam potrafie wykrzesac w moich zwojach mozgowych jak trzeba, a kafe mi wmawia ze jestem tepa, glupia i ograniczona, poza tym uwazam ze jestem w miare atrakcyjna, poki co nie spotkalam sie z obrzydozonymi twarzami na moj widak, a kafe mowi ze jestem pasztetem i strasze ryjem.. .. i to pozawala mi zachowac moja wewnetrzna rownowage ;)

Gość reszta z dzielenia będzie 2
:-P

czy na kafeterii jest ktokolwiek co się podoba? ;) chyba tylko jeśli sam się wspomaga na pomarańczowo :D 🖐️ stary zwyczaj :P

krotko mowiac popadlambym w samozachwyt ;) ryz na diecie? za duzo weglowodanow, moze zamien sobie na bialka? ja jeszcze zumba ale no wlasnie... chyba sobie naciagnelam miesien, musze maksymalnie uwazac :( mialam isc ale cos mnie nie ciagnie dzisiaj w rejony kuchni..

Gość reszta z dzielenia będzie 2
o wynik był stronę wcześniej, spóźniłem się. :-)

Cudowna_Wenus1111 ja akutalnie jestem na diecie takze zjem ryz czy cos tędy.. Ja tam nie mam czasu na żadne sporty A jak slysze " poprosze 5 hot dogów" to mi sie nogi załamuja nooooo wiesz..... zostawię sobie na cały tydzień :classic_cool:

Zona, wiesz co ostatnio za dużo mcdonalda kebabów piwa i pizzy:) A zamiast ziemniaków wole ryż zjesc.. tak jak i ciągle wpierdzielam jogurty naturalne tunczyki jajka.. ogólnie lekkie rzeczy.. mi tyle wystarczy. Naszczescie łatwo wracam do normalnego stanu..:) Zazdroszcze sił:P ja to tylko ich nabieram w klubie gdzie jest glosno duzo ludzi, wtedy zamykam oczy i wydobywam z siebie strasznie dużo energii. A tak zeby sie gdzies zapisac nie mam zapału .. ani czasu.. bo albo dniowki dp 20 albo nocki od 20 gdzie o 19 musze wyjsc ..

Zdesperowana żono ja nie wstawiłam tego zdjęcia żeby sie zachwycali:)ale bardzo dziękuje za Twoją opinię,jesteś bardzo miła;)