Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Temat dla elity kafeteriii........

Polecane posty

Gość uyuhjk
dyrektore czym ty sie zajmujesz i lie ci placa za marnowanie czasu na kafeterii? :D obstawiam, ze siedzisz na jakiejs nie wymagajacej intelektu posadzie -budzetowce, zadna firma nie pozwolilaby na taka bezproduktywnosc :D

Gość uyuhjk
zakladasz temat o elicie sama do niej nie nalezac :P jak chcesz sie skumac z elita moge laskawie podac maila :D

Zdesperowana Domowa Żona no i gdzie ta elita ja sie pytam ooooooo właśnie kolejny członek nam przybył - żonsia - jak masz ochotę to na bodaj drugiej stronie jest fajne zadanko 😴 Hrabinia chciała 😴 ponieważ nie dała rady - może będzie CI się chciało pogimnastykować :P jest - niegłupie - trzeba przyznać :) 🖐️

uyuhjk zakladasz temat o elicie sama do niej nie nalezac jak chcesz sie skumac z elita moge laskawie podac maila wyryję go pilnikiem do paznokci na obudowie laptopa :classic_cool:

Gość uyuhjk
jestem bystra i mam przenikliwy umysl ;) rozumiem, ze nie bardzo chcesz sie chwalic co robic :classic_cool: 2 opcje ktora zakladam to twoj faceto-kochanek ma firme, w ktorej cie zatrudnil i pozwala ci w niej zbijac baki :classic_cool:

Zdesperowana Domowa Żona dyrek --> dzisiaj troszku zajeta jestem ale spojrzne no, ino musk mam dzis wyprany pośpiech jest wskazany wyłącznie przy łapaniu pcheł ;) także się nie stresuj :classic_cool: niech inni isę pomęczą - zwłaszcz Hrabinia :P choć lepiej w sumie żebyś się nie brała bo pewnie za szybko rozwalisz - znając Ciebie 😴

Gość uyuhjk
zadanie jest dziecinnie proste reszta to dwa wracajac do tematu...

Gość uyuhjk
"wyryję go pilnikiem do paznokci na obudowie laptopa " siedzisz w swojej waznej pracy przy laptopie? aha....twoj facet ci go kupil i posadzil w kacie swojej firmy? :D

uyuhjk słoneczko - czy Ty aby się nie zapędzasz w formułowaniu wniosków? ;) lada chwila a dojdziemy do kosmitów 🖐️

Gość uyuhjk
mysle, ze jestem na dobrej sciezce sadzac po twoich unikajacych odpowiedziach 🖐️

Gość ze zmianiami trochę czarnych
odeszło :classic_cool:

Zdesperowana Domowa Żona (4x+1)^2+(4y+2)^2+(4z+3)^2=16x^2+16y^2+16z^2+4x+8y+12z+14 wszystko dzieli sie przez 4 poza wyrazem wolnym wiec: żonsia - zgłaszam Twój post do usunięcia inni mieli się pomęczyć... ps. można bardziej elegancko 14=4*3 +2 ;) ale oczywiście nie było pomyłki - to było jasne że rozwalisz to w 0,5 sekundy 🖐️ ju ar rozumisz - maj ajdol :classic_cool: 🖐️

Ja tez zaraz ide coś w kuchni ogarniac:P Dyrektorke- no wiesz ja wpadam, ale nie mogę Cię złapać:P Choć ostatnio nie ma mnie w domu prawie w ogole, niestety. .Ale najblizsze dni spędze chyba tutaj :P

:D odechciało mi się sprzątać , najpierw trzeba sie ogarnąc bo w łóżku niestey jeszcze leże, ale dzisiaj na nocke także mam czas :P Będe dopiero serwować hot dogi wieczorem :classic_cool: