Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAJMADAMA

O co chodzi?

Polecane posty

Gość JAJMADAMA

Jestem od roku z mężczyzną i mój problem polega na tym że od 3 miesięcy nie uprawiamy seksu,nawet jak go nie było 2tygodnie,to po przyjeźdźie rzucił się na mnie tylko...odkurzał.przed autob. mieliśmy 2h iteż...wcześniej był bezrobotny,teraz do wieczora pracuje i mówi że to od tego,kiedyś było ok.dodam że nie chodzi o zdradę

Gość JAJMADAMA
Nie wchodzi bo mieszkamy w małej miejscowości,pracuje na miejscu z samymi facetami,praktycznie cały czas się z nim widzę.twierdzi że mnie kocha i że jutro...tymczasem mnie i raz dziennie nie starcza i niedługo zwarjuję.

Gość JAJMADAMA
Pozatym wątpię by śpał z inną,bo długo trwało zanim ze mną się odważył,musiałby go ktoś zgwałcić,tak już ma

przemęcznie żona-swojego-męża -> zależy gdzie i jak pracuje bo jak pracuje fizycznie po h dziennie to może być przemęczony.

Gość JAJMADAMA
Pozatym wątpię by śpał z inną,bo długo trwało zanim ze mną się odważył,musiałby go ktoś zgwałcić,tak już ma

Gość gjjjksssssa
popraw swoj pierwszy post, bo ciezko go zrozumiec.

Gość kofeio
Może jest gejem, a bycie z Tobą to przykrywka. Moja odp. nie jest złośliwa,czasem po prostu tak bywa...

Gość może razi go to
że przestałaś się myć po ślubie

żona-swojego-męża -> oj wiedz mi jak się zapier... w pracy i to codziennie to noża nie mieć ochoty. poza tym to nie musi być przemęczenie ale np. stres związany z pracą.

Gość przykro mi, ja dzis
dostalam od meza zaproszenie na kolacje, poprosil zebym wlozyla jego ulubiona bielizne...jestesmy razem 5 lat, 3 lata po slubie i ciagle jest ta chemia miedzy nami.

Gość wroneczkkka
pracuje, ok. Rozumiem, ze moze byc zmeczony i nie miec ochoty na seks w tygodniu, ale sa jeszcze weekendy...wtedy wiekszosc par odrabia zaleglosci-smutne ale prawdziwe.

Gość JAJMADAMA
Oj próbowałam,a niedziele ma wolną więc się wyśpi ale nic mi nie proponuje,siedzimy i gadamy.jak przemęczenie to tak już będzie zawsze?głupio mi go prosić.dla ciekawskiego-nie jesteśmy małżeństwem,jeszcze.ponoć kiedyś miał jakieś dziewczyny,ja go z żadną nie widziałam,on ma ok.40,ja jestem sporo młodsza

"wroneczkkka pracuje, ok. Rozumiem, ze moze byc zmeczony i nie miec ochoty na seks w tygodniu, ale sa jeszcze weekendy...wtedy wiekszosc par odrabia zaleglosci-smutne ale prawdziwe." czy ja wiem czy smutne ze sie odbija zaleglosc w lozku caly weekend :) :D

Gość JAJMADAMA
Oj próbowałam,a niedziele ma wolną więc się wyśpi ale nic mi nie proponuje,siedzimy i gadamy.jak przemęczenie to tak już będzie zawsze?głupio mi go prosić.dla ciekawskiego-nie jesteśmy małżeństwem,jeszcze.ponoć kiedyś miał jakieś dziewczyny,ja go z żadną nie widziałam,on ma ok.40,ja jestem sporo młodsza

Gość wroneczkkka
nie musisz prosic... przynajmniej ja tak nie robie. Sama zaczynam gre wstepna, nawet gdy on spi, poprostu budzi sie z usmiechem na twarzy i ze wzwodem :)

Gość kofeio
A może ma problem z erekcją i się wstydzi....

Gość JAJMADAMA
Całować mnie czasem całuje,a przytula jak widzi że coś nie tak.ja bym chciała się nawet poprzytulać,poleżeć...no i nie wiem czy brać ślub,bo znamy się z 6 lat,a od roku razem

Gość nfjjdj
a poprosil Cie o reke?

żona-swojego-męża -> stres przez 3 miechy potrafi dużo zrobić :P ale w sumie perzcież autorko ty możesz zainicjować seks. przecież nie tylko faceci mają inicjować.