Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAJMADAMA

O co chodzi?

Polecane posty

Gość JAJMADAMA
Nie mieszkamy razem,ale nocuję u niego,nieraz to i 2tyg.było,teraz głównie w soboty,jak go dotykam to mu ,stoi'ale nic więcej.przypomniało mi się że jak nie byliśmy razem to kumpli wiózł na wieczór kawalerski do burdelu to go w ogóle nie mogli namówić by wysiadł z samochodu,całą noc,myślałam że nie lubi w ten sposób.a między nami było normalnie

Gość JAJMADAMA
Nie mieszkamy razem,ale nocuję u niego,nieraz to i 2tyg.było,teraz głównie w soboty,jak go dotykam to mu ,stoi'ale nic więcej.przypomniało mi się że jak nie byliśmy razem to kumpli wiózł na wieczór kawalerski do burdelu to go w ogóle nie mogli namówić by wysiadł z samochodu,całą noc,myślałam że nie lubi w ten sposób.a między nami było normalnie

Gość nfjjdj
czekaj, czekaj stoi mu i on nie chce nic wiecej? pedal.

Gość wroneczkkka
Skoro on nie chce aby dochodzilo miedzy Wami do zblizenia, zostaw go. To nie jest normalne, tym bardziej, ze dochodzi do sytuacji, kiedy moglby wziac Cie w ramiona, a on nie chce. Seks to 1/3 udanego zwiazku.

Gość JAJMADAMA
Prosił mnie o rękę już pół roku temu.Wcześniej robiliśmy to i parę razy dzeńnie i było super.i weź inicjuj,jak ciągle jutro,no i czuję się jakbym zmuszała...

Gość goppanaorzechowa
A próbowałaś wskoczyć na niego w trakcie snu? Ja tak kiedyś robiłam. Jak facet śpi, jest bardzo wrażliwy na dotyk, szczególnie ust, "stoi mu" zanim się wybudza.