Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iwona-Q

AVON

Polecane posty

Gość iwona-Q

Cześć :) Jesteś z Dąbrowy Górniczej? Mam propozycję, według mnie dość korzystną - sama się w to bawię od dłuższego czasu ;) Chodzi o firmę Avon, którą podejrzewam znasz bardzo dobrze ;) Jak wspomniałam, należę do "team'u" firmy już spory kawałek czasu, dlatego teraz pomagam innym dziewczynom nawiązać współpracę z Avon'em :) Zdarzyło Ci się choć jeden raz zamówić kosmetyki bądź produkty z katalogu, który otrzymałaś od koleżanki lub znajomej? Jeśli tak... Zadam kolejne pytanie: czy te produkty przypadły Ci do gustu? Jeśli znów twoja odpowiedź brzmi "tak", moja propozycja może Cię zainteresować :) Dlaczego? Już wyjaśniam... Kiedy zaczynałam współpracę z Avon, nastawiona byłam dość sceptycznie. Moją jedyną motywacją podczas podpisywania umowy, było stwierdzenie: "i tak sobie nie żałuję na dbanie o siebie, więc przynajmniej będę miała tańsze kosmetyki niż w sklepie". I od tego się zaczęło... z pierwszego katalogu zamówiłam podstawowe produkty do domu, takie jak żel pod prysznic, balsam do ciała i mydełko w płynie - akurat była fajna promocja ;) Promocje... tak naprawde są zawsze - w każdym kolejnym katalogu na coś innego. Zamówiłam też kilka drobiazgów dla dwóch koleżanek. Kiedy mnie odwiedziły, spostrzegły katalog rzucony na półkę... i z niemałym zainteresowaniem zaczęły go przeglądać ;) Tak więc wyszło, że moje pierwsze zamówienie przekroczyło kwotę 150,00 zł. Paczka z kosmetykami i nowym katalogiem po 6 dniach była już u mnie w domu, przywieziona przez pana kuriera. Prosto i wygodnie, ale zaskoczenie było dopiero za chwilkę... Jako konsultantka, na wszystkie zamówione produkty miałam sporo zniżek, z czego na pewno ucieszył się mój portfel ;) Z kolejnego katalogu nie zamawiałam nic... nie miałam akurat wtedy za bardzo czasu usiąść na spokojnie i poprzeglądać katalog. Następny przyszedł mi w kopercie do skrzynki pocztowej. Zabrałam go na kolejne spotkanie z dziewczynami, bo już o niego pytały... ;) Jak widzisz, produkty zamawiasz kiedy chcesz i potrzebujesz. Nie ma żadnych przymusów czy obowiązków, a oprócz miłej i przyjaznej atmosfery zauważysz też, że można przyoszczędzić na zakupach ;) Jeśli chciałabyś dowiedzieć się więcej na temat korzyści jakie można uzyskać, będąc konsultantką nawet dla samej siebie i swojego najbliższego otoczenia, daj mi znać. Umówimy się i pogadamy :) k-iwona@o2.pl Pozdrawiam, Iwona

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować