Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruchy liść___

Jakbyscie ocenili kogoś takiego?

Polecane posty

Gość Kruchy liść___

-małomówny - chłodny i ironiczny - nigdy nie miał dziewczyny i nic nie robi, żeby to zmienić - nałogowo czyta książki - unika towarzystwa, chyba że to jego dobrzy koledzy - na fejsbuku często przeklina i pluje jadem - chodzi często po cmentarzu i ma pypcia na punkcie wszystkiego, co związane ze śmiercią ( wrzuca na fejsbuka różne ponure fotki trumien, kostnic itp.) - ma strasznie specyficzne poczucie humoru i potrafi cię lustrować wzrokiem...

Gość Kruchy liść___
Hmmm?

Gość a co??/
zakochałaś się ;)

Gość b.b.b.b.
Ocenili w jakim sensie? Czy przechodzi dalej?

Gość jooz
-małomówny - bo nie ma nic ciekawego do powiedzenia - chłodny i ironiczny - boi sie uczuc. problem z wyrazaniem siebie - nigdy nie miał dziewczyny i nic nie robi, żeby to zmienić - len i 2 poprzednie - nałogowo czyta książki - nie ma innego ciekawego zajecia - unika towarzystwa, chyba że to jego dobrzy koledzy - 3 pierwsze - na fejsbuku często przeklina i pluje jadem - sflustrowany - chodzi często po cmentarzu i ma pypcia na punkcie wszystkiego, co związane ze śmiercią ( wrzuca na fejsbuka różne ponure fotki trumien, kostnic itp.) - prubuje sie dowartosciowac i poprzednie - ma strasznie specyficzne poczucie humoru i potrafi cię lustrować wzrokiem...

Gość Kruchy liść___
Niestety. Problem w tym, że gościu jest strasznym dziwakiem. Taki zamknięty w sobie, nieśmiały, odpycha swoim stylem bycia.

Gość jooz
ale o co ci chodzi? co masz do niego, ze o nim piszesz?

Gość Kruchy liść___
Ciągle o nim myślę, mogę nawet powiedzieć, że się zauroczyłam. Sama nie wiem czym, skoro facet budzi raczej antypatię i wydaje się nie mieć nic ciekawego do zaoferowania.

Gość Kruchy liść___
Raz go spotkałam na przystanku, okazało się, że jedziemy w tym kierunku, więc zaczęliśmy gadać. Pytam: "Co słychać?", a on spojrzał w dal i mówi : " Nie lubię tego typu pytań. Nic nie słychać".

Gość jooz
no to twoja decyzja. skoro odpycha i jest swirem to raczej bedziesz sie niedlugo tu wyplakiwac. cechy: nie ma nic ciekawego do powiedzenia, boi sie uczuc. problem z wyrazaniem siebiebi, len, nie ma ciekawego zajecia, sflustrowany, prubuje sie dowartosciowac, skro oblukuje wzrokiem, znaczy ludzi nie widzial bo w domu siedzi, i ma braki w wychowaniu ale ty masz swoj rozum i wiesz o z tym zrobic

Gość Kruchy liść___
Jest mi strasznie przykro. Nie rozumiem, dlaczego zwykła życzliwość, uśmiech spotykają się z takim odzewem. Do tego faceta aż strach podejść, bo kto wie, czy znowu cię nie zgasi...

Gość jooz
mozesz sie z nim bawic w kotka i myszke, ale przyszlosc z takim facetem to tylko robienie wszystkiego za niego, zero inicjatywy z jego strony, ciagle sluchanie narzekan jaki swiat jest zly a on biedny zachowuje sie tak bo brak mu kontaktu z zywym czlowiekiem

Gość Kruchy liść___
Z tym brakiem do powiedzenia to chyba nie do końca, bo kiedy już zabierał głos, to mówił ciekawie i dojrzale. Widać, że nie jest głupi, ma fajny gust muzyczny, literacki, filmowy. Problem w tym, że on jest taki zgorzkniały, nieufny, izoluje się.

Gość Kruchy liść___
Kolegów to on ma, ale na boku raczej. Tam, gdzie oboje chodzimy, jest typowym outsiderem. Zauwazyłam też, że on jakby boi się kobiet. Koleżanki też próbowały z nim nawiązać kontakt, ale on jakiś nieporadny był, zero inicjatywy.

Gość jooz
jesli nie lubisz imprez, spotykania sie ze znajomymi, wolisz spedzic czas przy ksiazce, zamiast na ciekawym wyjezdzie to bedzie wam dobrze razem

Gość Kruchy liść___
Najbardziej zastanawia mnie jednak to czemu non stop afiszuje się swoim zainteresowaniem życiem pozagrobowym. Te zakłady pogrzebowe, trumny i inne ponure obrazki jego autorstwa...

To z cmentarnymi sprawami jest dziwne. Ale poza tym wygląda na bardzo fajnego i bardzo wartościowego.

Gość jooz
ten cmentarz u niego to jak samochody u dresiazy. musi czyms sie chwalic. ale skro siebie doluje w dol to ciebie tez bedzie. ale to twoja sprawa i ty go znasz my nie

Gość Kruchy liść___
Na pozór właśnie taki się wydaje. Oczytany, ułożony, introwertyk. Czasami nawet sympatyczny - przynajmniej na początku, kiedy go poznałam, miał taki dziecięcy uśmiech i o dziwo chciał rozmawiać. Potem jednak strasznie zamknął się w sobie. Zawalił studia, zaczął się izolować. I od razu ujawnił swoją złą stronę...

Gość jooz
po co ci koles ktory zawalil studia? malo masz wlasnych problemow? nie lepiej kogos normalnego znalesc?

Gość Kruchy liść___
W ogóle odnoszę wrażenie, że on gra kogoś kim naprawdę nie jest. Ubiera się dość nietuzinkowo, pokazuje, że jest "inny", a jego odzywki na fejsbuku to jakaś dziecinada...

"Pytam: "Co słychać?", a on spojrzał w dal i mówi : " Nie lubię tego typu pytań. Nic nie słychać". " Spadłam z krzesła i turlam się po ziemi :D Zajebisty tekst :D

Gość Kruchy liść___
To, że zawalił studia, wcale go nie skreśla. Też kiedyś rzuciłam pierwszy kierunek i staram się zrozumieć takich ludzi. Przykro mi natomiast dlatego, że odepchnął mnie i potraktował jak intruza, kiedy jedyne, co zrobiłam, to to, że podałam mu pomocną dłoń...

Gość Kruchy liść___
Nogogłaszczka - wiem, mogłam nie pytać, może rzeczywiście miał gorszy dzień, ale też chciałam jakoś zagadać. Niestety sama nie jestem zbyt śmiała i czasem mam problem jak zacząć. Bardzo się stresowałam tą rozmową.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
wampir energetyczny, trzymaj sie od pojjeba z dala

Ale jaką pomocną dłoń mu podałaś? I po co natrętnie dążysz do kontaktu z kimś, kto tego kontaktu z Tobą nie chce? Bez sensu. Jest jaki jest i nie rozumiem po co obcy ludzie mają go oceniać. Zwłaszcza na podstawie kilku cech i sytuacji wyrwanych z kontekstu opisanych przez osobę, która go nei zna.

Gość jooz
na poczatku myslalem, ze jestescie nastolatkami. ale takie zachowanie doroslego faceta to juz niepowazne. chcesz miec rodzine z kims takim? miec dzieci kiedys? przyjdzie synek, powie, ze chce sie pobawic z tata pilka. a on mu odpowie - idz se sam. po co ci ta glupia pilka.

"wampir energetyczny, trzymaj sie od pojj**a z dala" No co Ty gadasz! To na pewno prawdziwy wampir! Ten taki "zmierzchowy"! Lepiej niech autorka dokładnie się przyjrzy czy jego skóra nie błyszczy w słońcu :D:D:D:D:D