Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilniepotrzebujewaszejpomocy

zabezpieczenia

Polecane posty

a niby dlaczego nie ? przeciez to normalne, idziesz mowisz ,ze chcesz i dostajesz, nie widze w tym nic dziwnego. Wrecz przeciwnie, jeszcze cie poinformuje , ktore beda dobre , moze da ci jakies badania do zrobienia. Powinnas pojsc i powiedziec gino, ze masz zamiar miec pierwszy raz i chcesz sie przygotowac. To tylko swiadczy o odpowiedzialnosci. Idz i sprobuj

Przepisałby jeśli przyszłabyś z opiekunem prawnym i on wyraziłby na to zgodę. Ale lepiej poczekać. :)

jeszcze dodam, że ja biorę tabletki, ale jak brałam leki, które obniżają ich skuteczność to stosowałam gumki i jakoś nie widzę wielkiej różnicy, więc bez przesady że gumki tak pozbawiają przyjemności ;)

Gość inna dziewczynka
Właśnie..z opiekunem prawnym. A ja nie chcę, żeby ktokolwiek wiedział..nie chcę się stresować :D

nie no, są lekarze którzy przepisują tabletki niepełnoletnim dziewczynom bez problemu, ale zazwyczaj odbywa sie to na takiej zasadzie że od ręki przepisują Yasminelle czyli tabletki z najniższą dawką hormonów i tyle, a to nie o to chodzi, trzeba zrobić kompleks badań zanim się zacznie brać hormony, a jak mogą wyjść takie badania miarodajnie jak ma się jeszcze burze hormonalną w organizmie?

Gość inna dziewczynka
Lepiej chyba poczekać..