Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mati2011

*****************LIPIEC 2012***********************

Polecane posty

Gość hyqtwe
mądrze piszesz. Ale jednak potem jest cięzko,partner jest potrzebny

Gość hyqtwe
óznie bywa w zyciu,niezawsze jest idelanie i ksiązkowo,ale trzeba byc dobrej mysli

Gość czekoladowaja
no teraz to mam dla kogo byc dobrej mysli , jakos to bedzie :) a Ty tez czekasz na malenstwo?

Gość hyqtwe
masz rację :0 nie wiem czy czekam,szczerze zdziwiłam sie ze sa dziewczyny które juz cos podejrzewają,czuja,wiedzą od gina.

Gość czekoladowaja
no widzisz ja poszlam tylko dlatego ze bolalo mnie jak przed okresem a bylam po (chociaz byl b.krotki) i tu takie wiesci ale nie mam 15 lat i nie jest to dla mnie tragedia szkoda tylko ze okazalo sie tez wtedy ze nie moge byc ze swoim facetem

Gość hyqtwe
ale w zalezności od organizmu,każdy jest inny.

Gość hyqtwe
aha a ja mysle że sie wszytsko ułozy i bedize oki.Ale co dokładnie powiedział we środę przyjsc na usg bo podejrzewa ze jednak to wczesna ciąża?

Gość czekoladowaja
a to czy sie cos czuje to zalezne jest od organizmu mnie np tylko brzuch boli jak przed okresem i nic poza tym narazie chociaz wczoraj mialam taki dzien ze caly przespalam, ale w sercu tez czuje ze malenstwo sie lokuje :)

Gość czekoladowaja
lekarz powiedzial ze nie widzi innej opcji i mam przyjsc na usg 27.10 (to chyba czw a nie sr) potwierdzic ciaze bo jest przekonany ze to ciaza po przemaglowaniu mojej macicy

Gość hyqtwe
podobno kobieca intuicja jest niezawodna.Ja tam nic nie czuje mimo ze się staramy.Także bardzo pocieszające to co piszesz :)

Gość czekoladowaja
wszystko bedzie ok zobaczysz napewno wystaracie sie o cudowna dzidzie :) a jakis test robisz czy zero podejrzen?

Gość hyqtwe
słuchaj narazie zero testu-tak jak okres mam planowo 30-31.10.Podejrzeń zero.

Gość hyqtwe
czekoladowaja a ile masz lat,ja 30

Gość czekoladowaja
pewnie wyda Ci sie to smieszne ale 23 .

Gość hyqtwe
nie wcale mi to nie jest śmieszne :):):)widac ze jestes dojrzała :)ja w 23 to miaąłmstudia i facetów ale ne do dzieci

Gość hyqtwe
taka mysl by z kimś byc to była ale dziecka to w żadnej liscie nie było,nawet przez myśl nie przeszło :)serio.Totalna zabawa,spontan uciechy z życia.

Gość czekoladowaja
mi jedynie w tej sytuacji jest przykro ze nie bedzie Go z nami ale to juz jego wybor, poza tym to sie nawet ciesze z maluszka i absolutnie nie przeszkadza mi to ze bedzie wlasnie teraz

Gość hyqtwe
pracyjesz?studiujesz?

Gość hyqtwe
hmmmm dziwne z jednej strony w 23 lata ja wierzyłam w miłosc do grobowej deski w mega romantyzm :)bla bla bla nie wiem moze mialam takich facetów że czułam sie jak księzniczka :)

Gość czekoladowaja
pracuje

Gość hyqtwe
rozumiem nie ma co gdybac na przód,we środę gin potwierdzi lub wykluczy a dalej bedziesz decydowacco i jak.

Gość czekoladowaja
szalu nie mam w zarobkach ale mam prace wiec jest ok, mam rodzicow ktorzy napewno pomoga starszego brata z zona ktorzy napewno tez wespra na duchu takze jakos to bedzie

Gość czekoladowaja
ja tez czulam sie jak ksiezniczka az nagle wszystko sie skonczylo i mimo ze oboje sie kochamy nie mozemy byc razem albo inaczej boimy sie byc razem ale teraz nie mysle o tym , raczej odzywa sie jakis rozsadek ktory nie pozwala sie denerwowac za duzo o tym myslec i dbac o siebie

Gość hyqtwe
dokladnie :)nikt nie bedzie ciebie bardziej szanował niż ty sama :)

Gość czekoladowaja
no nic trzeba troszke odpoczac , zycze powodzenia w staraniach :)

joann712 to jak by jakieś pytanie to mozna by było? :) Jak się maleństwo chowa mozna wiedziec kawaler czy panna? hyqtwe - z racji moich klopotów z ciążą ( problem tkwi u mnie było to zbadane) i 2 poronień :( to u gina jestem prawie co tydzień ciąże potwierdzi w poniedziałek. A z objawów to chce mi się spać ( zawsze byłam rannym ptaszkiem i wstawanie dla mnie o 7 reno to żadem kłopot to teraz to mi o 9 i nawet później ciężko się zwlec z łóżka. To do jutra. Ciekawa jestem czy ktoś jeszcze przybędzie :)

Gość hyqtwe
Aha no to jestemciekwawa jak u mnie-bo i @ podobnie i owulka też.A kiedy miałabys dostac okres w październiku?pozdrówki

Gość hyqtwe
U mnie u kolezanek zawsze jak sie chowało i nie mozna było stwierdzoc jaka płec to zawsze były dziewuszki

Gość hyqtwe
Ja planowo 30-31.10.Ale mi dałaś duzo do myślenia :)dziwne ze odczuwasz sennosc.Jeny mam kołowrotek myśli.a testy cos wykazują?