Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje sposoby

Czy to dobre sposoby na pozbycie sie oponki?

Polecane posty

Gość moje sposoby

Jestem szczupla, tylko ta oponka na moim brzuchu, chce sie jej pozbyc i dlatego postanowilam, ze: -codziennie rano i wieczorem bede robic 50nozyc i brzuszkow -nie bede uzywac windy, tylko bede wchodzic na moje 10pietro w bloku pieszo -bede wysiadac jeden przystanek predzej -bede uzywac zelu pod prysznic i balsamu do ciala o dzialaniu wyszczuplajacym -ran na tydzien zrobie sobie peeling kawowy z cynamonem i zawine brzuch folia - codziennie bede robic masaz brzucha-ugniatanie, szczypanie zataczanie kolek -bede cwiczyc na twisterze-chociaz 10minut dziennie -ogranicze slodycze Jak myslicie osiagne efekt jak tak bede robila?co o tym myslicie?;)

Gość asasddsfsd
jestem wege , mam 28 lat i nie mam zadnej oponki....

Gość asasddsfsd
dodam ze zadnego sportu nie uprawiam ani kremow zadnych nie uzywam, po prostu malo jesc, nie pic alko w zadnej postaci i tyle

Bzdura. Jeść trzeba. Unikanie jedzenia powoduje, że organizm spowalnia przemianę materii i oszczędza tłuszcz jako magazyn energii. Należy też dużo pić, żeby płukać nerki. Odstaw węglowodany, a zwłaszcza słodycze i pieczywo. A także ryże, kasze i makarony. Jedz dużo białka - twaróg, chude wędliny, rybę. Pij nawet 3L wody dziennie. Do tego trochę ruchu i po miesiącu będziesz zaskoczona.

Możesz także jeść prażone otręby - parę łyżek dziennie. To jest 42% czystego błonnika, który przyspiesza przemianę materii. Oczywiście nie pij żadnych gazowanych napojów, a nawet soków.

Gość moje sposoby
babeczki w kropeczki dzieki:-) hmm prazone otreby sprobuje;)