Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to wszystko...

NIGDY nie zainteresował się mną ktokolwiek plci przeciwnej

Polecane posty

dziwne to bo niby jestem ładna a paszczury maja kogoś

jasne, jasne glupie tez moga miec kogos ale mimo to jestem madra moze az za bardzo:) i po prostu idioci boja sie takich lasek a moze i mam wypisane to na czole faktycznie:) wiekszosc z was to zwykly plebs

jestem madra nie jestes niunia, madre osoby nie zadaja takich glupich pytan i nie prowadza tak debilnych rozwazan, ktos cie musial strasznie oszukiwac

kazdy moze prowadzic rozwazania i to wcale o madrosci nie swiadczy:)

czekam na odpowiedzi normalnych ludzi

Gość zebinka
może masz problem z komunikatywnością

Gość debilek frajerek niedojebek
Przyjdzie czas, ze ktoś Cię zerżnie . . .

nigdy nie ma czegoś takiego, że jestem fajna i ładna, a nikt na mnie nie leci. nawet jak jesteś trochę brzydsza albo trochę paskudniejsza z charakteru ZAWSZE ktoś się zainteresuje. jak nie masz powodzenia, musisz być przeciętna z naprawdę okropnym charakterem albo sama jesteś "paszczurem" z przeciętnym charakterem :classic_cool:

zebinka - może i nie jestem paplą gadajaca trzy po trzy ale jak juz nawiaze z kims kontakt to pokazuje jaka jestem i mam przyjaciol chyba to nie jest powodem.. zs dokładnie tak jak ja, dzięki przyda się

Gość zebinka
a ile masz lat, że tak się przejmujesz? Prędzej czy później ktoś się pojawi

a co to znaczy w dzisiejszym swiecie fajna?:D nie mam zamiaru byc pustakiem z wyglądu i dziwką jednocześnie, bo tylko to wam odpowiada. Nie mam zadnych nałogów, mam pasje(sport), zamiast wyjść do dyskoteki wole owinieta w koc poogladac film np. A jesli chodzi o cechy charakteru to jestem zawsze sobą a więc- miła, wyrozumiała,w miare wygadana:),pomocna,zlosliwa jesli trzeba;),szczera

zebinka pod 18stke podchodze:) zamknij sie zakompleksiony frajerze i wypierdalaj w podskokach, nie zauwazyles jeszcze ze to forum dla KOBIET a nie prawików???

"czekam na odpowiedzi normalnych ludziczekam na odpowiedzi normalnych ludzi" na ochotnika mogę wystąpić z ramienia normalnych (i tak nie da się tego zweryfikować) - pytanie pomocnicze: w czyich oczach jesteś ładna? bo jezeli babci, cioci, mamy lub psiapsiółki, to radzę zasięgnąć dodatkowej opinii. jak chcesz, mogę się podjac jej wydania :)

to albo masz 15 lat, albo trochę koloryzujesz ;) może po prostu nie poznajesz nikogo nowego, bo cały czas zadajesz się z tymi samymi ludźmi?

uroda nie musi być żadnym wyznacznikiem, nie jestem jakąś miss, a powodzenie miałam nawet zanim schudłam :p autorka pewnie wrzuciłaby mnie do worka z "paszczurami" - jestem w szczęśliwym związku :)

Gość zebinka
może uderz gdzies w miasto i poznaj nowych ludzi? a może trzymasz facetów na dystans i jesteś dla nich niedostępna, też tak miałam, z tego powodu, że jestem wybredna i mało kochliwa ;) młoda jesteś, poznasz kogoś, to pewne

wlasnie wiec jak to zrobilas sam sie znalazł ? opinii zasiegnelam juz dawno temu na kilku forach ;) i w realu od kilkunastu osob uslyszałam,ze jest ok. Czasem mezczyzni sie ogladaja ale nic wiecej... na rodzine nie mam co liczyc bo oni mnie ponizac tylko potrafia :( mam skonczone 17 ,chodze do szkoly gdzie jest mnostwo nowych osob i tez nic... watpie przez tyle lat nic sie nie zmienilo to i teraz sie nie zmieni...a nie mam zamiaru byc stara panna

zamknij sie zakompleksiony frajerze i wypie**alaj w podskokach, nie zauwazyles jeszcze ze to forum dla KOBIET a nie prawików??? i nadal nie wiesz dlaczego nikt sie toba nie interesuje? a pod wiezieniem sprawdzalas? tam jest twoj target

liczysz na to ze bede mila? prowokujesz a potem wielkie sapy jeszcze? smieszny jestes

często się uśmiecham i nie mam jakichś wymyślonych humorów. do tego kilka fajnych zainteresowań, niektóre są dość nietypowe jak na kobietę (komiksy, programowanie, piłka nożna, itp.). a chłopaka poznałam właśnie w szkole, zagadałam do niego raz i od tamtej pory cały czas sam to robił :D

Gość zebinka
zawsze szczery odrobina empatii by się przydała. Dziewczynie jest przykro, że nie znalazła swojej połowy a ty do niej z grubej rury, to ci dojebała. Autorko nie przeginaj z tym staropanieństwem. Pierwszego chłopaka miałam dopiero po liceum, więc nie jesteś osamotniona. ;) Drugo poprosił mnie właśnie o rękę :) Nie jest istotne czy jesteś piękna czy średnia. Charakter, to podstawa. Jeśli się za tobą oglądają, i mówią, że jest ok, to coś w tym musi być. Jednemu się spodobasz, drugiemu nie. Baw się i ciesz swoją młodością a miłość sam przyjdzie. Bez presji, bo to bez sensu

napisalas: dziwne to bo niby jestem ładna a paszczury maja kogoś i ty mi kretynko mowisz, ze ja prowokuje? porozmawiaj o tym ze swoimi "paszczurami" kolezankami, ktorym "sie udalo zlapac chlopaka"

znam kilka dziewczyn, które swój pierwszy związek na poważnie zaczęły po 18, więc nie wszystko stracone. ich problemem było to, że nie poznawały nikogo nowego, trzymały się swoich znajomych. obie znalazły swoich facetów na imprezach urodzinowych i są razem ponad rok :p z tym, że teraz żałują, bo na studiach poznały świetnych chłopaków, a są zajęte :p