Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to wszystko...

NIGDY nie zainteresował się mną ktokolwiek plci przeciwnej

Polecane posty

zebinka dzięki za miłe słowa:) a ty stary prawiku sam strzeliles sobie samoboja:)

mowiac paszczury mialam na mysli niezbyt urodziwe panny z beznadziejnym charakterem, opryskliwe, bezczelne. jesli ktos jest mily to sie ciesze jego szczesciem, wyglad wtedy nie ma znaczenia gorzej jak ktos jest brzydki i na dodatek bezczelny a kogoś ma. chyba tez taka bede bo czuje ze coraz bardziej zgorzkniała sie robie i przez to ze jestem miła to nikt sie nie interesuje bo wola albo takie panny ala dres albo pustaki..

taa, złapać to sobie wiesz co możesz

no chyba ty:) a jak jest inaczej to po co siedzisz na babskim forum?:D:D:D o moja edukacje sie nie martw , z tym nie mam zadnych problemow

Gość nie lubie szczerego
ale tu ma racje:D

hahaha na sile probujesz mi udowodnic ze jestes madrzejszy? tylko glupa palisz wiec skoncz juz

a teraz nie zapomnij sie przelogowac:D

.........a teraz sie obudziles i po snie:)

Gość dfdsfdsf
musisz byc brzydka widocznie skoro sie nikt tobą niezainteresowal ja mam zryta banie jak nie wiem a zawsze sie faceci mna interesuja jak gdzies wyjde tylko mi sie nikt nie podoba a teraz siedze ciągle w domu wiec nawet nie mam szans zeby kogos poznac

z kazdym kolejnym swoim postem tylko potwierdzasz moja wstepna opinie jestes pustym babochlopem, ktory w wieku 18 lat mysli wylacznie o tym, ze inne laski maja chlopakow a ty nie, zakladam, ze status na nk i fb sni ci sie po nocach i z tej frustracji gotowa jestes wydrapac oczy innym, ktorym sie "poszczescilo"

niczego nie pieczętowały, ale gdyby każdy miał rzucać dobrego partnera na rzecz jeszcze lepszego (co i tak nie jest pewne), to nikt nie byłby w stałym związku - na świecie jest ponad 6 miliardów ludzi, wśród nich z całą pewnością są przystojniejsi i bardziej dopasowani do nas, ale to nie znaczy, że mamy ich wszystkich testować ;)

zapewniam Cie ze nie jestem;) na prostaków nie zwracam uwagi i tyle... chcialabym poznac kogos wartosciowego ;/ a jakos nie mam szczescia

Gość rozbójnik
bo pewnie nie chcesz a potem se wmawiasz że się nie intersóją i tyle..

Gość rozbójnik
*interesują :)

a jakos nie mam szczescia nie chodzi tu o szczescie chcialabys poznac kogos wartosciowego, piekne, tylko sama nie masz w sobie wartosci, wie takie osoby od razu to wyczuja

Gość rozbójnik
interesują kurde zaraz się zacznie...

Gość rozbójnik
Na luzie z tym chodzi o farta jak nie jak tak .

a co ty mozesz o mnie wiedziec po kilku zdaniach ?! dla ciebie pewnie puste sa takie osoby jak ja a nie takie ktore sie odjebia i daja dupy kazdemu smiech ala doda pozniej faceci takie rzucaja bo im sie nie uklada z wariatkami ktore robia z siebie zeby zlapac faceta a na te spokojne niepozorne uwagi nie zwracaja

jestem ładna,ale nikt się mną nigdy nie zaintereował to zdanie jest kompletnie nielogiczne,merytotycznie wręcz nienaturalne...zrouzm to w końcu

Gość rozbójnik
I jeszcze pytanie kto jest prostakiem ? Może każdy , nie dajesz szansy i to jest powodem...

to powiedz mi, gdzie jest granica, do którego wieku można rzucić partnera na rzecz kogoś lepszego, a od którego jest już poważny związek ;) nie twierdzę, że takie nastoletnie miłostki są równie dojrzałe, ale po prostu niektórzy ludzie niezależnie od wieku nie robią pewnych rzeczy. na przykład nie rzucają osoby, która obdarzyła ich uczuciem, tylko po to, żeby sprawdzić, czy inna nie byłaby lepsza. a jeśli chciałam zawrzeć jakieś przesłanie do autorki tematu, to takie - ze związkami nie warto się śpieszyć. i tyle.

Gość rozbójnik
super m wytłumaczenie ale droga na skróty , nie myk te co są mają chłopaków to ściery i idiotki??? Po drugie nikt nie daje prawa oceniać w ten sposób...

na przykład nie rzucają osoby, która obdarzyła ich uczuciem to zdanie jest bez sensu jesli juz to nie rzuca sie osoby, ktora sie kocha, a nie osoby, ktora kocha nas, przeciez nie mozna z kims byc z litosci, bo to nikomu nie sluzy i oboje w efekcie ogranicz

Gość rozbójnik
Nie jest tak że te które mają chłopaków to ściery... Idiotki też nie mają łatwo..

nie zainteresował sie mna nikt NORMALNY sami tacy co tylko chca jednego kiedys poznalam na lodowisku fajnego chlopaka, ale wtedy bylam zdenerwowana, nie ogarniałam kompletnie bo wleciałam na bande i oko sobie rozbiłam :P z tego wszystkiego jakoś go olałam i żałuje,ale coz moze kiedys go jeszcze spotkam....