Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessssi

Kolejny raz to samo :(

Polecane posty

Gość jessssi

Powiedzcie mi dziewczyny czy wasi faceci też was tak okłamują? Twierdzą że mówią prawdę a nadal kłamią? :(

Gość oni są już tak skonstruowani
w żywe oczy będą się wypierać, trzeba ufać kobiecemu instynktowi

Gość jessssi
Właśnie zawsze się domyśle kiedy mnie kłamie a on wciąż to samo robi.... cholera jacy oni są dziwni nie wiem jak tak moogą.. :(

Gość milkag
Kłamią niezależnie od wieku.Mój ostatnio stwierdził - a latek juz ma spoooro-że są KŁAMSTWA i KŁAMSTWA.Gorsze i lepsze.I że można okłamać w sprawie np.urzędowej , finansowej i każdej innej oprócz ZDRADY.Ciekawe prawda????

Gość jesienny motyl
Nie ma czegoś takiego jak kłamstwo w dobrej wierze, kłamstwo zawsze będzie kłamstwem, lepiej już nie mówić nic. Kłamstwo niszczy zaufanie, które jest fundamentem relacji międzyludzkich. Zasiewa jedynie wątpliowość w sercu człowieka, czy człowiek z którym żyjemy, przyjaźnimy się, kumplujemy, prowadzimy wspólne interesy, współpracujemy- traktuje nas odpowiedzialnie i z szacunkiem, czy przedmiotowo. Kłamstwo rodzi jedynie ból, rozgoryczenie, rozczarowanie drugą osobą, a w ostateczności NIESMAK.

Gość jessssi
Co do zdrady to wiadome że byłoby KŁAMSTWO wielkie i by sie nie przyznał. Mój dzisiaj wybiera się z kolegami na disco kiedy to ja idę do pracy na nocke. I w dodatku mi o tym nie powiedział tylko przez przypadek wysłał esa do mnie zamiast kumpla. Hmm biedny się wydał. Mam już dość tak szczerze tych kłamstw więc nie wiem jak to będzie...

Gość jessssi
A czy wy dziewczyny nie macie już dość tych bredni perfidnie wam wciskanych??

Gość jessssi
Dera I nic z tym nie robisz?