Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_sukienka_w_kropki

Co lepsze: usunąć, oddać do bidula czy zostać bardzo nieszczęśliwą matką?

Polecane posty

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 no właśnie,jakbym była na Twoim meisjcu,miała tak małe dzecko,to bym nie marnowała czasu na takei bzdurne klikanie.

Dlatego ja uciekam:)POZDRAWIAM:) PS:bez urazy Mam inne zdanie i tyle Mam nadzieje nikogo nie uraziłam

Gość jase lepiej
bzdurne klikanie to raczej twoje adalis madrze pisze

Gość jase lepiej
jak jestescie takie madre to jaka jest roznica pomiedzy morderstwem wyksztalconego dziecka w brzuchu matki a morderstwem juz narodzonego? dlaczego to pierwsze ma byc legalne a drugie karalne , przeciez to czlowiek i to czlowiek

Już miliard razy pojawiało się takie pytanie i miliard razy na nie odpowiadano, więc zamiast zadawać w kółko te same bezsensowne pytania wysil się trochę i przeczytaj wątek od początku.

Jeszcze tu jesteście ? Boshe... Ludzie... Kobieta i tak zrobi swoje, nawet gdybyśmy wyciskały z siebie ostatnie poty. Mnie sie już klawiatura kopciła od tłumaczenia. Morderstwo jest morderstwem. Przeciez ile przypadków było, że kobieta urodziła tam w 4 czy 5 miesiacu i dziecko znaleziono na śmietniku. Kobieta poszła za to odpowiadać. Mówią, że zabiła swoje dziecko. Takie jest prawo. Czy dziecko w 5 miesiacu jest w łonie matki jeszcze czy też nie, serce przestaje bić z winy matki ( morderstwo, skrobanka, aborcja, obojetnie co ) dziecko zostaje zamordowane i jest to przestępstwem. Urodzone dziecko w 5 miesiącu i pozbawione warunków do przyżycia czy dziecko wydrapane w 5 miesiacu z łona matki jest to jedno i to samo jak dla mnie. Aborcji zawsze będę mówić NIEEEEE !!! A mam nadzieje, ze te kobiety, ktore zostały dotknięte metalowym narzędziem z własnej woli, odpowiednio za to odpowiedzą :/

Kocia Agentka, skoro jak napisałaś "Jeszcze tu jesteście ? Boshe... Ludzie... Kobieta i tak zrobi swoje, nawet gdybyśmy wyciskały z siebie ostatnie poty." To po cholere ten wywód?! Ps: Twoje "Boshe" wystarczy mi, żeby wyrobić sobie o Tobie odpowiednią opinię ;)

Gość puchowata
A co z antykoncepcją awaryjną - Escapelle - nie było możliwości jej zażycia, gdy jeszcze nie było za późno?

Gość arrrrrr
up