misspariss 0 Napisano Październik 22, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=294958993852214 i co, gumek też zabronią używać??? paranoja jakaś... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciemno Napisano Październik 22, 2011 mam nadzieję, że to nie dojdzie do skutku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 22, 2011 A gdzie tam jest napisane, że chcą zakazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misspariss 0 Napisano Październik 24, 2011 źle się wyraziłam, chcą aby każdy farmaceuta sam decydował o tym czy wyda tabletki czy nie. Więc mimo że tabletki będą dostępne, może być ciężko z ich kupnem... myślicie że będzie aż tak źle??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 24, 2011 etam, nie każdy farmaceuta, nawet wierzący, się z tym zgadza, poza tym to są zyski dla aptek więc też trzeba o tym pamiętać, mi się wydaje, że nawet jeśli to przejdzie to będą to stosować w dosłownie pojedynczych aptekach, gorzej w małych miastach czy wsiach, gdzie często są 2 apteki na mieścinę góra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw po kolacji Napisano Październik 24, 2011 Ja się nie obawiam. Jutro jak będę w "mojej" aptece to zapytam czy gdyby to weszło to ilu z farmaceutów w niej pracujących odmówiłoby sprzedaży. Pracują tam 4 osoby, wątpię, żeby którakolwiek z nich odmówiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorotauuuuu Napisano Październik 24, 2011 Jestem farmaceutką,na pewno nie odmówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kdjngfjcvbcx Napisano Październik 24, 2011 jeśli tabletki są na recepcie podstęplowanej przez lekarza, to tak naprawdę farmaceuta w aptece nic nie może zrobić tylko sprzedać lek, to tak jakbyś musiała kupić cukier, bo gorzkiej herbaty nie wypijesz, a sprzedawca Ci cukru nie sprzeda, bo on woli gorzką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach