Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stradivardiusz

ZDZ masz jeszcze fotke "party"?

Polecane posty

Gość Stradivardiusz

Jesli tak to nie mam nic przeciwko temu bys ja umiescila w tym watku ;)

Gość Stradivardiusz
To fotka przedstawiajaca "dream team" w scenerii kuchennej ;)

Gość Stradivardiusz
Eh, a taka fajna byla, nieladnie sie zachowalas!, ze nie zachowalas, zachowuj sie nastepnym razem! - grzecznie prosze i przepraszam, ze wykrzyknikuje Twoje nieodpowiednie zachowanie sie. A posiadasz moze inne scenerie domowe? - nie, nie chodzi o sypialnie :P

Gość Endorian
O, moze byc na kanapie! I sie nie boj, jak nie skrzyzujesz nog to nic wielkiego sie nie stanie! ;)

Gość Stradivardiusz
To sem ja byl :classic_cool:

Gość Stradivardiusz
To moze pozniej - po tym jak ukazesz to ja napisze, ze ciekawi mnie ten Twoj zbior fotek i az czlowiekowi chce sie wlamac do Twojego kompa. Ale to napisze pozniej, zeby nie umniejszac wlasnej sympatycznosci ;)

Gość Stradivardiusz
ZDZ - to prosze podac maila, wysle trojana, prosze uruchomic ten plik. Jeszcze poprosze o IP. Jesli wykazesz wole wspolpracy to Twoja propozycja mojego wlamania sie szybko dojdzie do skutku ;)

Gość Stradivardiusz
A, maila juz mam :classic_cool: Jak to sprawnie nam idzie ;)

Gość Stradivardiusz
Bo ja jestem taki sympatyczno - kooperacyjny wlamywacz :)

Gość Stradivardiusz
Dla Ciebie wszystko - szczegolnie ten trojan ;)

Gość Stradivardiusz
Spasiba. Ale czegos nie rozumiem "Book your Christmas party in December" = skoro to byl December to przeciez ludzie nie beda i tak czekac do Januara, zeby bookowac Christmas party, zatem po co dodawac, ze in Decemeber? No chyba, ze to byl November a uprzejmi ludzie grzecznie chcieli przypomniec jaki to miesiac bedzie kolejnym. Ktora z Pan posiada najwieksze, to widac jak na dloni, a co Ty posiadasz, z owej trojcy, najmniejszego?

"Ale czegos nie rozumiem "Book your Christmas party in December" = skoro to byl December to przeciez ludzie nie beda i tak czekac do Januara, zeby bookowac Christmas party, zatem po co dodawac, ze in Decemeber?" hmm... moze chodzilo o to ze sa jeszcze wolne miejsca na christmas party w grudniu, bo tutaj to w styczniu tez sie odbywaja zalegle jakby jak nie dalo rady w grudniu. chuj go wie. dzizas. nie pamietam :)

Gość Stradivardiusz
No akurat nie na tej kwestii mialas sie skupic :P

Gość Stradivardiusz
ZDZ - oj tam, sie nie lam! 43 to wcale nie tak malo ;) btw. - mierzylas im osobiscie, czy uwierzylas na slowo?

Gość Stradivardiusz
Eh, zawsze wszystko popsujesz! Mialas napisac, ze im mierzylas osobiscie! Nastepnie ja bym sie spytal: "A co jeszcze im mierzylas osobiscie". Ty bys grzecznie odpisala: "IQ im mierzylam osobiscie, sprawdzalam czy maja QQ, zajmowalam sie ich PRm oraz bylam z nimi w CA". Wowczas ja bym sie spytal: "A gdzie z nimi nie bylas?". To bys odpowiedziala:"Nie bylam tam, gdzie byc powinnam, bo bedac tam nie bylabym gdzies, gdzie byc musialam, zebym mogla pojsc po wino". A ja bym sie spytal:"To pijasz wino?". Na co bys odparla:"A na chuj mie ten kaktus". Co by bylo pozniej - jeszcze tego nie rozgryzlem :classic_cool:

Gość Stradivardiusz
E, to swietnie :) = nie myslisz racjonalnie = jestes zdolna do czegos, do czego na ogol nie jestes zdolna. A tak w ogole to posiadasz zdolnosci manualne?

Gość Stradivardiusz
Przechwalanki! To prosze! = rozkaz ;) - wyjsc przed dom, zalozyc skarpetki na dlonie = takie niby rekawiczki, na glowe naciagnac majtki, w jednej rece trzymac suszarke do wlosow, w drugiej rece mikrofalowke ... a widzisz - nie jestes zdolna do tego, by trzymac w drugiej rece mikrofalowke :classic_cool: