Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi1910

kombinezon dla niemowlaka

Polecane posty

Gość emi1910

Witam! Moje maleństwo urodziło się we wrześniu i miało 57 cm długości. Teraz zastanawiam się nad kombinezonem na zimę. Kupiłam fajny w Smyk-u (doradzono mi rozmiar 68) Maluch obecnie wyrasta z 56 rozmiaru i zaczyna nosić 62. Niestety nie mam pewności co do tego kombinezonu i zastanawiam się czy go nie wymienić na mniejszy??? ten 68 wydaje się za duży (nóżki wchodzą do połowy a rączki do połowy rękawa). proszę o pomoc

Gość Aśka38
na mniejszy? Przecież kombinezon ubierzesz za miesiąc. Poza tym co za problem, że dziecko ma za duży, skoro tylko leży prawie nieruchomo. Moim zdaniem do końca zimy 68 będzie za mały i jeszcze może zahaczysz o 74

Gość kombiii
68 moze byc okey, bo zima trwa prawie do marca a wtedy twoje dziecko bedzie mialo juz 6 miesiecy. napewno nie mniejszy niz 68. ja mam kombinezon na 74 a moje dziecko ma 5 miesiecy i juz teraz ma 70 cm- co prawda kombinezony wojcik sa i tak wieksze ale i tak mam watpliwosci czy do konca zimy nie bedzie za maly.

nie wmieniaj , maluch rosnie szybko a kombinezon jeszcze w marcu trzeba zalozyc. jak wymienisz na mniejszy to w lutym czy marcu bedziesz kupowac wiekszy ....

Gość emi1910
Dziękuje Wam za rady! Są bardzo pomocne! Zostanę przy tym co kupiłam:)