Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safsf

prosze o porade

Polecane posty

Gość safsf

chcialabym uslyszec kilka opinii na temat swojego zwiazku. otoz jestem juz kilka lat razem z chlopakiem, ktory jest naprawde wspanialy - dobry, czuly, opiekunczy, w miare przystojny. niestety nigdy az tak bardzo nie pociagal mnie seksualnie(uprawiamy seks, ale ja np nie lubie z nim gry wstepnej).nasz zwiazek jest dziwny, boon przyzwala mi na zdrady. powiedzial, ze jesli nie jest to nic powaznego, to jemu to nie przeszkadza. niestety bedac w delegacji 2 razy juz skorzystalam, o czym mu powiedzialam. nie robil problem, nic sie miedzy nami nie zmienilo. tak samo jak wychodze z kolezankami na imprezy, jesli za bardzo wypije, to caluje sie z jakimis facetami i dziewczynami-tez mu o tym mowilam, jednak temat konczy sie po 5min. on uwaza, ze bardzo mu na mnie zalezy, kocha mnie, nie chce stracic i nie przeszkadzaja mu moje podboje. jestem bardzo atrakcyjna osoba i zawsze mialam duze powodzenie. czy ktos z was ma moze taki otwarty zwiazek? jak mam rozumiec zachowanie mojego faceta - dlaczego nie przeszkadzaja mu moje 'zdrady'? ps wulgarnych opinii nie bede czytac!

Gość paweł
Opcje są dwie. Albo jest głupi i naiwny albo to on ciebie robi w konia. Może po prostu wykorzystuje że może sobie bzykać atrakcyjną kobietę, a wcale cię nie kocha.

hahahaha , chcesz powiedziec ze bzykasz sie z innymi a on mowi ze wszystko jest okey? :D Pozdrow chlopaka ode mnie. To musi byc milosc z calego serca , nie ma chuja.

Gość bisex
Albo go to kreci. Ale ja bym ci kazal opowiadac to ze szczegolami, ostro posuwajac cie. Lubie.

Gość safsf
no ale jestesmy juz 5lat ze soba. to po co bylby tak dlugo ze mna, jakby mnie nie kochal?

Gość Donadpobudliwej
Opcje są dwie. Albo jest głupi i naiwny albo to on ciebie robi w konia. Może po prostu wykorzystuje że może sobie bzykać atrakcyjną kobietę, a wcale cię nie kocha. że może sobie bzykać atrakcyjną kobietę, Tak to lecialo kochanie.

Gość Donadpobudliwej
REPEAT

Gość safsf
ostatnio kazał lizać sobie dupę i opowiadać o dupach moich innych kochanków.

mam kolezanke ktora czasem ma podejrzenia ze jej facet ja zdradzil. ale nie robi mu awantury bo.. sama daje na prawo i lewo i mowi ze i tak jest do przodu :) wnioski wyciagnij sama

Gość fqqfew
może mu po prostu przygotowujesz jedzenie, robisz porządnie laskę i przynosisz zakupy do domu i do tego razem wynajmujecie mieszkanie

Gość safsf
nie robię mu laski i nie gotuję-nie umiem. on nie zdradza mnie bo mu zawsze staje jak coś miało być.

Gość Czekam na odpowiedź
safsf - Pierwsza litera imienia Twojego partnera?. safsf?

Gość safsf
może jeszcze ci jego adres podać!!!!! Potrzebuję poważnej opinii a nie zabawy.

Gość Czekam na odpowied
Czekam na odpowiedź - hm swoją drogą znam wasz adres- ale wielu spraw jeszcze n.w..

Gość safsf
Oczywiście, i zaraz mi napiszesz, że onz tobą się ciągle kocha ale nie chce mnie zranić i takie tam... Baw się na innym forum.

Gość Bez obaw
Śpij dobrze, srednia idiotko?

Ma cię gość totalnie w dupie a jest z tobą bo mu wygodnie. Obudzisz się jak sobie znajdzie kobietę i przestanie mu być z tobą wygodnie. Zakłada me ja by on się puszczał to by ci to też zwisało?