Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Old prawiczek

Babiarze szukają porządnych kobiet, dlaczego prawiczek ma brać puszczalską?

Polecane posty

Gość czyzby to prawiczek i kropka
impossible :classic_cool:

Gość co to za skryzwdzone dziecie
to BSA?

Gość bsa vel rybak z bagien
bajkopisarz niskich lotow nawet do lokalnej gazety pewnie nie chcieli go przyjac :O🖐️

Gość co to za skryzwdzone dziecie
bsa-zasiłek czy renta? Bo ze nieudacznikiem zyciowym jesteś, to widac od razu

Gość bsa vel rybak z bagien
komiksy nazywasz ksiazkami naukowymi spoko :D🖐️

Gość ciekawe kto cie przyjal
do roboty wieku 15 lat chyba stary wzial cie na role i orales ciagnikiem ursusem :classic_cool:

"Szukanie dziury w całym-A co jest nielogicznego w mojej wypowiedzi?" Nie jesteś nacjonalistą, bo jesteś za kapitalizmem? A gdzie tu logika? :) To jest tak samo nielogiczne jak stwierdzenie: - Nie jestem ruchaczem, bo jestem za dziewictwem do ślubu. Prawdziwe? I nielogiczne zarazem:) Hitler był największym nacjonalistą wszechczasów, a stworzył "przy okazji" bardzo dobrze funkcjonujący kapitalizm, szczególnie dla właścicieli fabryk:) Nielogiczne w całym tym kontekście rozmowy jest to, że prawiczek nie wie, czego chce, bo nie ma kompletnie pojęcia Z CZYM ma do czynienia. Mówię tu nie o doświadzceniach seksualnych potenjalnej partnerki, ale o jej sposobie myślenia, zarówno o prawiczkach, jak i o tym jak to wspólne życie będzie wyglądało za parę lat, kiedy zatęskni za porównaniem z innym

Gość do Szukanie dziury w całym
ale sam przyznasz, ze prawiczek nie pasuje do takiej co miala 10 partnerow?

A co to znaczy "nie pasuje"? Fizycznie czy mentalnie? Kto zagwarantuje, że prawiczek, broniący swoich zasad, jeśli już spróbuje seksu z tą wyśnioną, a ona go zostawi, to nie stanie się potem zwykłym "ruchaczem"? Nie ma takich gwarancji. Tak samo jak nie ma prostego przełożenia, że kobieta z czterema parnerami seksualnymi jest gorsza o tej z dwoma, a ta co miała dwóch jest szmatą w porównaniu z tą, co DO TEJ PORY nie miała ani jednego. Będzie miała, pogadamy.

Mówię tu nie o doświadzceniach seksualnych potenjalnej partnerki, ale o jej sposobie myślenia, zarówno o prawiczkach, jak i o tym jak to wspólne życie będzie wyglądało za parę lat, kiedy zatęskni za porównaniem z innym Głupoty. Ta co miała 10-ciu, może chcieć tak samo porównania jak to jest z jedenastym. Dlatego argument, że ci co maja jednego partnera i to jest jakiś minus jest nietrafiony i wysuwany przez tych co mają wielu na koncie, żeby się wybielić.

Gość daisy_daisy
śmieszą mnie te wasze przepychanki, kto jest puszczalską i czemu prawiczek zasługuje na dziewice skoro babiarz też w końcu będzie chciał cnotliwą żonę... Ludzie ogarnijcie się, macie wpojone do głowy jakieś poglądy, czy w ogóle któreś z Was zastanowiło się co to znaczy szanować Ciebie i swoje ciało, i dlaczego tak uważacie? Jestem w szoku poglądów, braku tolerancji jaki tu panuje wśród facetów. Jesteście zakompleksieni i dorabiacie sobie do tego ideologię. Też kiedyś myślałam, że seks to tylko z miłości ale miałam wtedy jakieś 13 lat i mama mi tak powiedziała. Dziś mam 23 i gdybym tak myślała do tej pory byłabym dziewicą i straciła wiele wspaniałych momentów mojego życia! Więc zanim głosicie swoje zacofane poglądy zastanówcie się najpierw skąd one się biorą.

daisy_daisy Przeruchało ją pół wioski i teraz ma "wspaniałe wpomnienia". :D A ci faceci pewnie mają ją za szlauf.

"argument, że ci co maja jednego partnera i to jest jakiś minus jest nietrafiony" Looooser, jeden partner to nie jest minus, wręcz przeciwnie... Minusem jest twierdzenie, że jeden partner gwarantuje wierność i dozgonne uczucie i szacunek. Niestety, prawiczek nie może tego wiedzieć, bo jest to niemożliwe z przyczyn podstawowych. Nawet Pan Prezes JW Kaczyński wszedł w święty związek z nową partią, PiS, która powstała po rozwodzie PC z AWS. Nie ma co porówywać, która lepsza... PC czy PiS, prawda? Obydwie dały d...

Gość sdfdfdfdfd
a ja chce prawiczka!!! nie chce ruchacza po paru związkach ktory sie puszczal!!!

BSA - co z tego, że przeczytałeś dużo książek skoro nie znane Ci jest pojęcie obiektywizmu i wybierasz tylko to co chcesz? To jak czytanie lektur szkolnych na wyrywki...czyżbyś dlatego właśnie szybko pożegnał się z edukacją? I przestań tworzyć teorie na temat tego co jest w Anglii dopuszczalne, bo to mniej więcej tak jakbym ja tłumaczyła prostytutki z Twojej wioski - kompletnie nic nie wiem, ale na podstawie tego w co chcę wierzyć tworzę teorie. Looooser - ja myślę o tym mniej więcej tak, jeżeli ktoś jest np. rozwodnikiem (co jest według Ciebie jedynym "prawym" sposobem utraty dziewictwa) to mnie by bardziej zastanawiało dlaczego pierwsze małżeństwo tej osoby się rozpadło i mimo wszystko seks rzadko jest głównym powodem.

"Szukanie dziury w całym-Więc skoro jesteś blondynką to tym bardziej nie kompromituj się. Blondynki to wymierająca rasa ludzka" Dla Twojej informacji, kolego. Jestem facetem, mam już pewne doświadczenie życiowe i nie mam zamiaru wysłuchiwać tanich obelg od nieopierzonego szowinisty, który chce zbawiać świat jedynie słusza wizją.

Wybacz BSA, ale w tym momencie przedstawiasz podejście typowego nieuka ze wsi, takiego stereotypowego. Nie odmawiam Ci inteligencji, ale jesteś tak niesamowitym ignorantem, że naprawdę nie dziwię się, że szkoła Ci nie pasowała. Z jakiegoś powodu "praniem mózgu" edukację nazywają tylko ludzie z ograniczonym światopoglądem który odpadli na przedbiegach - tak lubisz generalizację, więc chyba przyznasz, że pasujesz do opisu. I wiem, że racji nie masz bo nawet na mojej ulicy mieszkają rodziny mieszane, nie wiem jaki syf dzieje się w Londynie (wiem, że jest tam źle, ale mieszkam 5 godzin drogi samochodem i poza tym jedynym piekiełkiem nie widziałam nic z tych rzeczy które opisujesz). Nie ma kraju idealnego, ale wierz mi, że "Mulaci" będący w połowie Anglikami to nic nadzwyczajnego. I Ciebie bardziej oczernić się już nie da. Wybacz, ale czasami w rozmowie z Tobą nadchodzi taki moment, że rzucanie grochem o ścianę robi się nużące, więc wezmę przykład z "Szukanie dziury w całym" i dam spokój. Żyj ze swoimi ideałami i czekaj na wojnę.

Gość do daisy_daisy
ale ty do prawiczka nie pasujesz?

Gość bu hłe hłe hłe
jak widać taki temat to ma się 200% pewności że cały kafeteryjny zwierzyniec pojebów tam wejdzie :classic_cool:🖐️

Gość ertet
43