Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z kuchenkąaa

NAPRAWDE NIKT Z WAS NIGDY nie gotował nic w piekarniku?!?!?!

Polecane posty

w kuchence?????????????????????????????? nie możecie mi powiedzieć tej jednej cholernej rzeczy a mianowicie : - czy abyupiec pizze (odgrzać) przy zamknietym piekarniku na 220 stopni musi być założona ta osłona?

Gość asasasaassffdfdd
jaka osłona ??

Gość chciałam tylko dodać
jaka osłona ?

Gość balbinaaaa, czo robisz?
jaka osłona ???:D

Gość mbank........
Jaka osłona?? A zresztą w piekarniku się piecze a nie gotuję!!

Gość asasasaassffdfdd
ha ha ha :d no i się nie dowiem co za osłona :D pewnie jakaś osłona przed ciemną mocą :D

"osłona na pokrętła" taka dziwna blacha która jak sie ją załozy to sie drzwi nie zamykają

Gość w kwestii ryby
Co????????????? Jakie pokrętła? Po czym to tak się robi???? :D

no pokrętła czyli te kurki... podobno mogą się stopić tak samo jak rączka taka plastikowa jestem taka głodna od 2 dni nie jadłam obiadu bo tata boi sie uruchomin kuchenke :( a ja nie chce jej spalić i boje sie wybuchu

Gość w kwestii ryby
Nic mi nie mówi ten link :D Nie rozumiem problemu :D Pierwsze widzę takie coś, a mam do czynienia z piekarnikami od prawie 30 lat :D Piekarnik jest elektryczny? Nastaw na 220 st., poczekaj aż się nagrzeje, wstaw pizzę i zamknij drzwiczki. Nie wiem gdzie tu osłona na pokrętła.

Gość w kwestii ryby
Ale to jest kuchenka do zabawy???? Czy o co ci chodzi? Matko boska, co ty piszesz, to jest jakieś straszne. Dwa dni nie jesz, bo kuchenka się stopi? To co za badziew kupiliście?????

Gość eeeeeeeeeeetam
osłona to jest wtedy jak maluchy w domu, zeby same nie włączyły kuchenki. ALbo przy suszeniu grzybów, żeby powietrze dochodziło przy użyciu termowentylatora. Do pzzy zupełnie nieprzydatne :) Poza tym jak sama nazwa wskazuje w piekarniku się piecze a nie gotuje :)

Gość w kwestii ryby
Siedzę i się śmieję :D

pierwsze slysze o tej oslonie,albo zeby podczas korzystania z piekarnika topily sie kurki...:) Piekarnik raczej szczelny jest i nic sie nie topi od niego. Smialo go wlacz,i zrob ta pizze.

Gość ta oslone wyrzuc do smieci
nie jest ci do niczego potrzebna. Normalnie nagrzej piekarnik, wstaw pizze, zamknij drzwiczki i piecz tyle minut ile powinna sie piec. Bez obaw, nic ci sie nie stopi. ewentualnie pokretla sie moga (ale nie musza) troche nagrzac, ale nic im sie nie stanie. Smacznego zycze :)

a rozgrzać go z zamkniętymi drzwiczkami czy otwartymi? czyli nie montujecie takiej blachy jak pieczecie? tylko ta jedna w środku ? półka? zaraz ugotuje bo jestem głodna jak wilk...mam nadzieje że nie pojdzie z dymem

Gość chciałam tylko dodać
a rozgrzać go z zamkniętymi drzwiczkami czy otwartymi? czyli nie montujecie takiej blachy jak pieczecie? tylko ta jedna w środku ? półka? zaraz ugotuje bo jestem głodna jak wilk...mam nadzieje że nie pojdzie z dymem ------------------------------------------------------------------------------- Na serio tez sie ubawiłam .Otwarte drzwiczki ? to co chcesz nagrzewac piekarnik czy kuchnię hahaha dobre.

Gość w kwestii ryby
Pomyśl przez chwilę - chcesz nagrzać wnętrze piekarnika, czy mieszkanie??? Laska weź się obudź, pierwszy raz używasz piekarnika??? Rozgrzewa się z zamkniętymi drzwiczkami, bo nagrzeje się szybciej, ale już jak schładasz to lepeij uchylić, bo wtedy mniej prądu idzie na schłodzenie piekarnika (po użyciu).

dzieki ogromne za pomoc a jeszcze jedno na blasze czy na siatce? i czy to co zbędne wyjąć? a co do tej osłony to ją sie zakłada do grzybow? tzn jak sie opieka coś? i wtedy sie nie zamyka drziwczek?

kochana,ty chyba masz piekarnik gaZOWY TAK?????????? Bo juz sie zaplatalam normalnie. Jesli masz piekarnik gazowy,to pewnie chodzi ci o to,ze jest taka metalowa nakladka na DYSZE piekarnika tak????

prawda nigdy nie używałam :/ chociaż ta kuchenka była raz już użyta przez mego exa on sie znał na wszystkim a moi rodzice też nie umieją obsługiwać tego piekarnika włożona pizza nastawione na 220

leci dym :O :O:O co to jest ? jak wyłączyć?!

cholera poleciał dym, wszystko śmierdzi i jeszcze wysadziło korki :( boje sie... teraz nie bedzie można używać kuchenki

Gość mbank........
Haha kosmos normalne :D

najłatwiej to wyśmiewać :(

no to sie najadłam..............strachu