Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stayawya

kogo lubicie na kafe

Polecane posty

Gość stayawya

i kogo nie lubicie?

Gość stayawya
mnie wkurzają babeczki

A ja lubię babeczki w kropeczki:)I prawdaZawszeCieZaboli_24:)To są ludzie na poziomie z obszerną wiedzą :) Nie mam też nic przeciwko zawsze szczery - potrafi czasem nabruździć ale jest ok

Gość Soshi
Obszerną wiedzę to ma encyklopedia :-o

Irytujący jest offerma...To chyba człowiek który nie lubi się nudzić:P I robi zamieszanie na wielu wątkach:P Nie lubię ludzi u których łacina podwórkowa to podstawowy a czasem jedyny język

Gość stayawya
owca to projekt przecież

owca to pisze co jej na myśl przyjdzie nie ważne czy to ma sens i logikę skacze z tematu na temat i to co zdanie.

Oczywiście owcę dodaję - geniusz słowa. Nawet nie kumacie pewnie dlaczego określone wyrazy/zwroty są pisane capsami. Więc jak wy możecie oceniać owieczkę i kpić z niej? To ona kpi z was i waszego niskiego ilorazu. Codziennie :)

Gość nie lubie babeczki
w kropeczki, uważa że jest mądry, ale wg mnie ma komleksy i jest ograniczony. nie lubię też grzesława lubię męską rzecz

A dlaczego nie masz konta i chowasz się za pomarańczą? Pokaż swoją klasę, rozwiń się w wypowiedziach i wtedy ja ocenię twoje problemy emocjonalne, a nie ty moje - z czym do ludzi, trollu?

Gość latwiej moze bedzie
jak powiem kogo nie lubie prezes wertyp, rany korva co to w ogole jest :D ni to bystre, ni to siejące zamęt,takie cos bez polotu, potwornie irytujące gówno levviatan, niestety rownie irytujacy, malo bystry prawik, z żalu dupę ściska :(

Gość Soshi
A co to za różnica czy ktoś pisze w kolorze pomarańczy czy czerni? Taki sam anonim dla Ciebie :-o owca - jest zdecydowanie chora psychicznie babeczki - ma kompleks wyższości. tyle.

Najwięcej do powiedzenia mają ludzie, którzy nawet profilu nie założyli i nie mają jakiegokolwiek wkładu w tematy. Albo lepiej - mają, ale są takimi tchórzami, że wolą obrobić dupę anonimowo.

Gość nie lubię babeczki
co to zmieni czy bede pisała na czarno czy pomaranczowo, to nadal bedzie pisanie, moglabym ci to w twarz powiedziec pisałam z tobą kilka razy poza tym strasznie przejąłeś sie moją opinią, to świadczy o kompleksach ;) zniżyłeś się do mojego poziomu po prostu i tyle ;) ps. nie mam czarnego konta, nie jest mi potrzebne lansowanie na kafe, ani zadne inne

Jeśli dla ciebie owca jest chora i nie widzisz w tym celowej, głębokiej satyry to może czas, żeby ktoś ciebie ocenił? Tylko kim ty jesteś? Pryszczem na jędrnym tyłku kafe? Szczylem z kompleksami, który każdego kto ma więcej rozumu posądzi o kompleks wyższości? A może Anną Grodzką jesteś? Ni pies, ni wydra, po prostu kawał świdra.

Gość Soshi
Zdecydowanie to Ty mylisz pojęcia. Na kafe każdy jest anonimowy i nie ma znaczenia w jakim kolorze pisze, ale z racji Twojego kompleksu wyższości rozumiem zbulwersowanie.

Gość powiem kogo lubię
Lusesitę Wielbiciela Myrevina Rosalindę Babeczki Juzka (kolejność przypadkowa) może jeszcze kogoś, ale nie pamiętam

Gość nie lubię babeczki
babeczki czy ty nie widzisz co piszesz ? pogrążasz się żałosne to jest, za grosz inteligencji, wyczucia, ostro można by było tobą manipulować