Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stayawya

kogo lubicie na kafe

Polecane posty

Gość powaznie? ale jaja:D
szatyn przestań się wydurniać pajacu.:( Od lat piszesz o swojej pięknej żonie aktorce Teatru Ludowego i o swoim koledze Jerzy Stuhrze :classic_cool: Niestety pousuwali wszystkie twoje topy, na których pisałeś o próbach teatralnych twojej żony ze Stuhrem :D:D:D

Gość żeby rozstrygnąć.
ale gdzie jest ten post o którym napisałaś tak: Czy wiecie, że jak on pisze na kafe to jego piękna żona, wybitna aktorka z krakowskiego teatru siedzi mu na kolanach?

Gość powaznie? ale jaja:D
podane są linki :classic_cool: tam wszystko jest :) wczoraj pisał, że żona siedzi mu na kolanach :D:D:D btw, szatyn nie pisz w orange :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nigdy nie napisałem o tym że moja zona jest aktorką w TL ani o tym że Stuhr jest moim kolegą. Stuhr jest moim znajomym. Reszte sama orange sobie wymysliłaś.

Gość ja pani wasza
ja lubie oczywiscie siebie a tak pozatym lubie czytac trafne i smieszne komentarze od ; juzka spod osemki, zawsze szczery ,zdzichu kajdanowicz, ptasiek nastroszony lubie tez malutka w szpileczkach ,lady love nie lubie IMO ,NOXELI, LEVIATANA

Ja tam praktycznie wszystkich lubiam. :classic_cool: Ale każdy ma jakąś listę, więc może przedstawię swoją... - Pozdrawiam Środkowym Palcem - za całokształt twórczości. :classic_cool: - Zygzakowatą, której już od dawna tu nie ma. - Zdesperowaną Żonę Domową - za wiadomy temacik. - Zetu - za brak umiejętności przeciągania tajemnicy. :classic_cool: - ZielonąJagodę - wydaje się być cholernie sympatyczna. :) - Rhovannion - osobiste powody. - Nox - również. -Verę, za dziwaczne podejście do sprawy. :classic_cool: - i jeszcze parę innych nicków... Miłego dnia. :classic_cool:

Gość zobaczcie jaki KŁAMCZUCH
11:41 [zgłoś do usunięcia]Shatyn.nr6. Nigdy nie napisałem o tym że moja zona jest aktorką w TL ani o tym że Stuhr jest moim kolegą. Stuhr jest moim znajomym. Reszte sama orange sobie wymysliłaś. >>>>>>>>>>>>>>nie pamiętasz cieciu tej akcji jak twoja żona miała próbę i jak musztarda dzwoniła do teatru?

Gość ja pani wasza
no i jeszcze lubie oferme

Gość ja pani wasza
nie lubie jeszcze dyrektore

Gość ja pani wasza
wkurz mnie fiku miku ,lubie Max Zander vel Klaun

Gość Najebany Rybak
Dekalogowata, tyś to mamełe na motorynce? :p

Gość babeczki spadać
do domu!1