Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stayawya

kogo lubicie na kafe

Polecane posty

Gość Soshi
I schemat się powtarza, babeczka ma rację i tylko babeczka, przykre. Obrażasz bez powodu, bo masz taki kaprys. Owieczka zdecydowanie jest niespełna rozumu, ale kumam, że jej bronisz. W końcu musisz mieć w kimś poparcie, więc masz w psycholach 🖐️

Chyba ci się w dupie zagotowało raczej, że ktoś zareagował i szybciutko ciśniesz tę swoją tanią socjotechnikę dalej. Żeby kogoś oceniać to jeszcze trzeba mieć czym więc daruj sobie. A jakiemuś jełopowi nie pozwolę jeździć po sobie i przyklejać etykietek. Profilu nie masz bo i nic nie masz do powiedzenia - na niczym się nie znasz, nie masz żadnego doświadczenia, żeby sensownie się wypowiedzieć. Dla ciebie są takie tematy jak ten - obsmarować kogoś i mieć radochę. Wieczne dziecko.

Gość Soshi
babeczki - zabolało? Cieszę się bardzo :D W końcu odczuwasz jakieś emocje.

Gość stayawya
babeczki ty tu przychodzisz i się panoszysz jakbyś był niewiadomo kim, a nie jesteś na kafe długo więc się tak nie panosz

I ty mi będziesz wyznaczać godziny może? Idź kupę zrób albo bobra pomęcz bo już ci bije trochę. Zakładasz temat, a po 5 minutach radośnie dopisujesz jak to mnie nie lubisz i liczysz, że się tu tłum dołączy do ciebie.

Pustą wypowiedzią są Twoje mity jakie posiadasz w głowie. Zanim napiszesz jakąś radę i wypowiesz się na dany temat sprawdź w google współczesne informacje, bo jesteś śmieszny z tą twoją wiedzą :D

Gość nie lubię babeczki
[zgłoś do usunięcia] babeczki w kropeczki Chyba ci się w dupie zagotowało raczej, że ktoś zareagował i szybciutko ciśniesz tę swoją tanią socjotechnikę dalej. Żeby kogoś oceniać to jeszcze trzeba mieć czym więc daruj sobie. A jakiemuś jełopowi nie pozwolę jeździć po sobie i przyklejać etykietek. Profilu nie masz bo i nic nie masz do powiedzenia - na niczym się nie znasz, nie masz żadnego doświadczenia, żeby sensownie się wypowiedzieć. Dla ciebie są takie tematy jak ten - obsmarować kogoś i mieć radochę. Wieczne dziecko. chłopie przejmujesz się opinią innych ludzi, jakiś ników na portalu społecznościowym ha ha ha czy ty rozumiesz swoją psychozę w ogóle ? hee ps. co to za facet który ma taki nick ? babeczki w kropeczki, taki pussy nieco :P

Gość nie lubię babeczki
"Profilu nie masz bo i nic nie masz do powiedzenia " buhaha myslałam zeby cos powiedziec trzeba posiadać aparat mowy a nie profil

Gość nie lubię babeczki
"Profilu nie masz bo i nic nie masz do powiedzenia " buhaha myslałam zeby cos powiedziec trzeba posiadać aparat mowy a nie profil

Sam się wycofałem z tej strychniny w tamtym temacie i nie moja wina, że w wielu źródłach jest taka informacja. Coś jeszcze czy już się obsrałaś na miętowo ze szczęścia? A może zwróciłabyś uwagę na resztę moich wypowiedzi tam i fakt, że dużo doradziłem? Ciebie jakoś tam wcale nie zauważyłem, za to tutaj cię pełno z kpinami z mojej strychniny. To takie typowe dość.

Gość stayawya
babeczki to ty pomagasz żeby być wychwalanym? może ci pomnik postawić? zauważ, że dużo osób pomagających to pomarańcze, które nie muszą mieć konta i pomagają z serca. I tyle.

Gość ja pani wasza
lubie juzka spod osemki, ptasiek nastroszony

Gość nie lubię babeczki
A 'buhaha" to 12-latki najczęściej piszą na YT ducha mam młodszego niż ciało,to ciekawe że cały czas piszesz o dziecinności i śmieszą cię 12 latki, skoro sam swoim zachowaniem wykazujesz brak dojrzałości emocjonalnej, no aler cóż, widocznie oceniasz innych swoją miarą w przeciwieństwie do ciebie mam dystans do ludzi i opini na mój temat, wiem kim jestem, znam swoją wartość i nie szukam potwierdzenia swej wartości u innych. A tym bardziej na anonimowym portalu ha ha ha, jak narazie to ty tu obsrany jesteś, rozluźnij poślady niezły mam z ciebie polew

Noxelii nie trawie.Bo to jakaś chora i upośledzona babka. Ponoć ma dziecko-a zamiast się nim zając to siedzi 24 h na dobę na kafe. Ostatnio jej cos tu nie ma. Pewnie albo zabrali jej w końcu dzieciaka albo w tym psychiatryku w którym przebywa odebrali jej możliwość korzystania z neta:D:D:D