Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stayawya

kogo lubicie na kafe

Polecane posty

No ja tez nie lubie noxelii i jeszcze takiej laluni co na dietach po wszystkich jechala, missy czy jakos tak.

Wlasnie, gdzie jest Setunia??? Myrevina, mej szczeniecej milosci, tez tu dawno nie widzialam:(.

jennifer8787*** Koneserka męskich łydek GABInadrugie kaacia Quis leget haec? zdż Mayor of London 12skizto Levviatan

Gość a jak zabo nazwiesz kogos
nikogo

Gość dfdsa
dla mnie babeczki w kropeczki to taki Kaczyński kafe - wydaje mu się, że wie więcej niż inni, a sam nie wie co się w ogóle dzieje :D

Gość mm757 ma inny nick
=machete i szaleje na erotycznym z bum, ciekawską, kerlajn i setunią

aaa i teksty IMO czasami mnie rozbrajaja :D zawsze szczery czasem czyms zablysnie, ale czesciej ma zgorzkniale i cyniczne teksty nie widzialam duzo tekstow Moorland, ale te ktore widzialam sa przemyslane podobnie nogoglaszczka pewnie jeszcze ktos by sie znalazl ale nie przychodzi mi teraz do glowy

barrakuda... Bo cytowane w mojej stopce zdanie, zostało napisane o mnie... to jakże miałaby nie podsumowywać tego... a tak w ogóle to prosiłem Cię o wypowiedź na mój temat że się wypowiadasz? Odwalcie się wszyscy ode mnie i nie piszcie w moich tematach, ani nie odpowiadajcie na moje posty :O

". a tak w ogóle to prosiłem Cię o wypowiedź na mój temat że się wypowiadasz? Odwalcie się wszyscy ode mnie i nie piszcie w moich tematach, ani nie odpowiadajcie na moje posty " uuu ktos jest w kiepskim humorze dzisiaj. cos sie musialo stac. nie naciskam, nie wnikam, nie musisz sie dzielic jak nie chcesz:classic_cool:

kolejnosc losowa. moorland -> jak cos powie to zawsze sie z na zgadzam, dojrzala osoba jednoczesnie na luzie. podobnie dekalogowata jenni -> za krecenie kafe jak jej sie podoba :) poza tym bardzo sympatyczna osoba tylko ze wiekszosc tego nie zauwaza bo sie za bardzo przejmuje jej otoczka ktora stworzyla z premedytacja dyrektore --> za wyjatkowa inteligencje, dystans i tajemniczosc. mayor, belle de jour, iskra boza, kasha -> sympatyczna, mile osoby z zagranicznego, kocham je :) bimbalka, juzka spod monopolowego czy jakos tak, adolfa, kamila 21 i wiele innych.